Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

Aš tai labai pasimokiau pirkdama pigius maximos žaislus ypač mašinytes jos sulūžta po kelių dienų nukrenta nuo stalo ir žiūrėk kas nulūžo,o mergaitei pigios lėlės labai negražios. Geriau nepagailėt pinigėlių ir nupirkt gerų žaislų kaip pastebėjau pagal saviškius jie ilgiau žaidžia ir neatsibosta. Aišku čia tik mano nuomonė,nors draugės man pritaria ir pačios pradėjo pirkti žaislus specializuotose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE (Budrevičienė Gerda @ 2004 12 01, 10:32)
Aš tai labai pasimokiau pirkdama pigius maximos žaislus ypač mašinytes jos sulūžta po kelių dienų nukrenta nuo stalo ir žiūrėk kas nulūžo,o mergaitei pigios lėlės labai negražios. Geriau nepagailėt pinigėlių ir nupirkt gerų žaislų kaip pastebėjau pagal saviškius jie ilgiau žaidžia ir neatsibosta. Aišku čia tik mano nuomonė,nors draugės man pritaria ir pačios pradėjo pirkti žaislus specializuotose parduotuvėse.

Aš tai irgi tos pačios nuomonės- žaislai tik geri.Vaiko ir saugumo ir žaislo ilgaamžiškumo atžvilgiu.Geriau retai pirkti žaislus, bet gerus. 2m.gimtadieniui mūsų mažoji gavo dovanų tokį šuniuką TOMY , jis važiuoja ant ratukų ir loja bei inkščia kaip tikras , Tai l.myli jį -glosto, apsikabina. Su lėlytėm irgi jau pradėjo žaisti, guldo jas, maitina, stengiasi aprengti, sodina ant puoduko. Tikras smagumėlis stebėti susirūpinusią mažają "mamytę". clap_1.gif
Atsakyti
Knygos ir puzzlai (visokie: ir mediniai, ir kartoniniai)- niekada nepakenks. Mano pachios dukrai pagrindiniai zhaislai.
Jau gali vaikas ir dviratuka-triratuka gaut. Mergaitei labai lele su visais 'prichendalais' tinka: vezhimuku, sauskelnem, buteliuku ir pan.
Lego ar analogishkos kaladeles bokshtu statymui - visokiu dydzhiu.
Vashkiniu kreiduchiu rinkinys ir spalvojimo knygutes.
Atsakyti
Kadngi maniske jau turi ir arkliuka , ir paspirtuka - masinyte, tai siemet nuo senio ji gaus:
1) roges
2) lego
3) maudyniu zaisla va toki ;
user posted image
4) nauju leksciu komplekta (nes as sena sudauziau)
cia perka seneliai , krikstateviai ir mes laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingule: 20 gruodžio 2004 - 16:14
Savo maziui jau padovanojau toki staliuka user posted image, neislaukiau iki kaledu blink.gif , o per kaledas gaus uzmaunamus ziedus ir medziagine sensorine knygute (visa siugzdanti, su ivairiom medziagelem).
Ingule kur tokius fainus maudyniu zaislus pirkai?
Atsakyti
Nu nezinau, mamytes, bet mano tai beveik su niekuo nezaidzia.Ir keiciu zaislus, kad per daug nebutu, bet niekaip.Dar is bedos vezimuka pavezioja, lelytes paklosto, na kavos "isverda" ir viskas.Nei Lego, nei puzle, nei knygos(tik vienas puslapis kur ragana yra biggrin.gif ), na duok brolio geimboju arba teletabius dar ziuri.Bet nepersistengia.O siaip tai tik grizta is darzelio ir ant ranku pas mane.Ir taip visa vakara.O jei savaitgalis tai is viso baigiu nublusti, nes taip reikalauja demesio, kad nieko pasidaryt negaliu. Gal sakau cia darzelis "kaltas"? g.gif
O griztant prie zaislu temos(vis tiek Kaledu senis atnes smile.gif ), tai as pati paklausiau jos ko ji nori, tai uzsiprase puodelio(arbatai) ir rankinuko.Tai sakiau i ta rankinuka pridesiu vazelino ir dar kokiu lipduku ant nagu(patinka kai as lakuojuos), na ir aisku knygute"Mano antroji knyga"-man patiko biggrin.gif .
O planavom , kad kazkokia didesne dovana pirkt, ar tai zaisline virtuve ar tai dvirati.Bet as nusprendziau, kad dydis tai cia tik mums svrbu, vaikams nea.Su indeliais nelabai ir zaidzia, dviraciu be pavasario nevaziuos.Na tiesiog pasimetusi buvau, o paskui apsiraminau ir nusprendem , kad geriau sunui geresne dovana, nes jis bachuras jau supranta.
P.S. Ai dar medine puzzle nupirkau(bet itariu pati zaisiu laugh.gif ).
Ir dar piest labai megsta, tai visos sienos jos lygyje su flomasteriais nuvarytos.Tai jau to gero Senelis nenesh. biggrin.gif
Atsakyti
newyear.gif O mums tai dar ir gimtadienis per kaledas nuskilo. biggrin.gif Is pradziu galvojau, kad reikia dideliu dovanu, o paskui pamaciau, kad gal ne... Gaus ir taip daug ir paskui jau pasimeta tarp dovanu gausybes, tai nera ko islaidauti labai. rolleyes.gif As tai uz loginius vaiku zaidimus. NOrs dabar tai visrune yra piesimas...Piesia kiaura diena ... blink.gif Ir dar su broliuko masinikem zaidzia. rolleyes.gif Tai gal reikia pziureti buten kuom labiusiai vaikutis domisi...
Atsakyti
mums jau 2m ir 4men bus, tai dovanu gaus nuo kaledu senio- knygute apie mike pukuotuka(vinipucha, amerikoniskas variantas). vaikui kazkokia manija su tuo meskinu uzejo- sausainiai, zaislai turi but tik su juo...aisku namie turim viena filmuka apie juos, tai ziuri ir verkia wink_3.gif

