Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

Kad pražydinimui hiacintų žiedynai nesiskleistų tarp lapų, reikia popieriniu gaubtu apsaugoti nuo šviesos. Nuimti tik tada, kai augalas išaugins 10 – 12 cm ilgio žiedynstiebį
http://www.sodai.lie....com/Darbai.htm thumbup.gif Gal kam prvers, ir tuo pačiu papildyti norimais augalais savo darželius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 09 sausio 2009 - 15:11
QUOTE(uolma @ 2009 01 09, 16:08)
http://www.sodai.lie....com/Darbai.htm  thumbup.gif Gal kam prvers, ir tuo pačiu papildyti norimais augalais savo darželius

lotuliukas.gif man labiausiai patiko is sausio men darbu ir manau kad tai labai svarbu:

*Patikrinti ar nerūdija įrankiai. Pernešti į sausesnę vieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 sausio 2009 - 17:17
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 00:23)
ziurint, is kurios puses i save paziuresi - ar nori gyvent uz aukstos tvoros, ir  niekas, pro vartus neileistas, neikis nosies i tavo privacia teritorija, ar savo groziu dziaugsies pats, ir su kitais dalinsies. Galbut dar itakos turi ir lietuviskas mentalitetas (uzdaras, nedrasus) ar baime but nepalankiai ivertintam. Juk kai ziurim kitu nuotraukas internete ar netgi lietuviskuose zurnaluose, tikrai negalvojam apie tos aplinkos seimininkus, ir nesigilinam, kas jie per zmones, kokia ju padetis, tvarkingi, netvarkingi... O stai, kai dedi savo nuotraukas, apima visokie priestaringi jausmai. As asmeniskai savo sutvarkyto ! sklypo tikrai nenoreciau slept (isskyrus intymias zonas  blush2.gif ) vien del to, kad kai pati einu gatve ir matau puikiai sutvarkyta teritorija, mane apima tokie geri jausmai ir net nuotaika pakyla. Ne veltui sakoma, kad aplinka aukleja zmogu...

As is tu,savu noru uz aukstos tvoros, gyvenanciu bigsmile.gif As kritikos nebijau,nes savam kvartalely esu kritikuojama uz tai ,kad grozius,anot kaiminku,uz tvoros slepiu ir visuomenei nerodau.Bet mano tvorela kulturinga,as irgi tokia blush2.gif Tik uzkniso,kai kiekviena praeidama "patyrusi " sodininke patarimus dalina,arba siaip galva kraipo,kodel as vietoj buroku geles sodinu ir senas nukriosusias obelis sode glostau wub.gif -geriau jau iskirsciau-juk is ju jokios naudos verysad.gif o ir siaip esu megeja sezono metu su naktiniais pusryciaut terasoj-jei mato-tai tik 2 kaimynai-vienas jaunas ir grazus ax.gif ,kitas senas ir nukvakes-kodel pagyvenusio lovelaso nepamalonint(ypac jam patinku,kai raviu pasilenkus:lotuliukas: ,nors bunu treningais pasipuosus.)O siaip tai patiktu man,kaip Vokietijoj-tarp kaimynu gyvatvores ir varteliai,ir tie patys kokio metro,ne-aukstesni cool.gif .Mergaites,ziuresim,kai pavasari prades dygti mano "sumustiniai" ir "tortai",butinai jums parodysiu-jei bus ka parodyt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 09 sausio 2009 - 20:53
QUOTE(giega @ 2009 01 09, 15:24)
Laba diena
Ateina pavasaris,reik pradet tvarkyt kiemeli.Jis pas mane pietinej pusej.Didesne dali uzima pieva.Bet zole jau pasenus,tai noriu nauja pasodint.Kaip manot kas geriau ar tiest jau paauginta zole kilimais.Ar geriau paciai sodint?Dar vienas krastas paliktas gelem.Noreciau rozes susodint.Bet kad nebutu tik keli roziu krumai(juk jom erdves reikia)ka prie ju dar butu galima pasodint?

