Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(DeeDee @ 2009 01 09, 23:42)
nu čia dabar kas? Baikit teršt temą! Susiskaičiavo jos čia  dirol.gif

o tai ka veikt giliais ziemos vakarais, apart poteriukus kalbet - zeme tai dar isalusi-reikia kazkaip laika prastumt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 22:47)
o tai ka veikt giliais ziemos vakarais, apart poteriukus kalbet - zeme tai dar isalusi-reikia kazkaip laika prastumt. lotuliukas.gif

marš į plepalus giliais žiemos vakarais tease.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 09, 21:48)
As is tu,savu noru uz aukstos tvoros, gyvenanciu bigsmile.gif As kritikos nebijau,nes savam kvartalely esu kritikuojama uz tai ,kad grozius,anot kaiminku,uz tvoros slepiu ir visuomenei nerodau.Bet mano tvorela kulturinga,as irgi tokia blush2.gif Tik uzkniso,kai kiekviena praeidama "patyrusi " sodininke patarimus dalina,arba siaip galva kraipo,kodel as vietoj buroku geles sodinu ir senas nukriosusias obelis sode glostau wub.gif -geriau jau iskirsciau-juk is ju jokios naudos verysad.gif o  ir siaip esu megeja sezono metu su naktiniais pusryciaut terasoj-jei mato-tai tik 2 kaimynai-vienas jaunas ir grazus ax.gif ,kitas senas ir nukvakes-kodel pagyvenusio lovelaso nepamalonint(ypac jam patinku,kai raviu pasilenkus:lotuliukas: ,nors bunu treningais pasipuosus.)O siaip tai patiktu man,kaip Vokietijoj-tarp kaimynu gyvatvores ir varteliai,ir tie patys kokio metro,ne-aukstesni cool.gif .Mergaites,ziuresim,kai pavasari prades dygti mano "sumustiniai" ir "tortai",butinai jums parodysiu-jei bus ka parodyt blink.gif

Pas mane lygiai tas pats bigsmile.gif As irgi ant teraseles megstu rytine kavute su naktinukais ir halatuku pasimegauti, WOW..Skaiciau ir galvojau, kad mano mintis issakei ax.gif , Tik va is abieju pusiu senyvi kaimynai,tai tik krauja jiems galiu pakaitinti biggrin.gif Ne sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 22:24)
tu jau matyt issimiegojai  biggrin.gif , ilgokai buvai prapuolus...

teks prisipazint-knarkiau...O jei rimtai-tai i metu gala kai prispaude visi nebaigti projektai,tai teko net suplukus begioti,ale kaledas sutikau ir skolas isimokejus ir darbus pabaigus 4u.gif tai dabar ir pasipergyvent laiko atsirado bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 10, 02:10)
Pas mane lygiai tas pats  bigsmile.gif As irgi ant teraseles megstu rytine kavute su naktinukais ir halatuku pasimegauti, WOW..Skaiciau ir galvojau, kad mano mintis issakei  ax.gif , Tik va is abieju pusiu senyvi kaimynai,tai tik krauja jiems galiu pakaitinti  biggrin.gif Ne sau  lotuliukas.gif

nu bet pagalvok,kokio lygio labdara uzsiimi lotuliukas.gif

Bet ,pala pala blink.gif paziurejau i tavo planus del leliuko-taigi tu,palaidune turi dabar savo doroves kelimu uzsiimti,o ne apie kraujo kaitinima ir sildyma svajot...
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 23:47)

ale manes tai nesuskaiciavo... cray.gif cray.gif umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 10 sausio 2009 - 09:18
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 10, 10:07)

nu bet pagalvok,kokio lygio labdara uzsiimi lotuliukas.gif

Bet ,pala pala  blink.gif paziurejau i tavo planus del leliuko-taigi tu,palaidune turi dabar savo doroves kelimu uzsiimti,o ne apie kraujo kaitinima ir sildyma svajot...
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Krauja pakaitinti visada reikia blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas visoms
Atsakyti
Sveikos.
Cia as vel su savo zole.As dar noreciau truputi pakelt pievele.Tai jei as sena velena gabalais apversciau,ant virsaus zemiu uzpilciau ir tada sodinciau zole.Ar ta senoji man nesugadins naujos?O gal bus gera trasa.Juk panasiai darzus patresia...O narcizai pas mane auga.Ir jau tuoj zydes.Pora jau nemazus pumpurus turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 10, 15:33)
Sveikos.
Cia as vel su savo zole.As dar noreciau truputi pakelt pievele.Tai jei as sena velena gabalais apversciau,ant virsaus zemiu uzpilciau ir tada sodinciau zole.Ar ta senoji man nesugadins naujos?O gal bus gera trasa.Juk panasiai darzus patresia...O narcizai pas mane auga.Ir jau tuoj zydes.Pora jau nemazus pumpurus turi biggrin.gif

Nemanau, kad mintis verta dėmesio, nes pūdama velėna sukris netolygiai ir turėsi nelygią veją.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 10, 13:43)
Nemanau, kad mintis verta dėmesio, nes pūdama velėna sukris netolygiai ir turėsi nelygią veją.

