Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 01:04)
kazi ar polietilenas traukia salti ar ne, turiu tokio su oro burbuliukais, gal tiktu augalams uzdengti, jauciu mano visi vazonai su augalais issals - naktim virs  20 salcio  doh.gif  verysad.gif , dabar paskutini sniega nuo kiemo ant augalu sumeciau  laugh.gif .

Dengti tikrai nevertėtų, nes augalas po juo nekvėpuoja, jis tiktų padėti po vazonais, o ir pačius vazonus galima jais apsukti, bet tik taip, kad pro dugną pratekėtų vanduo.
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 07, 10:25)
Burbulinis polietilenas naudojamas :
user posted image

user posted image

na va tau ir atsąkymas. Parašiau nedaskaičius iki galo.
Atsakyti
viskas aisku ir labai aciu visoms karsta.gif , as vakar vakare nebezinojau ko griebtis, kai sitaip saltis uzkilo, o ta plevele buciau uzmetus tik laikinai, kelioms naktims, bet pabijojau, kad dar labiau salcio netrauktu... Sianakt buvo -25, svieto pabaiga doh.gif - isbandymu metas ir muset brisiaus galas laukia mano vazonu verysad.gif . Reiks dar siandien bandyt ka nors organizuot.

Sobieska, simboline kaina su pristatymu ? Nors, jei verslo pasiulyme nera punkto "be pristatymo" , savaime suprantama - "su" tongue.gif . Taigi, vezk, imsiu ! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 07 sausio 2009 - 13:42
QUOTE(Tina* @ 2009 01 05, 14:55)
Tikros anomalijos  doh.gif

nu cia dabar kas? anomalija silta ziema,o tokia ziema pasidziaukim-seniai tokia bebuvo bigsmile.gif Be to visokie vabalai ir kiti brudai issals-maziau dejuosim pavasari.Ania?

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 14:09)
viskas aisku ir labai aciu visoms  karsta.gif , as vakar vakare nebezinojau ko griebtis, kai sitaip saltis uzkilo, o ta plevele buciau uzmetus tik laikinai, kelioms naktims, bet pabijojau, kad dar labiau salcio netrauktu...  Sianakt buvo -25, svieto pabaiga  doh.gif  - isbandymu metas ir muset brisiaus galas laukia mano vazonu  verysad.gif . Reiks dar siandien bandyt ka nors organizuot.

as savo lauko vazomus sustaciau ant putu polisterolo lakstu,saknis durpem uzpyliau ir eglisakiukais uzmeciau.Dabar sniega nuo virsuneliu nupurtau,o pacius vazonus iki virsaus sniegu apkapsciau-pernai mano augaleliai isgyveno ir be sniego-o su juo dar silciau.
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 01 03, 17:44)
Sveikos gyvos  bigsmile.gif Su Naujais !

Vakar rozikes ir levandas apdengiau (paskutineslike buvo), o siandien tokiais graziais sniego patalais apklojo viska  wub.gif Nerealus vaizdai lauke  wub.gif

man atrodo, kad levandu dengti nereikia-bent jau as nedengiau ir isgyveno-juk jos alpiu augaliuks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 02, 16:12)
Na jau galite dengti jukas rožes ir kitus dengiamus augalus. Nors aš nedengsiu nei vieno.

as jukas tik apmulciavojau ir liko po sniegu nabageles unsure.gif Bet jei jau musu sviesiausioji nedengeta,tai turbut nelabai ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 13:09)
Sianakt buvo -25, svieto pabaiga  doh.gif 

doh.gif jeckau kuriam tu čia gale gyveni ax.gif
Atsakyti
Merginos,gal kas turit surenkama siltnami-is aliuminio ir stiklo-per paroda aptikau tokia firma ir susigundziau ax.gif tik va kaina doh.gif
http://www.agl-siltn...-siltnamis.html
kaip sakot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 07, 17:12)
kaip sakot? g.gif

mes taip pat iš tos pačios firmos mąstom pirkti.
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 07, 16:59)
man atrodo, kad levandu dengti nereikia-bent jau as nedengiau ir isgyveno-juk jos alpiu augaliuks rolleyes.gif

As dengiu kasmet, nes nedengtos stipriau apsala. Siaip, nors ir Alpiu, bet jos jautrokos salciui. Idomu kiek tose Alpese maximalus saltis buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 01 07, 18:57)
As dengiu kasmet, nes nedengtos stipriau apsala. Siaip, nors ir Alpiu, bet jos jautrokos salciui. Idomu kiek tose Alpese maximalus saltis buna  g.gif

na kalnuos 25 buna blink.gif
Papildyta:
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 07, 18:22)
mes taip pat iš tos pačios firmos mąstom pirkti.

tai gal jungiames-urmine( didmenine) kaina gal gautume g.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
siandien kai griebiau toki maza erikos vazoneli, tai tiek prisales buvo, kad su visa terasos plytka issikele lotuliukas.gif , nu sveikatos pas mane... blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 07, 17:12)
Merginos,gal kas turit surenkama siltnami-is aliuminio ir stiklo-per paroda aptikau tokia firma ir susigundziau ax.gif tik va kaina doh.gif
http://www.agl-siltn...-siltnamis.html
kaip sakot? g.gif

Mes irgi parodoj buvom susigunde... Taip norisi savo sena monstra griaut. rolleyes.gif
Na, kai ne pirmo butinumo reikalas, gal kada nors..
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 22:12)
siandien kai griebiau toki maza erikos vazoneli, tai tiek prisales buvo, kad su visa terasos plytka issikele  lotuliukas.gif , nu sveikatos pas mane...  blush2.gif .

Padek Dieve! 4u.gif
[pas mus soduose kai MB vaikstineja, tai kiekvienam besikapstanciam saukia lotuliukas.gif ]
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 07, 23:19)

Padek Dieve!  4u.gif
[pas mus soduose kai MB vaikstineja, tai kiekvienam besikapstanciam saukia  lotuliukas.gif ]

...o MB is to posakio saiposi
Kodel Dievas, pats padek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2009 01 07, 18:12)
kaip sakot? g.gif

niu mes turim ax.gif toki nedideli-sakyciau miniatiurini...bet pagal musu sklypa ir siltnamis tongue.gif patenkinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 14:09)
Sianakt buvo -25, svieto pabaiga  doh.gif 

blink.gif as irgi sakysiu,vajetau,kokiam svieto gale gyveni...pas mane tik -5 ir be sniego rolleyes.gif
Atsakyti