efauto , kad visai nieko iš nuotraukų tikrai ten tokio kaip ir broko nesimato, o tik šerkšno daug
Efauto,man grazu ,o jei kas ir nesigavo ,tai manykim ,kad taip ir reikejo
Jau klausiau ,bet pasikartosiu ,nes nieks neatsake ,gal dabar lkas atsakys ar dekoruoti padekliukai po puodeliais nelimpa prie karsto puodelio ?
Jau klausiau ,bet pasikartosiu ,nes nieks neatsake ,gal dabar lkas atsakys ar dekoruoti padekliukai po puodeliais nelimpa prie karsto puodelio ?
nelimpa, jei lakuoji su laku skirtu saunoms
Papildyta:
oi, pasispaude ne tas mygtukas.
aciu uz pagyrimus, tik man to srksno perdaug meginsiu naujus padaryti
Papildyta:
oi, pasispaude ne tas mygtukas.
aciu uz pagyrimus, tik man to srksno perdaug meginsiu naujus padaryti
Oho ,naujiena Pasilaiciu chebra ,isidemejot ?
reikes apsilankyt
Sveikos, patarkit kuo nulakuoti stiklinį daiktą, dekoruotą Stamperios Crackle Sottile dvikompenenčiu? Siūlės įtrintos aliejiniais dažais.
Turiu Rayher Mattlack, bet jis vandens pagrindu, tai greičiausiai netiks ir dispersinį Telurios laką, bet jis medienai, tai matyt irgi netiks.
Turiu Rayher Mattlack, bet jis vandens pagrindu, tai greičiausiai netiks ir dispersinį Telurios laką, bet jis medienai, tai matyt irgi netiks.
nupursk su sintetiniu, laku(pvz. crafts spray) pora kartu, o tada su laku skirtu stiklui
QUOTE(efauto @ 2008 12 22, 01:45)
nupursk su sintetiniu, laku(pvz. crafts spray) pora kartu, o tada su laku skirtu stiklui
Ačiū tau . Matau Senukuose yra tų Craft spray.
nera uz ka taip yra senukuose
QUOTE(giedre2005 @ 2008 12 21, 23:09)
Sveiki, atsidarau ekupazo parduotuve Staneviciaus 44, salia maximos ir raganiukes teatro, fabijoniskese. Visas prekes tureciau gauti sioj savaitej. Dabar turiu serveteliu (kuriu greit turesiu virs 150 rusiu), dekupazintu daiktu, taip pat organizuojam kursu grupes. Apsilankykite ir tikrai nenusivilsite.
o tai darbo laikas koks Nes jeigu po darbo, tai Aš ten rasiu ką nors
Na pagaliau nors viena parduotuvė bus mūsų pusėje nereikės trenktis per visą miestą
QUOTE(supersandryte @ 2008 12 20, 22:23)
matyt, per trumpai laikei, nes vėl kažkaip ne taip gavosi.
sendinimą tai jau tikrai mesiu į šalį, kažkaip iki tol buvusį gražų vaizdą jis man sugadina bet dabar dar ir lakavimas pradėjo koją kišti nulakavau dėžutę (nesendintą) matiniu laku kokius 3-4 kartus ir ji taip apsiblausė, paveikslėliai tokie neryškūs pasidarė, kaip po kokia migla kodėl? juk galima ir iki 10 kartų lakuot? ir atrodo, visur skaičiau, kad su matiniu laku. ką padariau ne taip? gal reikia daug ilgiau palaukt tarp lakavimų? aš palaukdavau, kol nudžiūdavo ir vėl lakuodavau. ar dar įmanoma kaip nors pagyvint tą vaizdą? gal su kokiu švitriniu popierium nušveist? dabar jau ne tik sendint bet ir lakuot pradėjau bijot
QUOTE(kvartetas @ 2008 12 21, 13:37)
laba diena. as va irgi pagaliau baigiau suoliuka daryti. dabar dziuna paskutinis lako sluoksnis. na bent jau tikiuosi kad paskutinis . nesigavo man suoliukas taip kaip norejau. bet kaip pirmas rimtesnis darbelis , sakyciau neblogai . kai isdzius pameginsiu pafotkint ir ikelsiu. as taip pat ziurinejuosi dvikomponente priemone. noriu isbandyti, nes pokolkas tik su vienkomponenciu zaidziau . turbut dabar trauksiu senas medines pakabas is spintos ir gadinsiu . dar bijau pirkti dezutes, raktines ar t.t. gaila pinigu jei nesigaus .