O tai jeigu ant dabar esancios zoles supilciau zemiu ir jas gerai suvoluociau.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2009 01 10, 15:45)
O tai jeigu ant dabar esancios zoles supilciau zemiu ir jas gerai suvoluociau.

Šis variantas jau geresnis, aš sakyčiau, kad pievelė kelk palaipsniui, užberk sluoksnį žemės ir palauk kol peržels, tada procedūrą pakartok, nebent nori kelti daugiau nei 5 cm.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 09, 12:51)
Gal kas nori pasigasdinti del kaimynu? cool.gif
[url=http://i262.photobucket.com/albums/ii84/kristijon/ResizeofDSCF6251.jpg]

Vajezau doh.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 21:26)
Idomu, kur cia taip nejucia Tina pasireiske lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir man paciai idomu g.gif biggrin.gif Atrodo patyliukais cia dalyvauju ax.gif

Siandien apejau arimus, paglosciau medziu sakeles. Pumpuriukai subrinke. Saulutes istroske. Beje, labai grazi diena buvo. O mano alpinariumas doh.gif smegtelejo daug labiau nei as tikejaus. O sitiek zemes buvo priversta.
Papildyta:
Tiesa, noriu pasirodyt kaip pas mus sausio 4 d. atrode aplinka wub.gif Tik dabar laiko tam atradau.

Alpinariumas pataluose:
[attachmentid=167603]

Rozes ir levandos su sniego kepuremis:
[attachmentid=167604]

Jukos, lazdynelis ir kt.
[attachmentid=167606]

Sako, kad toks sniegas buvo 1995.
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 09, 12:21)
Mano manymu dėti kaimynų foto ir paskui supuolus ją kritikuoti yra nekorektiška... O kad būtų įdomesnės veiklos nei komentuoti mano nuomuonę, dedu savo valdų keletą vaizdų:

2007 06: user posted image

2008 11:
takelis nuo namo link ūkinės dalies:
user posted imageuser posted imageuser posted image
želdynų užuomazgos (vaizdas nuo minėto takelio į šoną):
user posted imageuser posted image

Man panasu i viesus zeldynus- parke, prie mokyklos, etc. Tai turbut del formalaus stiliaus.
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 09, 13:16)
norėjau pasakyti, kad įsivaizdavimas apie žmones iš spaudos, TV jau buvo susikurtas, o čia šast su savo kiemo vaizdais ir kaip šaltas dušas "nugi ir jie ne ant Olimpo kalno gyvena"  lotuliukas.gif

Žodžiu, pamačius vaizdą noriu ar nenoriu vistiek pagalvoju apie savininkų supratimą ir sugebėjimą pasirinkti, derinti augalus. Rašiau jau, kad turiu šiek tiek kitokios meno krypties išsimokslinimą ir spalvų, faktūrų derinimą dar tik mokausi  tongue.gif

O jei nepaslaptis, kokios?
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 14:35)
... blink.gif ...nu ciab da kas mega_shok.gif ...
As tik paprasciausiai garsiai ginu savo pozicijas ax.gif ...jei kas perspjauna-paspaudziu ranka. Diskutuoti reikia, gincytis irgi neprosal...bet jei kas piktai dziugauja, tai...as kartais saves galiu ir i etiketo normas nesutalpint lotuliukas.gif
Papildyta:

Megink per cia Spaudi Browse pasirenki nuotrauka is savo kompo, paskui mygtuka zagruzit, palauki kol uzsikrauna, nukopini 3 nuoroda is virsaus ir paste i savo atrasoma zinute. Turi gautis.Laukiam.Megink mirksiukas.gif

HEH. As tai pritarciau rokoko siuo klausimu (kaip ir nemaza dalim kitu klausimu) biggrin.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

įsigijau blyškiojo katilėlio (Campanula garganica) ir vilnotosios notros (Stachys byzantina) sėklų. Tačiau ant pakuočių tėra informacija apie kiekį, pagaminimo datą ir pan. Gal kas žinot, kaip reiktų sėti šias sėklas: ankstėliau pavasarį į dėžutes ar gegužės mėn. tiesiai į dirvą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlio smiltelė: 12 sausio 2009 - 09:01