Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

Sveikos,
Nesumastau, ka geriausia dovanoti metinukui?
Galvoju kaladeliu Chicco arba metalofona?
Ka jus dovanojot saviskiams? Ar zaide? Patiko?
Pasidalinkite..smile.gif
Atsakyti
Galiu parašyti, kas iš gautų dovenų patiko mūsų mažiui.

Disney medinis puzzle, nuo 18 mėn, bet mielai ir dabar žaidžia.
Knyga. Jam visos patinka, vartyti mėgsta.
Papuošalas. Toks angeliukas, labai graži sagė. Puoštis nereikia pamiršti thumbup.gif (čia man daugiau patinka)
naujas puodukas su snapeliu- labai mylimas tapo.
nuotraukų albumas, su visų metų gražiausiai momentais+ komentarai. Dar neturiu, bet noriu tokio. daug savo rankų darbo thumbup.gif
Atsakyti
ką dovanojot savo sūnui šeštojo gimtadienio proga?
Atsakyti
Man regis, lego tuos ten, kaip jie vadinasi, ne kubeliai, va, bionicle kelis vnt. smile.gif
Atsakyti
ačiū. tikrai gera mintis. bionicle čia kur tie robotai? skirtingų spalvų?
Atsakyti
Siaip tai geriau tada visiems sveikintojams susimest ir dideli rinkini lego pirkt. Dar aisku priklauso nuo vaiko, mano krikstasunis megsta visokias pultais valdomas masinas. Nu ir aisku gi dabar yra visokiu tu zinai playstation 2 ir visokio to bieso.
Atsakyti
Mano dvynukų gimtadienis tuoj. Berniukui tokios dovanos: futbolo kamuolys, futbolo vartai, monopolis ir pora minkštų megztų žaisliukų blush2.gif
Atsakyti
Aš pradėčiau nuo to, kuo vaikas domisi. Vaikas vaikui nelygu.
Savo krikštasūniams tokio amžiaus esu dovanojusi:
1) knygą "Kovos menai", nes pradėjo lankyti karate;
2) sukomplektavau didelį piešimo priemonių rinkinį, nes lanko piešimo būrelį;
3) savo sūnui, kuriam po poros men bus 6 turiu plaukimo akinius, kepuraitę, nes rudenį žadam pradėti vesti į baseiną, dar pridėsiu asmenini atlenkiama neaštrų peiliuka, nes labai mėgsta su seneliais grybauti.
Tiesa, mūsų giminės vyručiams gerai "eina" kuprinės, žibintuvėliai, vienas pernai gavo asmenine palapinę, berods, tikrai nebrangią, tai prie namo ant žolės pasistato ir "gyvena".
Tiek minčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2005 06 17, 13:44)

Jei tas šešiametis bent kiek domisi knygomis, galima rasti puikių enciklopedinio pobūdžio knygų vaikams. Yra ir apie ginklus, ir apie pasaulio paukščius, ir... t.t.
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2005 06 17, 14:44)

Mano dukra labai džiaugiasi, kai gauna čekį knygoms. Tada pati savarankiškai renkasi tai, kas jai patinka. Na, gal šešiamečiui tokia dovana ir ankstoka, bet čia nuo vaiko priklauso. Čekis į Čili piceriją jai irgi labai patiko, nes pasikvietė draugių ir linksmai atšventė.
Atsakyti
Pati geriausia dovana, kurią gavo mano dvimetė, buvo grindų dėlionė su kaimu ir gyvunėliais - iš storo kartono ir stambių detalių (kažkokios Izraelio edukacinių žaislų firmulencijos). Labai mėgdavo žaisti pati viena su ta dėlione smile.gif Kol sužaidė negyvai iki suplyšimų. Bet iki šiol kartkartėm išsitraukus padėlioja, nors jau pramoko ir sudėtingesnes dėlioti ax.gif
Beje, tokią pat dėlionę padovanojom ir draugų mergytei, tai vėliau draugai pasakojo, kad irgi vienas iš pačių einamiausių žaislų.
Atsakyti
O mes puskei dovanojom mikrofoną su stovu. Kaip normalus mikrofonas, tai jau patenkinta buvo ojojoi, dabar dainuoja, maivosi prie jo. Kai ateina svečių visada duoda visiem padainuoti, na tikrai gavosi liuks dovanytė biggrin.gif O jeigu eina koncertas per teliką, tai ir jinai neatsilieka thumbup.gif
Atsakyti