Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(Knifofija @ 2009 01 03, 21:10)
O tu jį ar pašaldei ?

laikiau šaldytuve
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 01 04, 11:42)
laikiau šaldytuve

Jei nepilnai pražydęs liek šiltu vandeniu, maždaug 35 laipsnių temp, turėtų padėti kotui paaugti.
Atsakyti
GroOzis tongue.gif
Atsakyti
Tvarkydama balkoną radau pas save užsimetusį maišelį baltų Muscari botryoides 'Album' (na, kaip aš juos dar vadinu, baltų mėlyniukų smile.gif) Susodinau į lovelį ir išnešiau į balkoną... Į sodybą jau nespėjau išvežti... prisnigo... Kažin, kaip geriau būtų su jais dabar pasielgti? Gal kuri galit ką patarti? blush2.gif

Atsakyti
Knifofija 4u.gif 4u.gif
tuoj maudysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 01 04, 18:29)
Tvarkydama balkoną radau pas save užsimetusį maišelį baltų Muscari botryoides 'Album' (na, kaip aš juos dar vadinu, baltų mėlyniukų smile.gif) Susodinau į lovelį ir išnešiau į balkoną... Į sodybą jau nespėjau išvežti... prisnigo... Kažin, kaip geriau būtų su jais dabar pasielgti? Gal kuri galit ką patarti?  blush2.gif

Po loveliu ant cemento paklok ką nors, o patį lovelį apkask sniegu, tik jokiu būdu nenunešk į pliusinę temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 04, 21:08)
Po loveliu ant cemento paklok ką nors, o patį lovelį apkask sniegu, tik jokiu būdu nenunešk į pliusinę temperatūrą.

Galvojau apie tai, bet kažkaip pasirodė juokinga, kad reiks iš lauko tempti maišą sniego... blush2.gif Pas mus balkonas įstiklintas... ax.gif
Dėkui už patarimą. O tai kai jau sniegas ant lovelio natūraliai ištirps, tai jau galima taip bus laikyti? Nes balkone tai visuomet būna keliais laipsniais šilčiau nei lauke...
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2009 01 04, 22:35)
Galvojau apie tai, bet kažkaip pasirodė juokinga, kad reiks iš lauko tempti maišą sniego...  blush2.gif Pas mus balkonas įstiklintas...  ax.gif
Dėkui už patarimą. O tai kai jau sniegas ant lovelio natūraliai ištirps, tai jau galima taip bus laikyti? Nes balkone tai visuomet būna keliais laipsniais šilčiau nei lauke...

Jei balkonas įstiklintas, tai tik per šalčius užmesk kokį skudurą ant viršaus, sniego nenešk. Nors truputį žemei padengti gal ir reikįtų, nes kai šąla iš žemės natūraliai paišalina drėgmė, o sniegas ją sulaikytų. bet tik žemei padengti, maišo nenešk, aš čia pagalvojau apie neįstiklintą balkoną.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 04, 22:43)
Jei balkonas įstiklintas, tai tik per šalčius užmesk kokį skudurą ant viršaus, sniego nenešk. Nors truputį žemei padengti gal ir reikįtų, nes kai šąla iš žemės natūraliai paišalina drėgmė, o sniegas ją sulaikytų. bet tik žemei padengti, maišo nenešk, aš čia pagalvojau apie neįstiklintą balkoną.

ačiū labai už patarimą 4u.gif
O juos pražydinti galima kaip jacintus? Na, pvz, jei susodinsiu dabar į vazzoną ir laikysiu kambary?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dista: 04 sausio 2009 - 21:48
QUOTE(Srove @ 2009 01 03, 17:40)
Ar tai cia kambary toks grazuolis? blink.gif

Taip.

QUOTE(sobieska @ 2009 01 03, 17:48)
Ar hiacintas taip ir kvepia, kaip graziai atrodo wub.gif

Kvepia svaiginanciai, bet kai patalpa didele, tai jaucias tik artyn priejus.

QUOTE(jurginėlis @ 2009 01 03, 18:08)
Tina,
kodėl man hiacintas kotelio neaugina g.gif žiedukai skeidžias tarp lapelių, suspausti g.gif

Siaip kai kurioms gelems (pvz.) klivijoms ziedkocio kelimas yra paskatinamas laistant siltu vandeniu. Su hiacintais nesu tikra. Gal reiktu sviesiau ji pastatyti g.gif

QUOTE(Knifofija @ 2009 01 03, 20:10)
O tu jį ar pašaldei ?

Nebuvo kada blush2.gif sukisau paskubom, dar per giliai, tai paskui atkasinejau virsu doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2009 01 04, 11:37)
Jei nepilnai pražydęs liek šiltu vandeniu, maždaug 35 laipsnių temp, turėtų padėti kotui paaugti.

tik dabar paskaiciau, kad Knifofija patvirtino mano pamastymus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dista @ 2009 01 04, 21:47)
ačiū labai už patarimą  4u.gif
O juos pražydinti galima kaip jacintus? Na, pvz, jei susodinsiu dabar į vazzoną ir laikysiu kambary?

PC maciau pirkti paruostu zydejimui, tai gal tu prigriebk ir zydes rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus vakar apie 18val. buvo apie minus 20, paskui staigiai pakilo iki 12, ryte vel -18. [Trakai]
gerai, kad sniego patalai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 05, 14:09)
pas mus vakar apie 18val. buvo apie minus 20, paskui staigiai pakilo iki 12, ryte vel -18. [Trakai]
gerai, kad sniego patalai yra rolleyes.gif

Tavo didzioji grazuole egle turetu nuostabiai atrodyt su baltu apredu, jeigu dar nepadaret jos apdaru serksnu- krentanciu ant jusu galvu ( nenutampet saku tongue.gif )
Atsakyti