Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(sobieska @ 2009 01 02, 19:32)
Kas cia gero...nors butu seimyna kelioms valandoms soti pabuvusi, o cia karpis perniek nuejo cool.gif

Argi su vyrais galima pasigincyti, jie juk vistiek teisus savaip, net nebesigincinu
irnesakyk.gif Tiek jau to, del to pilvo bigsmile.gif , bet bent lelijos gal ramybe tures unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 02, 16:26)
Va hortenzija prasprogusi, turbut nusals [ tongue.gif  cool.gif kad ja kur]
user posted image

tu pavasari nulauzk tos hortenzijos saka, isaknydink (labai lengvai isisaknija, kaip gebene) ir pasodink tinkamoj vietoj (kur tu nori) ir rugscioj dirvoj - matysi kuri geriau augs, o jei uosvio hortenzija numyrios, paliks tavoji thumbup.gif - ir bus visi taskai sudeti...

QUOTE(Srove @ 2009 01 02, 17:48)
O MB isileido karpi pries men. 4kg. doh.gif (mano lelijoms jauciu sakes bus)ir tas karpis uzsalo doh.gif ot gerai sakiau lotuliukas.gif

turesi saldyto karpio lotuliukas.gif ...ir vietos saldytuve neuzima tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 03 sausio 2009 - 13:57
QUOTE(vida777 @ 2009 01 03, 14:47)
turesi saldyto karpio  lotuliukas.gif ...ir vietos saldytuve neuzima  g.gif .

taikliai pastebėta lotuliukas.gif beliks tik prireikus su kokiu kirtikliu baseine prasisukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos bigsmile.gif Su Naujais !

Vakar rozikes ir levandas apdengiau (paskutineslike buvo), o siandien tokiais graziais sniego patalais apklojo viska wub.gif Nerealus vaizdai lauke wub.gif

Tik gervuoge liko neprilenkta prie zemes, pamirsom blush2.gif na bet gal nieko jai nebus.
Papildyta:
O stai mano hiacintas prazydo wub.gif Pamenat, klausiau kaip prazydinti mirksiukas.gif tik melyni kazko "pastrigo".
[attachmentid=167154]
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 01 03, 14:50)
taikliai pastebėta  lotuliukas.gif beliks tik prireikus su kokiu kirtikliu baseine prasisukti biggrin.gif

Nu tai MB sapalioja, kad jis esas gyvas ten dar doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 01 03, 17:44)
O stai mano hiacintas prazydo  wub.gif Pamenat, klausiau kaip prazydinti  mirksiukas.gif tik melyni kazko "pastrigo".

Ar tai cia kambary toks grazuolis? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 03 sausio 2009 - 17:40
QUOTE(Tina* @ 2009 01 03, 17:44)
Tik gervuoge liko neprilenkta prie zemes, pamirsom  blush2.gif na bet gal nieko jai nebus.

Niekada nelenkiau gervuogiu, stovi stagarai pliki ax.gif

Ar hiacintas taip ir kvepia, kaip graziai atrodo wub.gif sako, kad negalima tu gelyciu laikyti patalpoje, kurioje miegama, o kiek tos teisybes tai nzn.
Atsakyti
Tina,
kodėl man hiacintas kotelio neaugina g.gif žiedukai skeidžias tarp lapelių, suspausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 01 03, 13:47)
tu pavasari nulauzk tos hortenzijos saka, isaknydink (labai lengvai isisaknija, kaip gebene) ir pasodink tinkamoj vietoj (kur tu nori) ir rugscioj dirvoj - matysi kuri geriau augs, o jei uosvio hortenzija numyrios, paliks tavoji  thumbup.gif - ir bus visi taskai sudeti...

yra viena nedidele sakele pasodinta - panasiai, kur ir turetu buti [kai sodino didziaja, tai atskilo]
vis taikiausi rudeni paberti/pagerinti rugstesnes dirvos ar durpiu - negavau ju verysad.gif palikau kaip yra... bet toji mazyte taip pat prasprogusi unsure.gif
na jei pavasari bus gyva - tai pagerinsiu jai gyvenima smile.gif

na kiek as skaiciau, hortenzijai gerai siaurine puse, bet ir sviesos jai reikia pakankamai. O ten pas mane iseina siaurine, bet ir stiprus pavesis nuo dideles tankios obels verysad.gif

Tina,
koks grazus jacintas wub.gif
Atsakyti
mano irgi hiacintas prazydo wub.gif toki ilga ir kreiva ziedkoti isleido...bet vistiek grazus rolleyes.gif ir kvepia pasakiskai
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 01 03, 19:08)
Tina,
kodėl man hiacintas kotelio neaugina g.gif žiedukai skeidžias tarp lapelių, suspausti g.gif

O tu jį ar pašaldei ?
Atsakyti
Sveikos, ar galima i jusu bury?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 03, 22:03)
Sveikos, ar galima i jusu bury?

Tai aisku mirksiukas.gif ....rodyk ka turi ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka galim nuo taves "nusikopijuoti" cool.gif
Atsakyti