Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

Gelynams tai nekas bus ...
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 18, 11:52)
Gelynams tai nekas bus ...

Reiks vaikyt verysad.gif .
Atsakyti
O as gavau jau kaledine dovana, noriu pasigirti blush2.gif Zyziau seniai savo MB, kad paiekotu ir nupirktu man Cupressus sempervirens-green pencil(liet.nezinau, kaip vadinas blush2.gif )Nu parveze, ale uzrasas tik curpessus sempervirens, kazi dar galvoju ar tie patys g.gif .O gal kuri zinot, kaip pas mus ziemoja cupressus sempervirens?Labai norec unsure.gif
Va mano dovanos, du grazuoliai, o araukarija nedrisau lauke sodinti siemet, gal kitamet.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 18 gruodžio 2008 - 23:44
As tokius taisyklingus grazuolius vidurzemio regiono salyse maciau: http://images.google... Kazin ar jiems pas mus ne per salta bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 19, 00:39)
Cupressus sempervirens-green pencil(liet.nezinau, kaip vadinas blush2.gif )

Visžalis kiparisas, atsparumo šalčiui zona 7 (o veislė 'Green pencil' dar mažiau atspari šalčiui - zona 8 (info iš čia)). Jei gyveni LT (zonų žemėlapis), nusiteik juos dangstyti ir kitaip saugoti... tongue.gif

Aš kai ko nors užsinoriu tai dabar (paaiškėjus keliems neprotingiems pernykščiams pirkiniams) jau taikau tokį principą: google "lot. pavadinimas hard to zone" arba "lot. pavadinimas hardiness zone". Labai gera norų korekcija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 19 gruodžio 2008 - 10:56
QUOTE(Ciep @ 2008 12 19, 11:27)
nusiteik juos dangstyti ir kitaip saugoti... tongue.gif

mega_shok.gif cry.gif cry.gif cry.gif Isvarysiu i pietus, ne kitaip, vien del tu kiparisu, maciau kaip jie atrodo gamtoje, nuo to laiko svaigstu doh.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 19, 10:27)
taikau tokį principą: google "lot. pavadinimas hard to zone" arba "lot. pavadinimas hardiness zone". Labai gera norų korekcija biggrin.gif

idomu, kokiai zonai LT priklauso pagal siumetinius meteorologinius rodiklius g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 19, 11:48)
mega_shok.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif Isvarysiu i pietus, ne kitaip, vien del tu kiparisu, maciau kaip jie atrodo gamtoje, nuo to laiko svaigstu doh.gif Aciu uz info 4u.gif

Man irgi jie labai, ypac naturalioj aplinkoj wub.gif
Atsakyti
gal kas auginat sita augaliuka? http://images.google...p;q=trachelium , pardaveja sake kad augina kaip daugiameti, bet kiek info radau, tai jam pas mus per salta, tik kaip vienmetis gyvuoja. ir vienoj vietoj radau parasyta kad ziedai sterilus, tai reiskia kad seklu nesubrandina, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 12 19, 13:14)
idomu, kokiai zonai LT priklauso pagal siumetinius meteorologinius rodiklius  g.gif ?

1) ši žiema dar nesibaigė biggrin.gif
2) kaži ar atsirastų, kas galėtų garantuoti, kad ateinančios keliasdešimt žiemų bus šiltos ir nei viena "neapgins" žiemos vardo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 20 gruodžio 2008 - 09:44
QUOTE(Ciep @ 2008 12 20, 10:35)
1) ši žiema dar nesibaigė biggrin.gif

man atrodo, kad ši žiema dar net neprasidėjo padoriai unsure.gif
Atsakyti
O čia šiaip šendien dienos vaizdeliai iš mano kiemo:
user posted imageuser posted image
Ir dar[nuotraukas keliu taip pirmą kart ,jei ką atsiprašau]:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 20 gruodžio 2008 - 20:39