Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

Tai ar tinkamai tie mano rododendrai apdengti? ax.gif Nes vis kritikos gaunu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 16, 10:58)
Tai ar tinkamai tie mano rododendrai apdengti?  ax.gif Nes vis kritikos gaunu  blush2.gif

Man tai jie labai graziai apdengti, o arteisingai nezinau rolleyes.gif
Zinokit atrodo prie manes pradejo lipti eleboru virusas. Dar pavasari jie man nepatiko, o dabar jau noriu doh.gif ir vietos turiu ax.gif . Nepsodinau cesnaku, pagailejau septynis svarus uz svoguna moket, tai dabar turiu vietos eleborams, bet ir cesnaku noriu. unsure.gif Nu ziuresim kaip cia bus, dar gal iki rudens praeis ta cesnaku manija. Jeigu nepraeis pirksiu kokius du, gal sparciai prisidaugins.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 12 15, 13:31)
pas mane darbe zydi eleboras  ax.gif  matyt ta ankstyva veisle - Kaledine Kristaus roze  vadinama,nebijo ji nei sniego,nei salcio
cia radau toki puslapi su paveiksliukais  mirksiukas.gif biski zemiau pavaziuot  rolleyes.gif wow kokiu graziu buna,tik kad brangios jos,vis pagailiu pinigeliu  ax.gif

fui, kokios jūs negeros - vėl virusą skleidžiat dry.gif
Atsakyti
O pas mane pavasari cesnakyne bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 16, 14:17)
O pas mane pavasari cesnakyne bus  doh.gif  lotuliukas.gif

As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus doh.gif Mano Austino roze kainavo tiek kiek vienas cesnakas blink.gif . Tai pasipiktinau tokiu plesikavimu ir nepirkau. Vaziuoju katinams smeliuko i sodu centra pirkt tik del to, kad pataikyciau ant nukainavimo, bet tu cesnaku nenukainuoja verysad.gif , o narcizus nukainavo.
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 15:02)
As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus doh.gif Mano Austino roze kainavo tiek kiek vienas cesnakas blink.gif . Tai pasipiktinau tokiu plesikavimu ir nepirkau. Vaziuoju katinams smeliuko i sodu centra pirkt tik del to, kad pataikyciau ant nukainavimo, bet tu cesnaku nenukainuoja verysad.gif , o narcizus nukainavo.

o pas mus visi cesnakai ir kitokie svoguniniai geriai pabaigoj buvo visi 50% nukainuoti, o kai kurie net po 1€ g.gif . As daznai apakus nuo tokiu kainu neatitikimu - kai vienas agurko daigas kainuoja tiek pat, kiek rododendras doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 gruodžio 2008 - 15:27
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 15:02)
As tai buvau apstulbus, kad vienas cesnakas gali tiek kainuot. Aisku cia didieji po 7 svarus

lotuliukas.gif doh.gif
numirt galima

as cesnaku turesiu... skaiciuojam... 8 rusiu
plius Narcizalapis svogunas [na irgi kaip cesnakas atrodo]
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 16, 16:26)
lotuliukas.gif  doh.gif
numirt galima

plius Narcizalapis svogunas  [na irgi kaip cesnakas atrodo]
biggrin.gif

Ir as tiek noriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 16, 16:26)
plius Narcizalapis svogunas  [na irgi kaip cesnakas atrodo]
biggrin.gif

Nesidziauk bigsmile.gif krize gileja unsure.gif -isbuozins! cool.gif

topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 12 16, 16:12)
Ir as tiek noriu cry.gif

na dar darze - zieminiai. jau tokios skiltys - kaip dideles slyvos, kartais nelabai patogu cool.gif privariau pelenu - gal dabar kap obuoliai bus skiltys g.gif

QUOTE(Srove @ 2008 12 16, 20:19)
Nesidziauk bigsmile.gif krize gileja unsure.gif -isbuozins! cool.gif

topsecret.gif

tongue.gif negaila: ai, iraniniai ir didieji kaip parazitai tarp svarainiu [vienu metu zydi wub.gif ] - kai dar nieko nesupratau apie tuos virusus, juos ten sukiso, kad neismest doh.gif
sia vasara suniukas kazkoks iskapste ten- isdalinau 4u.gif tikiuos kazkas liko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 16 gruodžio 2008 - 23:10
Nu bet ir orelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 17, 00:10)
na dar darze - zieminiai. jau tokios skiltys - kaip dideles slyvos, kartais nelabai patogu  cool.gif privariau pelenu - gal dabar kap obuoliai bus skiltys g.gif
tongue.gif negaila: ai, iraniniai ir didieji kaip parazitai tarp svarainiu [vienu metu zydi wub.gif ] - kai dar nieko nesupratau apie tuos virusus, juos ten sukiso, kad neismest doh.gif
sia vasara suniukas kazkoks iskapste ten- isdalinau  4u.gif tikiuos kazkas liko..

Kazi kas bus su mano netobulu gelynu kai pavasari katinai i kiema bus isleisti unsure.gif
Trys tai ne vienas doh.gif, bet jau kokie gerieciai. Siandien ryte atsibundu, o Aloyzas prie nugaros prisiglaudes parpia, Kipsas prie pilvo sildosi, o Muza prie koju ant kaldros guli. Net gaila buvo keltis, bet teko, nes laikas buvo mergina i mokykla kelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 17 gruodžio 2008 - 11:22