Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(Ciep @ 2008 12 28, 11:09)
Išlindau iš Kalėdų maratono smile.gif
Programėlė: Garden Planner 2.2
Parsisiunčiau iš interneto. Galima parsisiųst ir naujesnių versijų, nebūtinai 2.2. Nemokamai galima naudotis berods mėnesį laiko, o paskui jau pirkt arba kaip dažnam lietuviui pasielgt nesąžiningai - susirast "blogiečių" paviešintą raktą internete...

ačiū 4u.gif
Atsakyti
As tai kazkokia Garden Suite siunciausi, bet nusmigo, taip ir liko neparsiusta...
Atsakyti
Na jau galite dengti jukas rožes ir kitus dengiamus augalus. Nors aš nedengsiu nei vieno.
Atsakyti
Na ok, stai siand padirbejau:

Rozes
[levanda tik kelioms paroms pridengiau, kur su malkom]
user posted image

Juka
[cia tik atrodo aklinai, is tiesu nedaug tu eglisakiu ten]
user posted image

Ir rozes, ir jukas dengiau siemet tik todel, kad juka - pirmamete pas mane, o rozes rudeni persodintos. Kitamet galbut irgi nedengsiu, nebent minusas nerealus butu..
Juka surista, o ant roziu durpes dar papiltos.

----------------

Va hortenzija prasprogusi, turbut nusals [ tongue.gif cool.gif kad ja kur]
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 02, 17:26)
Juka
[cia tik atrodo aklinai, is tiesu nedaug tu eglisakiu ten]

Tikrai nedaug atrodo bigsmile.gif , o as gal persistengiau g.gif blush2.gif Kad neperkaistu, kaip manot?
user posted image

P.S. SU NAUJAISIAIS METAIS VISAS 4u.gif
Graziu augaliuku ir sodu visoms! newyear.gif
Atsakyti
Srove,
babulka tavo juka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik nepyk...
atrodo tikrai, kaip vida777 karta pasake, kad ledynmetis uzslinks unsure.gif

as tai po siu saltuju dienu/naktu nudengsiu tas kelias sakutes vel, tik surista paliksiu.

tiesa, pas mus sianakt buvo minus 14 blink.gif , bet vakar nepridengiau, nesidirbo.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 02 sausio 2009 - 17:31
QUOTE(rokoko @ 2009 01 02, 18:26)
Srove,
babulka tavo juka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu bet ir tavo rozikes irgi neblogai pakavotos tongue.gif
O as stradalinu del savuju-mama sirguliuoja, neina i lauka, as nevaziuoju i kaimuka, rozes sala doh.gif ...bet dabar jau nusiraminau, jei jau Knifofija nedengia, tai gal per kelias dieneles velnias negriebs tu mano rozyciu. Bet as jas dengsiu, tikrai, kad dengsiu pilna priekaba eglisakiu kieme stovi
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 02, 17:33)
Nu bet ir tavo rozikes irgi neblogai pakavotos tongue.gif
O as stradalinu del savuju-mama sirguliuoja, neina i lauka, as nevaziuoju i kaimuka, rozes sala doh.gif ...bet dabar jau nusiraminau, jei jau Knifofija nedengia, tai gal per kelias dieneles velnias negriebs  tu mano rozyciu. Bet as jas dengsiu, tikrai, kad dengsiu pilna priekaba eglisakiu kieme stovi

na ten ''perpuciamai'' tos rozes pamuturiuotos, neaklinai schmoll.gif
pagaliu ''remas'' platus, todel ir atrodo labai ''siltai'' ax.gif

tu nebijok del rozikiu, manau, juk berods treti metukai pas tave jos auga, stiprios turetu but 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 02, 18:26)
Srove,
babulka tavo juka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik nepyk...
atrodo tikrai, kaip vida777 karta pasake, kad ledynmetis uzslinks unsure.gif
as tai po siu saltuju dienu/naktu nudengsiu tas kelias sakutes vel, tik surista paliksiu.

Nieko tu nesupranti irnesakyk.gif cia as snieguole besmegeniui paruosiau hihihi.gif
Rytoj sake bus sniego, tai ir besmegeni salia jos patupdysiu flirt.gif o ji matai babulka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai nerisau jos, nes ji taip ir liko su nespejusiu perzydeti ziedu ir nezinau, ka cia su juo reiks toliau daryti, nupjauti, ar palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2009 01 02, 18:37)
na ten ''perpuciamai'' tos rozes pamuturiuotos,  neaklinai schmoll.gif
pagaliu ''remas'' platus, todel ir atrodo labai ''siltai'' ax.gif

tu nebijok del rozikiu, manau, juk berods treti metukai pas tave jos auga, stiprios turetu but 4u.gif

Atmintis taves neapgauna-jos treti metai puosia mano sodybele ir labai noreciau, kad toliau taip butu rolleyes.gif Kazkaip butu ramiau, jei kokios 1-2 sakos ant ju gultu ax.gif Na palauksiu ledynmecio
MB tik pries 3 dienas fontano mechanizma istrauke is baseinelio, galvojau bus sakes, saltis/ledas ji suskaldys, bet nieko, sveikas karsta.gif spejau, spejau, spejau...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 02, 18:43)
      MB tik pries 3 dienas fontano mechanizma istrauke is baseinelio, galvojau bus sakes, saltis/ledas ji suskaldys, bet nieko, sveikas karsta.gif spejau, spejau, spejau...

O MB isileido karpi pries men. 4kg. doh.gif (mano lelijoms jauciu sakes bus)ir tas karpis uzsalo doh.gif ot gerai sakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 02, 18:48)
O MB isileido karpi pries men. 4kg. doh.gif (mano lelijoms jauciu sakes bus)ir tas karpis uzsalo doh.gif ot gerai sakiau lotuliukas.gif

Kas cia gero...nors butu seimyna kelioms valandoms soti pabuvusi, o cia karpis perniek nuejo cool.gif
Atsakyti