dar jam labai patinka zaidimai su tema(pvz. cirkas-daug masineliu, zverys, zmones ir t.t., statybos) , o pavienes masineles manau neverta dovanot- susilauzo greit ir siukslynas namie rolleyes.gif

dar kazkuri mama rase apie kilima su gatvem- na mes nupirkom, tai tuom kart... dabar jei ateina kiti vaikai, susidomi, zaidzia ,tai ir jis salia tada sedi.
Atsakyti
Dvimetukui (ir jaunesniam) galima nupirkti batuta. Maniskis turi (skirtas ne tik vaikams...), laabai megsta sokineti, sokti skambant muzikai ar ziuredamas Tvynius - ir smagu, ir sveika thumbup.gif

Jaunesniam ir judriam tiktu ciuozykla - yra tokiu gan kompaktisku, "kambariniu", sudedamu...Mano zuikis savaja ir dabar naudoja...

Mano dvimetukas turi gaisrininku stoti su garazais, liftais, malunsparniu ir kaladelem - labai neblogas daiktas, kartu skatina ir konstruktoriaus gebejimus, ir su masinelem galima pavazineti, taciau kol kas maniskiui dar ne itin rupi...

Manyciau, visai neblogai butu lenta - paisyti su kreidutemis. Mes tam reikalui naudojam prie sienos pristumta apversta teniso stala megalol.gif - jam piesti labai labai patinka thumbup.gif (Tik reiketu paieskoti stabilesnes - nes buna tokiu, kad vos prisilietus vaikui virsta ant sono... blink.gif)

Dar galima koki muzikos instrumenta, berniukui turetu patikti sintezatorius - bet ne vaikiskas, o geriau koks pigesnis "rimtas" - ilgiau tarnaus, labiau patiks wink.gif

Maniskiui tikriausiai geriausia dovana - knygute. Jas dievina, pas senelius netgi enciklopedijas be paveiksliuku "skaito" laugh.gif Arba delione...
Atsakyti
o jei norite, kad liktų atsiminimas... g.gif Gal matei tą DRAUGŲ seriją, kai Reičel ir Rosas Emos g. d. kėlė? Tai prifilmavo kasetę su visų susirinkusiųjų palinkėjimais jai 18-ojo gimtadienio proga thumbup.gif thumbup.gif
arba dar galit pradėti tokį albumą, į jį klijuoti, pvz., tos dienos aktualijas, oro prognozę ir pan., tėvelių pastebėjimus ir palinkėjimus, dar miegančią kiekvieną g. d. nufotkinti. tokius dalykus dažniausia daro tikk vaikui gimus, bet kur parašyta, kad to negalima daryti kasmet iki pilnametystės? aišku, pageidautina, kad jubiliatas apie tai nesuuostų mirksiukas.gif
Atsakyti
pati turiu du bernus-vienam iš jų 4,5metų, kitam 8,5m-galiu pasakyti, kad tokios dovanos vaikams kaip kažkoks bilietas ar knyga-jiems nedžiuginančios-dar knygą mergaitei gal tiktų-jos labiau mėgėjos skaityti, bet tik ne berniukui. Jiems reikia dovanos kuri iškart džiugintų-kad ir pigaus, bet kažkokio žaislo. galbūt tas vaikas jau turi lego-gali nupirkti papildymą-jų kainos įvairios, beje, labai gerai (ir pigesni) limpa su lego ir konstruktorius COBE. Gali nupirkti pvz taupyklę, jei dar neturi-pvz būna tokios metalinės su spynutėm nebrangios-bent jau nesuduš. dar pamokyk vaiką visus nureketuot atėjusius wink.gif biggrin.gif maniškis kai gavo-tai visus reketavo kas tik ateidavo thumbup.gif gali nupirkti paspirtuką-maximoj kažkada kainavo tik 10lt. berniukams reikia veiklių dovanų wink.gif kareivėlių rinkinio, kardo su skydu, šautuvo krūto... gali paklausti ir tėvų, kuom tas vaikas svaigsta smile.gif
Atsakyti
ka reiskia vertinga? vertinga vaikui ar tevam? juk 1 met vaikas nieko nesupranta smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif manau, reikia tokios dovanos, kuri liktu kaip prisiminimas visam gyvenimas. kad ir pvz. zaislas, juk jis panaudos, alauzys, nu gal nebutinai sulauzys iki galo, bet juk tarkim, supamo arkliuko nelaikysi visam gyvenimui kaip prisiminimo... aisku, kitas dalykas yra, jeigu reikia kazkokio daikto labai labai. bet siaip tai jeigu kazko reikia - autokedutes, maitinimo kedutes, tai juk tevai ir taip perka, nes juk reikia. kazkur viena supermama rase, jog padovanojo vaikuciui 1 gimtadienio proga marskinelius su jo nauotrauka ir uzrasu Man jau vieneri! cia manau yra super dovana, kuri gali likti vaikui kaip prisiminimas. greiciausiai tokio tipo dovanu galima prigalvoti daug. dar vienas variantas - padaryti is vaiko nuotraukos delione -puzzle vadinama. aisku, jis dabar gal ir nezais su ja, bet truputi paaugs, ir manau, tikrai bus idomu. tuo labiau, kad ir ji gali likti visam gyvenimui smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti