Augalu pasaulis zurnale jie aprasomi kaip pavesiamegiai.
QUOTE(vida777 @ 2008 12 15, 14:08)
Pas mane irgi su ziedais, bet ne tas smirdalius, o rytinis.
O tai jie istikruju smirda , reik eit uostyt
Man tai jis labai grazus augaliukas ir nereiklus, visa vasara toks sodriai zalias ir veslus buvo.
Dar pagalvojau, jei jau bobulytes padaugina, tai kaina galetu buti normalesne, o as visai nepigiai pavasari mokejau-28 lt.(du nusiderejau )
********* apie eleborus lietuviškai -> juodu ant balto
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 15:07)
Man tai jis labai grazus augaliukas ir nereiklus, visa vasara toks sodriai zalias ir veslus buvo.
Dar pagalvojau, jei jau bobulytes padaugina, tai kaina galetu buti normalesne, o as visai nepigiai pavasari mokejau-28 lt.(du nusiderejau )
Ziauru . Pasiutusius pinigus tos bobulytes lupa.
QUOTE(Ciep @ 2008 12 12, 13:12)
Noriu iš vilnotosios notros pilkų lapų, tad įprastinei vilnotajai notrai reiktų skabyt žiedus. Perskaičiau, kad veislė 'Silver Carpet' nežydi, tai aš panorau sau darbo pasimažint įsigydama būtent tokią veislę
pasiknisk internete del vilnotosios notros, as ieskojau jos ivairiu veisliu auksciu ir radau toki finta, kad atrodo butent sita veisle yra mazesne uz kitas ir platesniais lapais, bet zydi........... tik bijau dabar tave apgauti del veisles, ar tikrai sita ar kazkokia kita.
QUOTE(Wolke @ 2008 12 15, 16:31)
radau toki puslapi su paveiksliukais
Eina sau, koks grozis, is sniego islinde ziedukai, nieko panasaus nesu maciusi
Grazus is tiesu.
Stai kaip mano rododendrai uzdengti.
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 14:07)
ir kur tokiu elitiniu bobulyciu randi ? cia uz viena ar uz abu?
as tai sito (tik labiau taskuotas) ir dar sv. bordinio zadejau pavasari eit uz dyka prie tokiu griuvesiu pasiraut (istisi sazalynai )
http://www.gartendat...hoto/2004011908
man tai geras buvo, vienoj geliu pardej klausiu kiek margalape vaisgina kainuoja - 2,99 sako ir dar priduria "bet jau kaip greit auga ir pleciasi kaip piktzole" , kad sueme juokas, galvoju - ar nereiketu tada tu piktzoliu pigiau pardavineti ...
QUOTE(vida777 @ 2008 12 15, 20:20)
ir kur tokiu elitiniu bobulyciu randi ? cia uz viena ar uz abu?
as tai sito (tik labiau taskuotas) ir dar sv. bordinio zadejau pavasari eit uz dyka prie tokiu griuvesiu pasiraut (istisi sazalynai )
O as eilej stovejau As viena tepirkau ir uz viena tiek mokejau O pasirodo gali pasirauti Tai, kad ji ten su knygom sklaides , sake skiepytas Tai cia gal tik tokiom, kaip as, geliu zinovem ir telimpa
Ai tiek jau to, myliu visitek ja, tegu ir piktzole, bet man grazi
QUOTE(Srove @ 2008 12 15, 20:55)
O as eilej stovejau As viena tepirkau ir uz viena tiek mokejau O pasirodo gali pasirauti Tai, kad ji ten su knygom sklaides , sake skiepytas Tai cia gal tik tokiom, kaip as, geliu zinovem ir telimpa
na eleboras tai tikrai ne piktzole , man jie - vieni is mylimiausiu geliu .