Tai ar tinkamai tie mano rododendrai apdengti? Nes vis kritikos gaunu
QUOTE(Tina* @ 2008 12 16, 10:58)
Tai ar tinkamai tie mano rododendrai apdengti? Nes vis kritikos gaunu
Man tai jie labai graziai apdengti, o arteisingai nezinau
Zinokit atrodo prie manes pradejo lipti eleboru virusas. Dar pavasari jie man nepatiko, o dabar jau noriu ir vietos turiu . Nepsodinau cesnaku, pagailejau septynis svarus uz svoguna moket, tai dabar turiu vietos eleborams, bet ir cesnaku noriu. Nu ziuresim kaip cia bus, dar gal iki rudens praeis ta cesnaku manija. Jeigu nepraeis pirksiu kokius du, gal sparciai prisidaugins.
QUOTE(Wolke @ 2008 12 15, 13:31)
pas mane darbe zydi eleboras matyt ta ankstyva veisle - Kaledine Kristaus roze vadinama,nebijo ji nei sniego,nei salcio
cia radau toki puslapi su paveiksliukais biski zemiau pavaziuot wow kokiu graziu buna,tik kad brangios jos,vis pagailiu pinigeliu
cia radau toki puslapi su paveiksliukais biski zemiau pavaziuot wow kokiu graziu buna,tik kad brangios jos,vis pagailiu pinigeliu
fui, kokios jūs negeros - vėl virusą skleidžiat
O pas mane pavasari cesnakyne bus
QUOTE(Tina* @ 2008 12 16, 14:17)
O pas mane pavasari cesnakyne bus
As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus Mano Austino roze kainavo tiek kiek vienas cesnakas . Tai pasipiktinau tokiu plesikavimu ir nepirkau. Vaziuoju katinams smeliuko i sodu centra pirkt tik del to, kad pataikyciau ant nukainavimo, bet tu cesnaku nenukainuoja , o narcizus nukainavo.
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 15:02)
As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus Mano Austino roze kainavo tiek kiek vienas cesnakas . Tai pasipiktinau tokiu plesikavimu ir nepirkau. Vaziuoju katinams smeliuko i sodu centra pirkt tik del to, kad pataikyciau ant nukainavimo, bet tu cesnaku nenukainuoja , o narcizus nukainavo.
o pas mus visi cesnakai ir kitokie svoguniniai geriai pabaigoj buvo visi 50% nukainuoti, o kai kurie net po 1 . As daznai apakus nuo tokiu kainu neatitikimu - kai vienas agurko daigas kainuoja tiek pat, kiek rododendras .
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 15:02)
As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus
numirt galima
as cesnaku turesiu... skaiciuojam... 8 rusiu
plius Narcizalapis svogunas [na irgi kaip cesnakas atrodo]
QUOTE(rokoko @ 2008 12 16, 16:26)
numirt galima
Ir as tiek noriu
QUOTE(rokoko @ 2008 12 16, 16:26)
Nesidziauk krize gileja -isbuozins!
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 16:12)
Ir as tiek noriu
na dar darze - zieminiai. jau tokios skiltys - kaip dideles slyvos, kartais nelabai patogu privariau pelenu - gal dabar kap obuoliai bus skiltys
QUOTE(Srove @ 2008 12 16, 20:19)
negaila: ai, iraniniai ir didieji kaip parazitai tarp svarainiu [vienu metu zydi ] - kai dar nieko nesupratau apie tuos virusus, juos ten sukiso, kad neismest
sia vasara suniukas kazkoks iskapste ten- isdalinau tikiuos kazkas liko..
Nu bet ir orelis
QUOTE(rokoko @ 2008 12 17, 00:10)
na dar darze - zieminiai. jau tokios skiltys - kaip dideles slyvos, kartais nelabai patogu privariau pelenu - gal dabar kap obuoliai bus skiltys
negaila: ai, iraniniai ir didieji kaip parazitai tarp svarainiu [vienu metu zydi ] - kai dar nieko nesupratau apie tuos virusus, juos ten sukiso, kad neismest
Kazi kas bus su mano netobulu gelynu kai pavasari katinai i kiema bus isleisti
Trys tai ne vienas , bet jau kokie gerieciai. Siandien ryte atsibundu, o Aloyzas prie nugaros prisiglaudes parpia, Kipsas prie pilvo sildosi, o Muza prie koju ant kaldros guli. Net gaila buvo keltis, bet teko, nes laikas buvo mergina i mokykla kelt.