zinai,pas mus ,tie,kur tiekia rulonine zole,augina ja ant netirpstancio tinklelio,nes taip pigiau...
Pasisek,pakentek,gerai palaistyk,jei kils problemu-mums pasiguosk ir turesi pievele kaip silkeli.
As pati begalo ir be krasto isimylejusi hortenzijas.Jas ir sodinciau-pulkeli hortenziju(jos auga ir atokaitoj,jei tik laiku palaistysi),pulkeli roziu,pulkeli dar ko nors-merginos,kiek pamenu,sake,kad prie ju labai dera tradeskantes http://www.sodai.lie...Tradeskante.htm.
Jau nespejai pasisodint,tai pavasari nusipirk kokiu pagatavu narcizu ar hiacintu ar vedrynu-kad ne taip liudna butu,kol viskas suzaliuos,pavesy gali patupdyt eleboru
http://www.rojaussod.../tema.php?s=124.

Pamatysi,kaip bus cia karsta pavasari-varysim tema po temos.Tik dabar miegam visos kaip meskos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 18:16)
lotuliukas.gif  man labiausiai patiko is sausio men darbu ir manau kad tai labai svarbu:

*Patikrinti ar nerūdija įrankiai. Pernešti į sausesnę vieta

o man "Atšalus orams užkišamos ventiliacijos angos",
tesinys butu toks
"poto aktyviai nugramdomos ir spec preparatais naikinamos atsiradusios pelesines apnasos" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 09 sausio 2009 - 21:09
ŠIOS PASKUTINĖS TEMOS PLEPUTĖS, PAGAL ŽINUČIŲ KIEKĮ thumbup.gif
Tina* 54
rokoko 47
sobieska 36
vida777 35
Ciep 31
DeeDee 31
kasiopeja 17
Srove 16
*MONAMI* 14
Knifofija 13
sidabrinekuoja 11
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 09, 21:14)
Tik dabar miegam visos kaip meskos mirksiukas.gif

tu jau matyt issimiegojai biggrin.gif , ilgokai buvai prapuolus...
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 09, 22:20)
ŠIOS PASKUTINĖS TEMOS PLEPUTĖS, PAGAL ŽINUČIŲ KIEKĮ  thumbup.gif

Statiste mums pravers - zinosim.Jau pliusiuka uzsidejai. Idomu, kur cia taip nejucia Tina pasireiske lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet ir as i prizininkes pretenduoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 09, 21:20)
sobieska 36
vida777 35

reikes su sobieska kautis del geresnes vietos laugh.gif .
Atsakyti
Na dar dėl smalsumo 35 temos plepučių 15 mirksiukas.gif :
Tina* 69 first.gif
vida777 67 second.gif
rokoko 66 third.gif
jolaxus 62
DeeDee 43
kasiopeja 42
Ciep 42
apzeldintoja diplomante 31
Knifofija 22
sobieska 22
sidabrinekuoja 14
drieziukas 13
MAMICY 11
išdykėlė 9
smth1 9
DEŠIMTUKAS - ETATINĖS thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 09 sausio 2009 - 22:20
QUOTE(uolma @ 2009 01 09, 23:16)
Na dar dėl smalsumo 35 temos plepučių 15  mirksiukas.gif :
DEŠIMTUKAS - ETATINĖS  thumbup.gif

Nesiskaito, mes tuo metu su Knifofija Egipte skrudinomes.Davai 34 tema perziurek lotuliukas.gif Kad tik Vida777 nepasipustu visa tai pamaciusi dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 22:25)
Nesiskaito, mes tuo metu su Knifofija Egipte skrudinomes.Davai 34 tema perziurek lotuliukas.gif  Kad tik Vida777 nepasipustu visa tai pamaciusi dirol.gif

lotuliukas.gif
PRAŠOM IR 34 TEMOS ETATINĖS
rokoko 72 first.gif
Tina* 56 second.gif
kasiopeja 47 third.gif
vida777 43
sobieska 43
DeeDee 40
jolaxus 40
smth1 24
sidabrinekuoja 19
Knifofija 17