dėl parduotuviu, tai gerai, apsieisime ir be tokios temos, kol kas surasiau pati kiek zinau parduotuvių, o jus ,jeigu galite , papildykit. parduotuves
Efauto , dėl kursų , tai tu jas gali nueiti pamokinti ir reikejo issirinkti balta paveiksliuka o ne raudona, kazin kas tada butu matesi
Kviečiu visas į litexpo ši savaitgalį bus dekupažo prezentacijos, galėsite gyvai paklausti mokytojų, pasigrožėti darbeliais. Bus net dvi vietos , kur dekupažas valdo
ten tos gelytes rausvos buvo, paraudonavo kai isdziuvo istikruju, tai as zinojau, kad nesimatys o ir servetele pasirinkau specialiai jau buvau suplanvusi, kad pertapysiu
kaip noreciau, i ta litexpo... jau isivaizduoju, koks ten rojus
kaip noreciau, i ta litexpo... jau isivaizduoju, koks ten rojus
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 05, 00:57)
Kviečiu visas į litexpo ši savaitgalį bus dekupažo prezentacijos, galėsite gyvai paklausti mokytojų, pasigrožėti darbeliais. Bus net dvi vietos , kur dekupažas valdo
Nuo šitos vietos prašau išsamiau Kelintas stendas, kelintą valandą pradėsite prezentacijos Ir kokios studijos tai pristatys
Jauciu kad nera kam issamiau paaiskinti nes visos jau litekspo sedi nuo 8 ryto jauciu kad teks paieskot o dalyvaus studija "Daivos menė" pasiskaityk www.daivosmene.com gal cia ka rasi info apie ta paroda ka jos ir kaip ruosias joje daryti
ne , nesedi, kiek teko dalyvauti renginių, tai ateina monės ir klausia, o mes atsakinėjam. Ir sekmadienį tikrai bus atvira pamoka nuo 11.30 kažkur. Kitom dienom nežinau laiko. Dar artmanija dalyvaus , kiek girdėjau.
Taip radau, kad Artmanija ir Daivos menė dalyvauja ir stendų nr. radau.
Tiek atsidarė galerijų, o dalyvauja tik dvi Tai ten net neprieisi prie tų stendų, kiek bus norinčių, o jeigu dar pltelis tik 2m, tai visai bus šakės
Tiek atsidarė galerijų, o dalyvauja tik dvi Tai ten net neprieisi prie tų stendų, kiek bus norinčių, o jeigu dar pltelis tik 2m, tai visai bus šakės
plotelis 8 metrai tai mauk greičiau, kol visi dar dirba gal ir kitų bus , bet bent jau negirdėjau, dar toks mamų klubas vaikų šalyje dalyvavo irgi su dekupažu ir kitais rankdarbiais. Tai kur tik pamatai ,kad stovi koks darbelis dekupažintas, tai ir klausi, kas kaip su kuo
Sakykit, kuo jūs įtrinat dvikomponentį Crackle Sottile? Aliejiniais dažais, kuo dar?
sveikutes,
buvau del auksinimo folijos klaususi, tai nudakavau baigiamaji sluoksni ant jos - ir susigadino...
tikriausiai reiktu ant jos jau nieko nemozoti
del parduotuviu, tai as savo priemones pirkau Le Carte parduotuveje Vilniuje Didzioji 29/ Etmonu 1, turi interneto psl. www.lecarte.lt tik dar kuriamas ir el. prekyba neuzsiima
buvau del auksinimo folijos klaususi, tai nudakavau baigiamaji sluoksni ant jos - ir susigadino...
del parduotuviu, tai as savo priemones pirkau Le Carte parduotuveje Vilniuje Didzioji 29/ Etmonu 1, turi interneto psl. www.lecarte.lt tik dar kuriamas ir el. prekyba neuzsiima
QUOTE(Onora @ 2008 12 05, 12:05)
sveikutes,
Man niekas nesusigadino , jei būč ant viršaus nelakavus, būtų tos vietos, kur auksinta, lipnios likę.. . Visus 3 kartus jau lakavau...
matai kaip, gal mano lakas netinkamas, gal gali parasyti, kokiu lakavai?
QUOTE(Onora @ 2008 12 05, 12:13)
matai kaip, gal mano lakas netinkamas, gal gali parasyti, kokiu lakavai?
pažiūrėsiu namie pavadinimą, dabar nepamenu . bet ne dekupažui skirtą - statybinį kažkokį