Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(rozamunda @ 2009 01 14, 17:07)
siaip tai tokios tujos brangios,bet Alytaus pakrasty-link Kauno vaziuojant -toks diedukas augina tujas,lazdynus ,vynuoges ir t .t.

O ar jis spec.pardavimams augina ar tik "saviems" del zabavono. Tokiam kaip man prasalaiciui ar parduotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 14, 17:45)
Rokoko, dar šiek tiek Tavojo gėlyno tema. Užkliuvo man margutės (tos, mažesnės) - labai gražios gėlytės, bet pasimeta toks trapumas "riebiame" (t.y. vešliame) gėlyne. Kelčiau aš jas kitur, kur labiau atskleistų savo grožį...
Šaunuolė, tokį reportažą įkėlus smile.gif Lauksim kitų metų vaizdų po pokyčių. Aišku, įdomūs būtų ir kitų sodybos kampelių vaizdai  mirksiukas.gif

Taip, šachmatinės pavasarį man pačios pačiausios wub.gif keliose vietose esu pasodinusi.. Į kitą augalyną - ir baltų.
Ten tik iš poros perspektyvų parodytas gėlynas [priekio ir balkono]. Viskas ten matyti - tik žiūrint, nuo kur biggrin.gif
Yra ''riebių'' dalykėlių, yra miniatiūrinių - vieni veši jau iš tolo, kitais džiaugiesi priėjusi arčiau wub.gif taip man ir turi būti mirksiukas.gif
Pavasarį tų ''miniatiūrinių'' daug, nes vasariniės gėlės - dygimo stadijoj ir ''žolynų'' formoj.
Einu aplink, ir ... wub.gif

Štai, kad ir minėtos margutės - kitais metais bus arčiau, aplink rodžersiją - ši vėlai želia.
Pritūpus jas užstos narcizų lapai, tai žiūrėsiu atsistojus ax.gif lotuliukas.gif

Aš mėgstu atsikalbinėti smile.gif , prašom ir toliau pastabų 4u.gif

Kas dėl vaizdelių - jau mes su Sobieska kiekvieną cm po šimtą kartų rodėme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 14, 18:12)
Aš mėgstu atsikalbinėti smile.gif , prašom ir toliau pastabų 4u.gif

jau taip įpratus akis, kad pastabų nebeatsiranda - Rokoko braižas, pamatai foto ir viskas aišku, kieno čia kiemas.

Ai, gaila, kad iš tavojo fotografavimo kampo blogai matosi pentiniai ir piliarožės.
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 14, 18:29)
Ai, gaila, kad iš tavojo fotografavimo kampo blogai matosi pentiniai ir piliarožės.

galiu ir apie tai reportažą padaryt [kiek turėsiu foto]
juk ten atskiras gėlynas ax.gif [tiksliau, ''sparnas'']
Atsakyti
ROKOKO saunuole 4u.gif man labai patio ir norejau ti paklausti kokia ten rose, koks pavadinimas. Neapsakomas grozis.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 14, 19:09)
O ar jis spec.pardavimams augina ar tik "saviems" del  zabavono. Tokiam kaip man prasalaiciui ar parduotu ax.gif

pardavimui-ant tvoros uzrasas DEKORATYVINIAI AUGALAI 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2009 01 14, 18:11)
ten pavasario foto matomas juodas ruozas desineje - is uzpreito velyvo rudens MB statybiniu kasinejimu [vede isvalytas nuotekas po pieva].
jei paziuresi paskutine rudens foto - jau uzaugo ten zolyte nauja,  kitais metais ne zymes nebeliks mirksiukas.gif
O jau katinai neigalus taip trypti lotuliukas.gif

Siaip ta tarpa tarp gelyno ir vynuogiu pavesines dar paplatinsiu, bus labiau uzapvalinta. ax.gif
''Darzinis'' variantas ir liks,  nes juk ir uzstoja darza biggrin.gif
[praktiskasi visas darzas aplink apsodintas grozybemis,  o ir jis pats nebaisus mirksiukas.gif ]

Sklype vyrauja grieztesnes ir svelnesnes geometrines formos, taip pat namo architekturoje. Todel vingiu ir apvalumu nenoriu.

Rodytas gelynas - prie namo, ir jo forma artima namo architekturai. Salia kairej, kitapus akmeninio tako i draza - analogiskos formos dideliu spygliuociu plotelis/sodelis.

Dar kitas, mazuju spygliuociu sodelis - astrios trikampio formos. Salia dygstancios terasos formose -  lygiai toks pat iiiiilgas trikampis.
4u.gif

gerai jau gerai-nesikabinesiu blush2.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 14, 19:11)
norejau ti paklausti kokia ten rose, koks pavadinimas. Neapsakomas grozis.

aciu 4u.gif
nezinau, kazkokia paprasciausia, senesniuose sklypuose - kas antrame praktiskai.
pagyvene sodininkai tikrai zino, as dar ''nepagyvenusi'' blush2.gif

atsiprasau, tiksliau nepasakysiu..
Atsakyti
Tinklapyje seklos.lt jau yra naujas sėklų katalogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 14, 18:13)
Tinklapyje seklos.lt jau yra naujas sėklų katalogas  4u.gif

Jeigu kas mėgstate prieskonines žoles, labai verta pabandyti auginti steviją thumbup.gif Saldumas nerealus, tikrai cukraus pakaitalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 14, 22:51)
Jeigu kas mėgstate prieskonines žoles, labai verta pabandyti auginti steviją  thumbup.gif  Saldumas nerealus, tikrai cukraus pakaitalas  4u.gif

Megstu labai tuos dalykelius, bet jau baigiu prasikeikti, kiek siemet seju nuo rudens, tiek niekas neauga, isdygsta siulo plonumo ir kaput doh.gif , dabar pries kokia sav. vel pasejau, tai triejuose vazonuose kol kas lenda normaliai, o petrazoles ir vel kazkokia mistika g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 14, 21:13)
Tinklapyje seklos.lt jau yra naujas sėklų katalogas  4u.gif

As jau ir parduotuveje apsilankiau,kaip visada prisipirkau seklu blush2.gif nemoku as taupyti, nebent vyrelis kartu vaziuoja, tai istempia mane is parduotuves biggrin.gif doh.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 14, 22:51)
Jeigu kas mėgstate prieskonines žoles, labai verta pabandyti auginti steviją  thumbup.gif  Saldumas nerealus, tikrai cukraus pakaitalas  4u.gif

Koks cia idomus augalas, niekada nesu girdejusi, reikes pasidometi, nes esu cukrine tai pakaitalas nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 14, 22:06)
Koks cia idomus augalas, niekada nesu girdejusi, reikes pasidometi, nes esu cukrine tai pakaitalas nepakenks g.gif

mėginau šiemet šiltnamyje auginti, dygo sunkiai (namie - dėžutėje), iš viso pokelio sėklų užaugo 3 krūmeliai doh.gif
Atsakyti