Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2009 01 06, 13:53)
Sniego nera, bet lauke stovi medine pasiure, toks kaip namukas. Jeigu ten inesciau tulpes ar prazystu normaliu laiku kieme? Rozeviena net virs vieju metru. gal galetum smlkiau paaiskint ka su ja daryt blush2.gif . Gal tik tik prie zemes perpuvusiu meslu apkast. Nieko daugiau po ranka neturiu.

taip šiltai nereikia rožės dengti, užteks jei kokiais skudurais apvyniosi, o dar geriau jei turėtum kokių asbestinių maišų, jie labai tinka, nes apsaugo nuo vėjo, ir neperšlampa. tulpes gali įnešti, tik orams atšilus nepamiršk išnešt laukan, nes pradygs ir nustyps tamsoje, žinok, kad tulpės prie +1 jau auga, taigi jei lauke -1, tai patalpoje jau pliusas, nepražiopsos. Ir esant atlydžiams nepamiršk palieti, nes svogūnai perdžiūs ir nusilps.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 06, 14:05)
taip šiltai nereikia rožės dengti, užteks jei kokiais skudurais apvyniosi, o dar geriau jei turėtum kokių asbestinių maišų, jie labai tinka, nes apsaugo nuo vėjo, ir neperšlampa. tulpes gali įnešti, tik orams atšilus nepamiršk išnešt laukan, nes pradygs ir nustyps tamsoje, žinok, kad tulpės prie +1 jau auga, taigi jei lauke -1, tai patalpoje jau pliusas, nepražiopsos. Ir esant atlydžiams nepamiršk palieti, nes svogūnai perdžiūs ir nusilps.

O man ar nieko nereikia tulpiu svoguneliams daryti, jei jie sukisti i molini inda ir pakasti i zeme.Ta prasme gal reikia kokia egles saka ant virsaus uzmest, ar ka... neturiu ka veikt tai visko prisigalvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 06, 14:47)
O man ar nieko nereikia tulpiu svoguneliams daryti, jei jie sukisti i molini inda ir pakasti i zeme.Ta prasme gal reikia kokia egles saka ant virsaus uzmest, ar ka... neturiu ka veikt tai visko prisigalvoju rolleyes.gif

Taigi sniegelio pas jus netrūksta, nieko nedaryk.
Atsakyti
Norejau parodyt kaip mano apylinkes atrodo, bet namu kompas nuluzo su visais duomenim. MB dar bando kazka atstatineti. Ziauru, kai taip nutinka schmoll.gif
Atsakyti
kazi ar polietilenas traukia salti ar ne, turiu tokio su oro burbuliukais, gal tiktu augalams uzdengti, jauciu mano visi vazonai su augalais issals - naktim virs 20 salcio doh.gif verysad.gif , dabar paskutini sniega nuo kiemo ant augalu sumeciau laugh.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 01:04)
kazi ar polietilenas traukia salti ar ne, turiu tokio su oro burbuliukais, gal tiktu augalams uzdengti, jauciu mano visi vazonai su augalais issals - naktim virs  20 salcio  doh.gif  verysad.gif , dabar paskutini sniega nuo kiemo ant augalu sumeciau  laugh.gif .

Nu tep, jums reikia ji labai taupyti, atsakingai paskirstyti, kur labiausiai jo reikia.Zinau kur galima rasti jo uz simboline kaina tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 01:04)
kazi ar polietilenas traukia salti ar ne, turiu tokio su oro burbuliukais, gal tiktu augalams uzdengti, jauciu mano visi vazonai su augalais issals - naktim virs  20 salcio  doh.gif  verysad.gif , dabar paskutini sniega nuo kiemo ant augalu sumeciau  laugh.gif .

abejoju ar toks polietilenas labai tinka g.gif jis gal ir geras izoliatorius dėl oro burbuliukų, tačiau visvien kondensatas rinktųsi vidinėj pusėj per atlydžius ir šaltų... nebent kažkaip pakėlus nuo augalų, ant kažkokio karkaso užmetus, kad neprišaltų... g.gif
na čia mno teoriniai pasvarstymai, gal ir kitų nuomonių bus ax.gif
Atsakyti
Ppliteleno pakaitalas agroplevele. Ji tinkama dengimui.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 00:04)
kazi ar polietilenas traukia salti ar ne, turiu tokio su oro burbuliukais, gal tiktu augalams uzdengti, jauciu mano visi vazonai su augalais issals - naktim virs  20 salcio  doh.gif   verysad.gif , dabar paskutini sniega nuo kiemo ant augalu sumeciau  laugh.gif .

papildau teorinius svarstymus:
polietilenas netraukia salcio tikrai.
tik va sutinku su Jolaxus del ''nekvepavimo''.
Mano nuomone, ji subadzius, turbut tiktu...

[jau isivaizduoju Vida777, kaip ''Esminiame instinkte'', su kirtikliu/peiliu besismaginant prie to ''selofano'' lotuliukas.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 07 sausio 2009 - 09:17
QUOTE(vida777 @ 2009 01 07, 00:04)

Burbulinis polietilenas naudojamas :
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(DeeDee @ 2009 01 07, 10:25)
Burbulinis polietilenas naudojamas :
[

Paprastas, aiskus ir akivaizdus atsakymas.Eilini karta Dee pasistenge.Saunuole oro_buckis.gif
O ar buna seniuose tokio politileno pirkt, mat tuiu bukmedzius inde, bet as ji negyvenamoj patalpoj laikau, tai jeigu dar taip ji pasildinciau, gal neperkaistu mastau.gif Bet turiu itarima, kad medziams negalioja posakis, kad siluma kaulu nelauzo hihihi.gif
Atsakyti
Yra Senukuose burbulinės plėvelės, Megos seniuose Sodo-daržo skyriuj, prie visų kitokių plėvelių.

Senių katalogo nuoroda

user posted image
Papildyta:
Nešildomoj patalpoj laikant reikia nepamiršti palaistyt vazonus mirksiukas.gif

Manoji kortaderija nešildomam medinuke palikta, bijau net pagalvoti, kokį vazoną rasiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti