Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

As tai, kas man naudinga is karto i favoritus isimetu ir vargo nematau.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 14:09)
o kas noretu, galetu nuoroda ir is savo kiemo ideti, man pvz. labai patinka kaip tai daro gerb. rokoko ir sobieska - ypac metu laiku foto  wub.gif  - ir grazu, ir naudinga...

Nuosirdi padeka p. Vidai777 4u.gif

jau musu tai nereikes raginti ax.gif

as kaip tik kaupiuosi reportazui ''Rokoko gelyno 2008 sezonas'' - kazkada Smth1 prase parodyti vaizdais, kaip keiciasi ten zydejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 15:09)
o kas noretu, galetu nuoroda ir is savo kiemo ideti, man pvz. labai patinka kaip tai daro gerb. rokoko ir sobieska - ypac metu laiku foto  wub.gif  - ir grazu, ir naudinga...

biggrin.gif o kas mums is to...pacios rodom, vos ne visos pazysta-pagal nuotraukas vieta atrastu , o mums tai nera i ka aki uzmest, nusikopint ko nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 08, 14:36)
biggrin.gif  o kas mums is to...pacios rodom, vos ne visos pazysta-pagal nuotraukas vieta atrastu , o mums tai nera i ka aki uzmest, nusikopint ko nors ax.gif

pritariu 100% drinks_cheers.gif

Na, man, pavyzdziui, atrodo neimanoma kazkaip tiksliai ten nukopinti, tipo dabar nukopijuos mano auksines idejas ir tt - juk ir aplinka, ir pastatai, ir visa kita skiriasi, ir augalus juk neparinksi tokio pat dydzio/formu/atstumu ir tt.
O man ir negaila, jei kazkas labai tiksliai nukopijuotu gelyna koki mano - juk vis tiek neimanoma tokio pat isgauti.

Aisku, puiku, kai atskirus ziedus mergikes rodo - tikrai grazu. wub.gif

Bet bendru augalynu vaizdu, dalines aplinkos nuotrauku - tikrai nedaug. verysad.gif
Nemanau, kad tokias foto autores draskytume i gabalus su kritika - juk seniai aisku cia visoms, kaip reaguoti ir kaip pasinaudoti komentarais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 08, 14:36)
biggrin.gif  o kas mums is to...pacios rodom, vos ne visos pazysta-pagal nuotraukas vieta atrastu , o mums tai nera i ka aki uzmest, nusikopint ko nors ax.gif

gi nebuk pavydelnike biggrin.gif , zinai, kad dauguma cia esanciu, vis dar kurybiniu kanciu stadijoje ax.gif , as is viso neturiu ka rodyti, nebent va kaiminkos darzeli - gal ka nusikopijuosi lotuliukas.gif (siaip gal ir nerodyciau, bet jeigu jai grazu, kad visi jos toki darza mato) ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 18:45)
gi nebuk pavydelnike  biggrin.gif , zinai, kad dauguma cia esanciu, vis dar kurybiniu kanciu stadijoje  ax.gif , as is viso neturiu ka rodyti, nebent va kaiminkos darzeli - gal ka nusikopijuosi  lotuliukas.gif  (siaip gal ir nerodyciau, bet jeigu jai grazu, kad visi jos toki darza mato) ...

kaip zinia tos kurybines kancios niekada nesibaigia lotuliukas.gif mano mamai jau kokis 30 meteliu vienu kanciu bigsmile.gif
As gal ir noreciau pasigirti ax.gif tik vis nesigauna su tom nuotraukom-matyt tikra blondine esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 03, 22:23)
Tai aisku mirksiukas.gif ....rodyk ka turi ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ka galim nuo taves "nusikopijuoti" cool.gif

Sveikutes, nalabi as dar cia pasireiskiau, bet tikiuosi bus daugiau laiko ir pas jus ilysti ax.gif
na pakolkas nelabai ka parodysiu, nes nuotraukyciu nelabai yra, bet viena parodysiu kaip buvo tada kai pirkome savo namuka ir kaip atrode sodas, o po keliu menesiu parodysime kas isejo is musu planu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Nauja tema: Sodai - atgaiva akims. Internetinės nuorodos į vaizdus
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 18:45)
, nebent va kaiminkos darzeli - gal ka nusikopijuosi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pasiilginau sau gyvenimeli tai tiktai taip.Net MB atleke pasiziuret, ko as cia zvengiu. Ale kad nusipaveikslavai, tai irgi kazkas tokio uzkabliavo tongue.gif .Siuo metu tai as tuos vazonikus nudekupazuociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 08, 16:11)
Aisku, puiku, kai atskirus ziedus mergikes rodo - tikrai grazu. wub.gif
Bet bendru augalynu vaizdu, dalines aplinkos nuotrauku - tikrai nedaug. verysad.gif
Nemanau, kad tokias foto autores draskytume i gabalus su kritika

Aš matau 2 svarias priežastis (tarp jų kritika nepapuola), kodėl beveik nėra bendrų želdinių vaizdų:
1) nėra dar ką rodyti (kol viskas paauga ir įgyja pageidaujamą vaizdą praeina ne vieneri ir ne dveji metai);
2) nėra noro viešinti savo kiemo foto (arba interneto platybės nelaikomos tinkama tam vieta, arba iš principo nesinori paviešinti privačios erdvės vaizdų žymiai platesniam ratui nei į kiemą užsukantys svečiai ar šiaip prašalaičiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 08 sausio 2009 - 21:21
Sveikos.Gal kas žinote ar reikia dengti triskiautį migdolą (medžio forma),lygtai esu girdėjusi kad apšąla šaltomis žiemomis.Aš savo nedengiau, o jau buvo šaltukas virš 20 doh.gif ,o ką darote Jūs su migdolais?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 08, 20:25)
Sveikutes, nalabi as dar cia pasireiskiau, bet tikiuosi bus daugiau laiko ir pas jus ilysti  ax.gif
na pakolkas nelabai ka parodysiu, nes nuotraukyciu nelabai yra, bet viena parodysiu kaip buvo tada kai pirkome savo namuka ir kaip atrode sodas, o po keliu menesiu parodysime kas isejo is musu planu  bigsmile.gif

user posted image

Is to ka parodei ir kokiu rakursu- labai mielas sodas. Tas puslankis suformuotas is medziu, kuri atkartoja betonine/ plytine sienele ar baseino/ tvenkinio? krastelis atrodo nestandartiskai, jaukiai. Labai miela. Kaip sakant griauciai yra, dabar tik dekoras liko:)
Atsakyti