Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(Ciep @ 2009 01 09, 12:21)
Mano manymu dėti kaimynų foto ir paskui supuolus ją kritikuoti yra nekorektiška... O kad būtų įdomesnės veiklos nei komentuoti mano nuomuonę, dedu savo valdų keletą vaizdų:

Nu, jau nu blink.gif ten kritikos ne laselio nebuvo jei ka...o kritikuoti, patikek, mes mokam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 12:41)
kaip sunku tokiuose plotuose susiorientuot  doh.gif , kad viska suvest i bendra visuma.

čia panašiai kokia 20proc. kiemo...
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 12:43)
o kritikuoti, patikek, mes mokam lotuliukas.gif

turit galimybę pasireikšt mano kiemo atžvilgiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 09 sausio 2009 - 11:47
Tas suliniukas prie namo  thumbup.gif .

Vida777 paaiskink placiau, tu juk sugebi...as kazko tais nesuprantu...vel doh.gif Kazkaip nieko ypatingo nematau, nes tokiu suliniu ypac kaimo sodybose (seno statymo) apstu.Taip pat ir pas mane toks yra, tiesa jau siek tiek sumodernintas. O seniau sulinius tik ir kasdavo nuo pagrindinio iejimo i nama keletos zingsniu atstumu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 sausio 2009 - 11:52
Tas suliniukas prie namo  thumbup.gif .

kaip ir dar daug daug kas laukia savo eilės, o kol kas labai dera prie ganėtinai adamsiškai atrodančio namuko ir ūkinio pastato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 09 sausio 2009 - 11:52
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 11:49)
Vida777 paaiskink placiau, tu juk sugebi...as kazko tais nesuprantu...vel doh.gif Kazkaip nieko ypatingo nematau, nes tokiu suliniu ypac kaimo sodybose (seno statymo) apstu.Taip pat ir pas mane toks yra, tiesa jau siek tiek sumodernintas. O seniau sulinius tik ir kasdavo nuo pagrindinio iejimo i nama keletos zingsniu atstumu

nu kagi cia aiskint - labai originalu, autentiska, tokia ir turi buti LIETUVISKA sodyba wub.gif .
Atsakyti
Va mano sulinukas ax.gif ...tikra teisybe sakiau, ania mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 11:22)
ne  schmoll.gif , kokia prasme  biggrin.gif ?

priešistorė tokia, kad vis per TV metų pabaigoj rodydavo p.Gudelius ir jų namą Vilniuj kaip vieną brangiausiai įvertintų. Į akis papuldavo tik namo vidaus nuotraukos, o šią vasarą buvo straipsnis ir tuo pačiu kiemo foto įdėtos. Nesitikėjau pamatyti akmenų apvadėliais atskirtų pasodintų augalų nuo vejos. Labai labai nedailiai pasirodė rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 09, 12:52)
kaip ir dar daug daug kas laukia savo eilės, o kol kas labai dera prie ganėtinai adamsiškai atrodančio namuko ir ūkinio pastato  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kad dar nera kol kas ko kritikuoti tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 11:56)
Va mano sulinukas ax.gif ...

nu, kad cia tavo sulinukas, ko gero reikes dar kiekvienam uzsukusiam asmeniskai irodyti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 09, 11:56)
Va mano sulinukas ax.gif ...tikra teisybe sakiau, ania mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
bigsmile.gif blush2.gif mes kaip tik žadam kasti kažkur netoli namo g.gif tai gal galėtume pasinaudoti įdėja ax.gif ne sir pavėsinė kažkur netoli bus tai būtų tuo pačiu ir staliukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 13:00)
nu, kad cia tavo sulinukas, ko gero reikes dar kiekvienam uzsukusiam asmeniskai irodyti  biggrin.gif .

Sobieska ir...akmuo... doh.gif na ka dar galima irodinet cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 09, 11:56)
priešistorė tokia, kad vis per TV metų pabaigoj rodydavo p.Gudelius ir jų namą Vilniuj kaip vieną brangiausiai įvertintų. Į akis papuldavo tik namo vidaus nuotraukos, o šią vasarą buvo straipsnis ir tuo pačiu kiemo foto įdėtos. Nesitikėjau pamatyti akmenų apvadėliais atskirtų pasodintų augalų nuo vejos. Labai labai nedailiai pasirodė  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

a tu cia apie Izolda g.gif ? negi mes, mirtingieji, galetume tokius subtilumus perprasti lotuliukas.gif ?
Atsakyti