va va, o aš po kursuose sėkmingai pavykusio darbelio turbūt per gerai pradėjau apie save galvoti ir prisipirkau dėžučių, kad kalėdoms dovanų pridaryti. tai dabar jau skinu tokio per didelio pasitikėjimo vaisius tai iki vidurio gerai, o į pabaigą kažkaip viskas apsivelia ir tie gražūs vaizdai dingsta po netinkamu sendinimu ir lakavimu
QUOTE(hela77 @ 2008 12 21, 15:08)
sveikos, as irgi bandau pradeti uzsiimti dekupazu- kolkas nudaziau stiklainius, butelius ir pakabas. Tikiuosi, iki Kaledu padarysiu pati paprasciausia varianta- klijuosiu ir gal bandysiu seseliuot. bijau as tu sendinimu dar, nes kai paskaitau, tai oho-ho-ho koks menas Noriu prasytis pas kokia mergyte kauniete i pamokeles del susisiekimo tai idealu butu Silainiai ar ju pusej.. Nu, bet kaip bus, taip. Labai laukiu pasiulymu i az.
aha, sendinimas tikrai nėra paprastas dalykas. bent jau man. ir su tais Antik sendintojais suskilinėjimas man kažkoks per smulkus gaunasi, kai paskui įtrini spalvą, tai tik tas suskilinėjimas ir krenta pirmiausia į akį, paveiksliukas kažkaip lieka antram plane. bet čia turbūt tokia priemonė ir nieko nepadarysi, norint stambesnio skilinėjimo, turbūt reikia su kitos firmos sendint.
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2008 12 21, 20:34)
Kler, ar ne su tavim Panoramoj šnekėjom?
O dėl patinos, tai Rayheris pagal instrukciją reikalauja jos (jų firmos, ji yra vandens pagrindu), bet jis puikiai priima ir akrilinius, ir aliejinius dažus. Jei įtrinsi su patina, tie įtrūkimai bus blyškesni, jei su akriliniais ar aliejiniais - ryškesni. Aš tepu taip: paimu pirštu nedidelį kiekį dažų ir tada sukamaisiais judesiais jais įtrinu nedidelį plotelį, tada nuvalau švaria servetėlė; tada kitą plotelį, vėl nuvalau. Ir taip, kol įtrini visą darbą. Šiaip, kiek žmonių, tiek ir nuomonių kaip geriausia įtrinti, tai čia tik bandydama atrasi, kas tau labiausiai patinka
O dėl patinos, tai Rayheris pagal instrukciją reikalauja jos (jų firmos, ji yra vandens pagrindu), bet jis puikiai priima ir akrilinius, ir aliejinius dažus. Jei įtrinsi su patina, tie įtrūkimai bus blyškesni, jei su akriliniais ar aliejiniais - ryškesni. Aš tepu taip: paimu pirštu nedidelį kiekį dažų ir tada sukamaisiais judesiais jais įtrinu nedidelį plotelį, tada nuvalau švaria servetėlė; tada kitą plotelį, vėl nuvalau. Ir taip, kol įtrini visą darbą. Šiaip, kiek žmonių, tiek ir nuomonių kaip geriausia įtrinti, tai čia tik bandydama atrasi, kas tau labiausiai patinka
ne, gėlėta jūre, ne su manim šnekėjai bet akivaizdu, kad ne man vienai problemų su sendinimu kyla su patina jau irgi nebesiryžtu trint, nes pirmą kartą kai tryniau, tai kažkaip išsiterliojo ir tiek, o dar bijau, kad nuo to blizgesio paskui norėdamas pamatyti paveiksliuką turėsi dėžutę tam tiktu kampu pakreipt, nes kitaip per blizgėjimą nieko įžiūrėt negalėsi
nu va, prirašiau čia traktatą, o iš tiesų pagrindiniai klausimai tik du:
1. ar dar įmanoma kaip nors atgaivinti kelis kartus nulakuotą dėžutę, kad ji savo spalvas atgautų?
2.ar galima po dvikomponenčio sendinimo niekuo nebelakuot? suskilinėjimų jokia spalva netryniau, bijau sugadint laikrodį, kol dar gražiai atrodo , o blizga jis dabar gražiai, tai pagalvojau, kam gadint su tuo matiniu lakavimu?