Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 36

QUOTE(DeeDee @ 2008 12 13, 11:29)
tai, kad bijūnus ne iki pašaknų reikia kirpt - ~10-15cm reikia palikt  4u.gif
M. nakvišas - 5-7cm palikau wink.gif

as ta ir turejau omeny smile.gif
Atsakyti
O kaip elgtis su karpažole g.gif ? Apšalo verysad.gif My Webpage Va tokia turiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciep @ 2008 12 12, 14:12)
kokios firmos produkcija šitaip?
o pernai irgi turėjau panašų "pokštą" - sėjau indines žemuogenes, o išaugo kultūrinės žemuogės (vietoj geltonų žiedų apsipylė baltais) - teko darže lysvę daryt  tongue.gif
Noriu iš vilnotosios notros pilkų lapų, tad įprastinei vilnotajai notrai reiktų skabyt žiedus. Perskaičiau, kad veislė 'Silver Carpet' nežydi, tai aš panorau sau darbo pasimažint įsigydama būtent tokią veislę biggrin.gif

O kiek tu hektaru jos sesi ?lotuliukas.gif Taigi koks ten darbas tuos kelis ziedynkocius nukirpt smile.gif
Atsakyti
na ir ziema...Pas mane krokai lenda jau ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ARasytee @ 2008 12 13, 17:57)
na ir ziema...Pas mane krokai lenda jau ... doh.gif

pas mane įstiklintam balkone jau irgi apie 1,5cm išlindė,o kažkokie ankstyvi narcizai tai jau gerus 10cm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 12 13, 19:49)
pas mane įstiklintam balkone jau irgi apie 1,5cm išlindė,o kažkokie ankstyvi narcizai tai jau gerus 10cm  blush2.gif

tai jau lauksim ziedeliu foto netrukus bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 12 13, 14:18)
O kiek tu hektaru jos sesi ?lotuliukas.gif Taigi koks ten darbas tuos kelis ziedynkocius nukirpt smile.gif

Viskas priklauso nuo bendrų priežiūros reikalaujančių plotų. O kadangi mano soties jausmas kažkur prapuolė ir planuose dar kirba hektarinis parkas, tai mažai priežiūros reikalaujantys augalai nepamaišys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciep: 14 gruodžio 2008 - 09:26
QUOTE(rokoko @ 2008 12 13, 22:57)
tai jau lauksim ziedeliu foto netrukus bigsmile.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif aha lauksim,tik kaži ar ne permaži vazonai joms g.gif
krokai
user posted image
Narcizai
user posted image
Šilokai
user posted image

tik atsiprašau už murzinus langus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 14 gruodžio 2008 - 10:33
MONAMI, negi persodinesi? tegu jau buna... 4u.gif
[siaip aisku, geriau lauke prie statybu kur butum ikisus siuos augalelius mirksiukas.gif ]
narcizai tokie ''kudi'' atrodo g.gif

Del langu - ajajai... lotuliukas.gif
pas mane is lauko kates antspaudai, viduje - vaiko pirstuku.. plius siaip, pilkas fonas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 14 gruodžio 2008 - 15:38
QUOTE(rokoko @ 2008 12 14, 15:37)
MONAMI,  negi persodinesi? tegu jau buna...  4u.gif
[siaip aisku, geriau lauke prie statybu kur butum ikisus siuos augalelius mirksiukas.gif ]
narcizai tokie ''kudi'' atrodo  g.gif

Del langu - ajajai...  lotuliukas.gif
pas mane is lauko kates antspaudai, viduje - vaiko pirstuku.. plius siaip, pilkas fonas tongue.gif

schmoll.gif tikrai nepersodinėsiu schmoll.gif ,o prie namo nesodinau nes ten visur reikia kelti ir Mb žada žemių užvešti,tai pabijojau,kad sugalvos kada užveš ir neberasiu savo nabagėlių,jau taip tulpių ten prikaišiojau doh.gif ,bet kad tik išlįstų mano gražuolės wub.gif

o langai tai jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 12 13, 23:57)
tai jau lauksim ziedeliu foto netrukus bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Va ,jei norit ziedeliu biggrin.gif , siandien pafotkinau, pavasari pasodinau, o gruodi zydet susiruose
karsta.gif , nu ir karstos tos dieneles doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 14, 22:54)
Va ,jei norit ziedeliu biggrin.gif , siandien pafotkinau, pavasari pasodinau, o gruodi zydet susiruose
karsta.gif , nu ir karstos tos dieneles doh.gif  lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

jargus -kas gi cia? bigsmile.gif blush2.gif
koks dvokiantysis ceras [eleboras]? blush2.gif [neauginau, tai galiu nugrybaut]
Atsakyti