Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

Augalu pasaulis zurnale jie aprasomi kaip pavesiamegiai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2008 12 15, 14:08)
Pas mane irgi su ziedais, bet ne tas smirdalius, o rytinis.

O tai jie istikruju smirda bigsmile.gif , reik eit uostyt rolleyes.gif
Man tai jis labai grazus augaliukas ir nereiklus, visa vasara toks sodriai zalias ir veslus buvo.
Dar pagalvojau, jei jau bobulytes padaugina, tai kaina galetu buti normalesne, o as visai nepigiai pavasari mokejau-28 lt.(du nusiderejau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 15 gruodžio 2008 - 14:12
********* apie eleborus lietuviškai -> juodu ant balto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeeDee: 15 gruodžio 2008 - 14:11
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 15:07)
Man tai jis labai grazus augaliukas ir nereiklus, visa vasara toks sodriai zalias ir veslus buvo.
Dar pagalvojau, jei jau bobulytes padaugina, tai kaina galetu buti normalesne, o as visai nepigiai pavasari mokejau-28 lt.(du nusiderejau biggrin.gif )

Ziauru doh.gif . Pasiutusius pinigus tos bobulytes lupa.
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 12, 13:12)
Noriu iš vilnotosios notros pilkų lapų, tad įprastinei vilnotajai notrai reiktų skabyt žiedus. Perskaičiau, kad veislė 'Silver Carpet' nežydi, tai aš panorau sau darbo pasimažint įsigydama būtent tokią veislę biggrin.gif

pasiknisk internete del vilnotosios notros, as ieskojau jos ivairiu veisliu auksciu ir radau toki finta, kad atrodo butent sita veisle yra mazesne uz kitas ir platesniais lapais, bet zydi........... tik bijau dabar tave apgauti del veisles, ar tikrai sita ar kazkokia kita.
Atsakyti
pas mane darbe zydi eleboras ax.gif matyt ta ankstyva veisle - Kaledine Kristaus roze vadinama,nebijo ji nei sniego,nei salcio
cia radau toki puslapi su paveiksliukais mirksiukas.gif biski zemiau pavaziuot rolleyes.gif wow kokiu graziu buna,tik kad brangios jos,vis pagailiu pinigeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 12 15, 16:31)
radau toki puslapi su paveiksliukais 

Eina sau, koks grozis, is sniego islinde ziedukai, nieko panasaus nesu maciusi wub.gif
Atsakyti
Grazus is tiesu.
Atsakyti
Stai kaip mano rododendrai uzdengti.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 14:07)

ir kur tokiu elitiniu bobulyciu randi lotuliukas.gif ? cia uz viena ar uz abu?

as tai sito (tik labiau taskuotas) ir dar sv. bordinio zadejau pavasari eit uz dyka prie tokiu griuvesiu pasiraut (istisi sazalynai doh.gif )
http://www.gartendat...hoto/2004011908

man tai geras buvo, vienoj geliu pardej klausiu kiek margalape vaisgina kainuoja - 2,99€ sako ir dar priduria "bet jau kaip greit auga ir pleciasi kaip piktzole" bigsmile.gif , kad sueme juokas, galvoju - ar nereiketu tada tu piktzoliu pigiau pardavineti lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 15 gruodžio 2008 - 19:28
QUOTE(vida777 @ 2008 12 15, 20:20)
ir kur tokiu elitiniu bobulyciu randi  lotuliukas.gif ? cia uz viena ar uz abu?
as tai sito (tik labiau taskuotas) ir dar sv. bordinio zadejau pavasari eit uz dyka prie tokiu griuvesiu pasiraut (istisi sazalynai  doh.gif )

O as eilej stovejau doh.gif lotuliukas.gif As viena tepirkau ir uz viena tiek mokejau doh.gif O pasirodo gali pasirauti doh.gif Tai, kad ji ten su knygom sklaides biggrin.gif , sake skiepytas doh.gif Tai cia gal tik tokiom, kaip as, geliu zinovem ir telimpa lotuliukas.gif
Ai tiek jau to, myliu visitek ja, tegu ir piktzole, bet man grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 20:55)
O as eilej stovejau doh.gif  lotuliukas.gif As viena tepirkau ir uz viena tiek mokejau doh.gif O pasirodo gali pasirauti doh.gif Tai, kad ji ten su knygom sklaides biggrin.gif , sake skiepytas doh.gif Tai cia gal tik tokiom, kaip as, geliu zinovem ir telimpa lotuliukas.gif
Ai tiek jau to, myliu visitek ja, tegu ir piktzole, bet man grazi smile.gif

na eleboras tai tikrai ne piktzole biggrin.gif , man jie - vieni is mylimiausiu geliu wub.gif .
Atsakyti