Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(Natha @ 2009 01 16, 20:09)
Turbo floorplan. Prieš pusmetį turėjau pora labai rimtų, bet kai nepavyko savo sklypo padaryt, ištryniau, o dabar labai gailiuosi. Nes tada pažaisti norėjau, o dabar noriu rimtai užsiimti. Tokias progras labai sunku rast, nėra jos labai populiarios. Turiu kompe nesuinstalintą rusišką progrą, bet jos apsaugą labai sunku apeit, neatsimenu kaip seniau buvau suinstalinus. Vat šita rusiška faina, tokioms žalioms kaip aš labai smagi. Yra 7000 augalų su fotkėm, su aprašymais, su ligom. Kalendorius ką kada sode daryti su animacija, labai vaizdžiai. Augalų filtras pagal net nežinau kaip lietuviškai vadinasi "hardiness zone", augimo vietą (šešėly, saulėtoj vietoj). Daug fainų dalykėlių, bet nebeišeina vėl suinstalint. Galiu paieškoti tos nuorodos iš kur siunčiausi, jei ką domina. Dar kažkuri progra rodė kaip sodas po 25 metų atrodys, vakare, ryte ir panašiai.

Jei nesunku būtų paieškoti, tai norėčiau tos nuorodos... blush2.gif
Bandau ir aš daryti savo sklypo planą... kol kas nelabai kas man gaunasi... nesiseka su ta rpograma... blush2.gif
Atsakyti
Dista, su kokia programa bandai? Aš ryt apie pietus pasistengsiu surast ir parašyt.
Atsakyti
Ciep,
del mano darzo - sakiau, kad gyvatvorytes nepatinka, uztad kokie staciakampiai, apjuosti lentom ar kvadratiniais rastais, man butu wub.gif thumbup.gif
bet kieme - ne tik mano valia...
ir darzas - ne mano ''smelio deze''. nei as ten raviu, nei rupinuosi blush2.gif tik geri skinu... [isskyrus braskes - visiskoje mano zinioje]
Atsakyti
Laba ryta biggrin.gif čia yra ta žadėta programa. Dar nepaminėjau bene smagiausios jos funkcijos - susikūrus sodą, po jį galima pasivaikšioti thumbup.gif
http://softoroom.net...html?pid=198603
Kadangi neprisijungus nerodo tame forume siuntimosi adresų, tai prisijunkit vardas Lialialia ir slaptažodis lialia. Viskas rusiškai. Programą, kuri nulaužia apsaugą kai kurie antivirusai atpažįsta kaip trojaną, bet daugybė žmonių siunčiasi ir nieko neatsitiko. Pas mane irgi rėkia kad virusas, bet kai buvau susiinstallinus, nieko neatsitiko. Tik pabrėžiu, kad reik pažaist kol nulauži apsaugą, nors ir yra viskas smulkiai paaiškinta. Jei kas siųsitės ir iškils neaiškumų, parašykit į AŽ, kuo galėsiu, tuo padėsiu 4u.gif Ši programa vadinasi "Наш сад 6 Омега",ji yra programos "3d garden composer" rusiškas analogas. Yra ir jos naujesnė versija "Наш сад 9 Рубин". Naujesnėj iš viso berods 15000 augalų ir 25000 nuotraukų. Bet ji užima virš 4gb ir mano kompas jos jaučiu nebepatemptų, tai apie ją papasakot nieko negaliu.
Atsakyti
g.gif del tu foto anoj temoj....pvz man asmeniskai butu idomiau nuotraukos ir privaciu kiemu-darzeliu (kad ir forumieciu,gi visos mes stengiames,kuriame,graziname aplinka-kodel tada ne),nuotraukos is botanikos sodu,viesu zeldinynu plotai -grazu akiai,atgaiva sielai - bet ideju as daugiau pasisemiu is privaciu darzeliu blush2.gif ka manot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2009 01 17, 16:51)
g.gif del tu foto anoj temoj....pvz man asmeniskai butu  idomiau nuotraukos ir privaciu kiemu-darzeliu (kad ir forumieciu,gi visos mes stengiames,kuriame,graziname aplinka-kodel tada ne),nuotraukos is botanikos sodu,viesu zeldinynu plotai -grazu akiai,atgaiva sielai - bet ideju as daugiau pasisemiu is privaciu darzeliu  blush2.gif ka manot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif bet tada gali tik pačios sudėti arba radai forumietės foto ir turi pas ją atsiklausti ar galima įdėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 17, 17:58)
drinks_cheers.gif  bet tada gali tik pačios sudėti arba radai forumietės foto ir turi pas ją atsiklausti ar galima įdėti  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
puiku, tada ta tema apims visokią vaizdinę medžiagą: ir forumiečių darbo vaisius ir "svetimžemes" foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 17, 20:49)
puiku, tada ta tema apims visokią vaizdinę medžiagą: ir forumiečių darbo vaisius ir "svetimžemes" foto smile.gif

bet jei pati dėsi neatsiklausus tai užsitrauksi nemalonę lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natha @ 2009 01 17, 00:14)
Dista, su kokia programa bandai? Aš ryt apie pietus pasistengsiu surast ir parašyt.

su Garden planner, kur merginos buvo parašę... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 01 18, 12:26)
su Garden planner, kur merginos buvo parašę...  ax.gif

Man su ja nelabai smagu, beveik tas pats kas ant popieriaus lapo. Mėgstu pažaist su kompu, tai stengiuosi siųstis sudėtingesnes. Daug įdomiau viską 3d pamatyt smile.gif
Atsakyti
http://hotimg25.fotk...80/untitled.jpg
Čia greitosiomis papaišiau bendram įsivaizdavimui, nes kiekvienai sklypo daliai darysiuos atskirus labai detalius planus. Kairėj yra gatvė, ir nuo jos į dešinę sklypas kyla į šlaitą. Lygi sklypo dalis yra po namu ir šiapus namo. Ji buvo tiesiog iškasta iš šlaito ir pastatytas namas. Nuo namo vidurio link gatvės sklypas kiek nuožulnus, čia šiek tiek matosi
http://hotimg23.fotk.../Atvaizd020.jpg
Medis tiesiai prie namo - eglė. Jos šakas tikriausiai teks iš apačios nupjauti, nes ji užstoja praėjimą palei namą ir pagrindines duris šiek tiek užstoja.
http://hotimg23.fotk.../Atvaizd021.jpg
Kiti du medžiai - obelys, jas reikia sutvarkyt, nes jos labai išsikeroję. Labiausiai man rūpi sutvarkyti būtent šią skypo dalį, nes ji labiausiai matoma.
Už namo yra pora obelų, 3vyšnios ir kokia 10 pavienių lyvų. Slyvų net nepiešiau, nes jų tai tikrai nenoriu, jos labai negražios, ištysę, ir sakė niekad ant jų slyvų nebuvo. Šalia 3 vyšnių yra metalinis didelio šiltnamio karkasas, tikriausiai pavasarį bandysim jį atgaivinti. Dar nediduką daržą noriu kur nors įkišti. Ant paties kalno (stačiakampio pats galas) noriu pavėsinės, šašlykinės ir t.t., kad būtų kur pasėdėt vasaros vakarais. Padrikai papasakojau, bet kaip jau sakiau čia tik bendram įsivaizdavimui smile.gif Kokios jums mintys kyla, ir ką jūs veiktumėt tokiam sklype? smile.gif
Atsakyti