taip, as pirkau is dauksos 22, creativa. mokejau 13,65lt.
QUOTE(Avijacija @ 2008 12 15, 16:37)
Kur to Fimo Kaune rasčiau? Gal Daukšos gatvėj?......
Daukšos g. tikrai šiandien mačiau
Dievas mato, aš jus myliu
QUOTE(Avijacija @ 2008 12 15, 18:37)
gal tas spec lakas turi daugiau blizgesio....... na reiks pažiūrėt kainas šito reikalo
Papildyta:
Papildyta:
fimo eik pirkti i rastines reikmenis...vilniaus g...link perejos..jei eitum nuo katedros tai butu po kaire puse...ir ten fimas beveik 1 lt pigesnis nei bet kur kitur..lako ir dar daug ko pas juos yra...
Aga aš ir Vilniaus gatvėj pirkau ten 6.95 artai 5.95 mokejau, ai jau nepamenu...prieš metus pirkau
kiek pamenu tai 5.9..nebent dabar jau 5.95...na bet visvien pigiau...ypac jei ir daugiau imi...o jei kazkur ten pirksi..tai uzeit uz kampo...nieko tokio:)
Merinos, patarkit, ar reikia itrinti itrukimus, jei naudojau sendinimo priemone vienkomponenti Cralce Medium (Folkart firmos, pirktas senasnaujas.lt)? Jei taip, tai kuo?
QUOTE(IRR @ 2008 12 15, 18:58)
Merinos, patarkit, ar reikia itrinti itrukimus, jei naudojau sendinimo priemone vienkomponenti Cralce Medium (Folkart firmos, pirktas senasnaujas.lt)? Jei taip, tai kuo?
vienkomponenčio įtrinti nereikia, juk jis pats dažus suskaldo
QUOTE(Vedda @ 2008 12 15, 20:18)
vienkomponenčio įtrinti nereikia, juk jis pats dažus suskaldo
aciu
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 15, 16:52)
fimo eik pirkti i rastines reikmenis...vilniaus g...link perejos..jei eitum nuo katedros tai butu po kaire puse...ir ten fimas beveik 1 lt pigesnis nei bet kur kitur..lako ir dar daug ko pas juos yra...
o gal galeciau suzinoti kas tas fimas yra ?
fimas yra modelinas, kepamas orkaiteje.
Merginos, SOS
Ką ne taip darau, kad po sendinimo Cracklium Medium, man pabala, labai negražiai gaunasi. O pabala apatinė spalva, pvz. ruda susklinėjimai gražūs yra, bet pats darbelis toks plėmais balatas. Gal kam taip buvo
Ką ne taip darau, kad po sendinimo Cracklium Medium, man pabala, labai negražiai gaunasi. O pabala apatinė spalva, pvz. ruda susklinėjimai gražūs yra, bet pats darbelis toks plėmais balatas. Gal kam taip buvo