Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(smth1 @ 2009 01 08, 22:29)
Is to ka parodei ir kokiu rakursu- labai mielas sodas. Tas puslankis suformuotas is medziu, kuri atkartoja betonine/ plytine sienele ar baseino/ tvenkinio? krastelis atrodo nestandartiskai, jaukiai. Labai miela. Kaip sakant griauciai yra, dabar tik dekoras liko:)

Ten seno baseino liekanos, jis siuo metu uzverstas zememis ir nezinome ka daryti, Vasara ten cukinijos ir molugiugai augo, tai per puse sodo buvo moliugai nusidrieke. Su vyreliu pamatavome viena, tai virs 18 metru, sakiau reikejo i rekordu knyga pasiskambinti lotuliukas.gif jisai visai viduryje sodo tai nezinome ar naikinti ar apdailinti ir ka grazaus padaryti g.gif . Siaip tai medziai ne puslankiu, o staciakampiu, kadangi foto daryta is antro anksto tai taip atrodo. Jau zolyte pasodinta nauja, tvora stovi ir siaip idomiu visokiu krumu krumeliu pasisodinau, tik va dar nesuspejau redeniop nufotografuoti.

Del to kad pavyzdziui kelti foto, tai gal ir galima butu, bet pavyzdziui galima gi kur albumeli sukurti, mes taip planiukese darome, is ten foto neiseina istraukti ir paviesinti, nieko nesimato jei nukopijuoju, mazyte neryski. Tada ne taip baisu, kad atsiras kas pasigrobs, ar pasivogs ir pan. Na cia mano kaip naujokeles nuomone, tai nelabai ka ir pasakyti begaliu tokiu klausimu, cia jus kurios jau senai bendraujate turite nuspresti
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 22:12)
2) nėra noro viešinti savo kiemo foto (arba interneto platybės nelaikomos tinkama tam vieta, arba iš principo nesinori paviešinti privačios erdvės vaizdų žymiai platesniam ratui nei į kiemą užsukantys svečiai ar šiaip prašalaičiai).

Va, va...nepatinka man tokia kategorija zmoniu, kai i kitus ziuri, savo kritinius vertinimus teskia be gailescio, o kad patys parodytu doh.gif
Siaip asmeniskai man tai negaila, tegul ziuri-kodel neparodyt tai kas kazkieno manymu yra paciam grazu, bet ir norisi psiziuret kokiomis nuotaikomis gyvena CIA uzsukantys asmenys tongue.gif Kaip kad nuotraukos PRIES ir PO labai veza thumbup.gif
Atsakyti
labanaktukas, einu sapnuoti savo rozyciu, na kurias planuoju sodinti pavasari lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 17:45)
nebent va kaiminkos darzeli - gal ka nusikopijuosi (siaip gal ir nerodyciau, bet jeigu jai grazu, kad visi jos toki darza mato) ...

user posted image

bigsmile.gif kiek visko vienoje vietoje doh.gif ypac sujuokino ta mediniu rasteliu tvorike.. g.gif
dar kazkaip keista...- pas mane smelio deze ta pati, ciuzykla, laistytuvas g.gif

QUOTE(rozamunda @ 2009 01 08, 17:58)
As gal ir noreciau pasigirti  tik vis nesigauna su tom nuotraukom-matyt tikra blondine esu

jei sakasi nufotkint, tai idet prasyk musu pagalbos - tikrai padesim 4u.gif
As vis negaliu pamirst tavuju 4 ''ukiu'' mirksiukas.gif

QUOTE(aistejukas @ 2009 01 08, 19:25)
kaip atrode sodas, o po keliu menesiu parodysime kas isejo is musu planu
user posted image

geras paveldas thumbup.gif , Smth1 nurode, kodel.
pasaugokit ta baseineli 4u.gif

QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 19:33)

aciu 4u.gif

QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 21:12)
Aš matau 2 svarias priežastis (tarp jų kritika nepapuola), kodėl beveik nėra bendrų želdinių vaizdų:
1) nėra dar ką rodyti (kol viskas paauga ir įgyja pageidaujamą vaizdą praeina ne vieneri ir ne dveji metai);
2) nėra noro viešinti savo kiemo foto (arba interneto platybės nelaikomos tinkama tam vieta, arba iš principo nesinori paviešinti privačios erdvės vaizdų žymiai platesniam ratui nei į kiemą užsukantys svečiai ar šiaip prašalaičiai).

1) Gelynui is esmes pakanka 2 metu, ir pirmaisiais metais yra ka ziureti, bent jau pavasari svoguninius.
2) kiekvieno savas pasirinkimas.
Siaip, cia bendraujant ilgesni nei sezonas laika, ima dominti, kas pas ka vyksta, keiciasi, transformuojasi... Kaip Sobieska ir sake, vaizdai ''pries'' ir ''po'' - ypac super, ir netgi ''po'', ''po'', ''po''... [cia pas mane taip buna lotuliukas.gif ]
Ir Ciepos kiemo planu/planeliu istorijos rezultatas butu ypatingai idomus pamatyti toms, kurios seke ivykius 4u.gif
Kitas dalykas smile.gif , kas cia esame viena kitos aplinkas maciusios nuotraukose, o paskui sveciavomes - visos, vos islipusios is automobiliu, iskart aikciojame: oi, ai, o nuotraukose visai kitaip viskas atrode! doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 08, 20:19)
Ale kad nusipaveikslavai, tai irgi kazkas tokio uzkabliavo tongue.gif .

nu tai kaip neuzkabliuos, kai vos ne visa vasara sitaip iki puse lapkricio stovejo biggrin.gif .

QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 21:12)
Aš matau 2 svarias priežastis (tarp jų kritika nepapuola), kodėl beveik nėra bendrų želdinių vaizdų:
1) nėra dar ką rodyti (kol viskas paauga ir įgyja pageidaujamą vaizdą praeina ne vieneri ir ne dveji metai);

ziurint, is kurios puses i save paziuresi - ar nori gyvent uz aukstos tvoros, ir niekas, pro vartus neileistas, neikis nosies i tavo privacia teritorija, ar savo groziu dziaugsies pats, ir su kitais dalinsies. Galbut dar itakos turi ir lietuviskas mentalitetas (uzdaras, nedrasus) ar baime but nepalankiai ivertintam. Juk kai ziurim kitu nuotraukas internete ar netgi lietuviskuose zurnaluose, tikrai negalvojam apie tos aplinkos seimininkus, ir nesigilinam, kas jie per zmones, kokia ju padetis, tvarkingi, netvarkingi... O stai, kai dedi savo nuotraukas, apima visokie priestaringi jausmai. As asmeniskai savo sutvarkyto ! sklypo tikrai nenoreciau slept (isskyrus intymias zonas blush2.gif ) vien del to, kad kai pati einu gatve ir matau puikiai sutvarkyta teritorija, mane apima tokie geri jausmai ir net nuotaika pakyla. Ne veltui sakoma, kad aplinka aukleja zmogu...

QUOTE(rokoko @ 2009 01 08, 22:44)
*ypac sujuokino ta mediniu rasteliu tvorike.. g.gif
**dar kazkaip keista...- pas mane smelio deze ta pati, ciuzykla, laistytuvas  g.gif

*plastmasiniu doh.gif !
**reiskias, pas tave preke ne lietuviska lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 09, 00:23)
ziurint, is kurios puses i save paziuresi

bigsmile.gif Nu bet Vidute777 tavo minciu perkelimas i virtualu buvi thumbup.gif As ta pati galvoju, tik vat isreiksti nesugebu.Iseina labai abstrakciai, o pas tave viskas issamiai. Idomu kur as buvau, kai Dievas iskalba skirste g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 17:45)

Cia juk moteriske kurybiniu kanciu stadijoj pastrigo biggrin.gif Viskas ismetyta, darbui paruosta ir tik kurybinio nusvitimo truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 23:23)
Juk kai ziurim kitu nuotraukas internete ar netgi lietuviskuose zurnaluose, tikrai negalvojam apie tos aplinkos seimininkus, ir nesigilinam, kas jie per zmones, kokia ju padetis, tvarkingi, netvarkingi...

ar teko matyti p. Gudelių kiemo foto? Ilgai atsigaut negalėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano manymu dėti kaimynų foto ir paskui supuolus ją kritikuoti yra nekorektiška... O kad būtų įdomesnės veiklos nei komentuoti mano nuomuonę, dedu savo valdų keletą vaizdų:

2007 06: user posted image

2008 11:
takelis nuo namo link ūkinės dalies:
user posted imageuser posted imageuser posted image
želdynų užuomazgos (vaizdas nuo minėto takelio į šoną):
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 09 sausio 2009 - 11:41
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 09, 10:38)
ar teko matyti p. Gudelių kiemo foto? Ilgai atsigaut negalėjau  lotuliukas.gif

ne schmoll.gif , kokia prasme biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 09, 11:21)
Mano manymu dėti kaimynų foto ir paskui supuolus ją kritikuoti yra nekorektiška... O kad būtų įdomesnės veiklos nei komentuoti mano nuomuonę, dedu savo valdų keletą vaizdų:

O mano zodziuose kritikos ir nera. Retoriniai pamastymai. Mes visos cia "svelniai" juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 09, 11:21)
Mano manymu dėti kaimynų foto ir paskui supuolus ją kritikuoti yra nekorektiška... O kad būtų įdomesnės veiklos nei komentuoti mano nuomuonę, dedu savo valdų keletą vaizdų

korektiska korektiska ... as noriu parodyt, kad gali zmogus gerai jaustis ir tokioj aplinkoj, ir jam tai visai normalu . Cia buvo ne apkalbejimas - pas ja TOKS gyvenimo budas ir TOKS skonis. Rodyto vaizdelio savininke yra issilavinusi, protinga, puikiai ismananti savo darba, moteris, dirba uosvio privacioje klinikoje vyr. gydytoja, ir del to, kaip atrodo jos kiemas, ji blogesniu zmogum mano akyse netapo ax.gif ... ir nieko nematau blogo, kai rodom ir juoda, ir balta, nes gyvenimas is to ir susideda 4u.gif .

Pas tave man graziai ir jaukiai aplinka atrodo, bet kaip sunku tokiuose plotuose susiorientuot doh.gif , kad viska suvest i bendra visuma. Tas suliniukas prie namo thumbup.gif .
Atsakyti