Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(rozamunda @ 2009 01 07, 21:21)
tai gal jungiames-urmine( didmenine) kaina gal gautume g.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

Pasikalbėsiu dar su MB, ar nepersigalvojo. Kol žiema, ne tas galvoj žmogui wink.gif
Atsakyti
Šitnamius turbūt geriausia parodoj pirkti, tuomet nuolaidas įvairias taiko. Aš irgi labai tokio norėčiau, tik klausimas kaip su finansais bus. rolleyes.gif

Wolke, pas mus Sudervėj šią savaitę buvo iki -23 (vaikis labai pergyveno, kad vos kelių laipsnių trūksta iki atleidimo nuo mokyklos). O jau sniego doh.gif Mažiesiems šunims virš galvos, pusnyse jų net nesimato. Identifikuoti, kur yra šuo, gali tik tada, kai jis į viršų pašoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 05, 11:26)
Tavo didzioji grazuole egle turetu nuostabiai atrodyt su baltu apredu, jeigu dar nepadaret jos apdaru serksnu- krentanciu ant jusu galvu ( nenutampet saku tongue.gif )

o mūsų didžioji eglė ne tik apsnigta, bet ir papuošta buvo per Kalėdas (tiesą sakant, iki šiol os niekas ir nenupuošė, ranka nekyla) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 08, 10:25)
o mūsų didžioji eglė ne tik apsnigta, bet ir papuošta buvo per Kalėdas (tiesą sakant, iki šiol os niekas ir nenupuošė, ranka nekyla)  bigsmile.gif

Kur lens.gif nepatikesiu kol nepamatysiu. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 sausio 2009 - 09:42
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 22:12)
siandien kai griebiau toki maza erikos vazoneli, tai tiek prisales buvo, kad su visa terasos plytka issikele  lotuliukas.gif , nu sveikatos pas mane...  blush2.gif .

lotuliukas.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2009 01 08, 09:25)
o mūsų didžioji eglė ne tik apsnigta, bet ir papuošta buvo per Kalėdas (tiesą sakant, iki šiol os niekas ir nenupuošė, ranka nekyla)  bigsmile.gif

O ar jau nusipuosete visos kitos? Man tai MB dar neleidzia doh.gif
Atsakyti
Dar keletas nuorodų:
darantiems takelius: schema
sodas beveik be ziedu, bet su "sarmu"
sodai PRIES (foto) - PO (piesinukai-pasiulymai) - jei nesuprantate vokiškai, spauskite ant "mehr" - atsidarys straipsniukas su foto "prieš", pora paveikslėlių "po" ir tekstu su aprašymu.
sodas su levandomis
dar vienas sodelis

Man kilo tokia mintis: kažkada visos pasiguodė, kad gaila tos buvusios temos "Graži aplinka. Tik foto be komentarų"
O jei imtume ir pasidarytume analogišką temą, bet ten dėtume ne pačias foto, o nuorodas į nuotraukas internete - ir tema greitai užsikrautų, ir jokių autorystės pažeidimų nebūtų... Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 08 sausio 2009 - 10:42
As tai manau, kad ir cia uztenka.
Papildyta:
Ciep, bet noriu pabrezti, kad tavo nuorodos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 11:31)
O jei imtume ir pasidarytume analogišką temą, bet ten dėtume ne pačias foto, o nuorodas į nuotraukas internete - ir tema greitai užsikrautų, ir jokių autorystės pažeidimų nebūtų... Ką manot?

Tai jau pradzia padarei mirksiukas.gif Nuorodas mes ir cia perziuresim su malonumu, gal nereikia spec.temos kurt, o ypac kai dar pavasario darbai gamtoje dar toli, bent vizualiai dusele paglostysim cia. Saunu Ciep ir toliau taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 sausio 2009 - 11:57
QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 10:31)
Man kilo tokia mintis: kažkada visos pasiguodė, kad gaila tos buvusios temos "Graži aplinka. Tik foto be komentarų"

as tai sutikciau - man reikia , kad viskas vienoj vietoj butu, o dabar (pasimokius, kad gali prapult biggrin.gif ), viska is eiles kopinu doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 08, 13:05)
as tai sutikciau - man reikia , kad viskas vienoj vietoj butu, o dabar (pasimokius, kad gali prapult  biggrin.gif ), viska is eiles kopinu  doh.gif .

Aš ir manau, kad geriau būtų vienoje vietoje. thumbup.gif Nes plepalų temos greitai baigiasi, ir tarp jų sunku rasti. Ar net būna, kad visiškai ištrina.
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2009 01 08, 10:31)

Pritariu Vidai777, kad puiki mintis, kai viskas vienoje vietoje. thumbup.gif
ir butu liuks, kad prie nuorodos butu toks mini komentaras, kaip ir Ciep padare thumbup.gif
kam taip neiseina, tegul daro taip:

1)deda pilna nuoroda, ir prie jos mini komentara [kas butent pavaizduota ten]
2) deti komentara ant nuorodos, kaip tai padare Ciep pries keleta postu [tada kas nori, issisaugos adresus, atsidares tuos tinklapius]
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 08, 13:53)
Pritariu Vidai777, kad puiki mintis, kai viskas vienoje vietoje. thumbup.gif

o kas noretu, galetu nuoroda ir is savo kiemo ideti, man pvz. labai patinka kaip tai daro gerb. rokoko ir sobieska - ypac metu laiku foto wub.gif - ir grazu, ir naudinga...
Atsakyti