Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

Mamytės, gal galite patarti, ką galima padovanoti 4 metukų berniukui? Kuo domisi tokio amžiaus berniukai, kokie žaislai jiems patinka? Kaina gali būti 60-70 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vather14 @ 2011 03 13, 19:02)
Na savo berniukui sugalvojom Playstation 2 (kompiteris jungiamas prie TV).Na jo zaidimai yra nuo 3 iki 18.Lenktynes,saudynes,seimai,nuotykiu,sportas.Na zodziu nupirkom patenkintas sunus buvo.Tai ir pats pazaisdavau lenktynes thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  ax.gif  clap_1.gif

Mes per Kaledas dovanojom saviskiui playstation 3, tai sunus laaabai patenkintas drinks_cheers.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2011 04 15, 21:50)
Mamytės, gal galite patarti, ką galima padovanoti 4 metukų berniukui? Kuo domisi tokio amžiaus berniukai, kokie žaislai jiems patinka? Kaina gali būti 60-70 Lt 4u.gif

Kadangi musiskis tuo metu labai domejosi raidemis ir t.t. mes jam dovanojom va tokia lenta
http://www.zaislandi...4202-1-979.html
Dar gavo dovanu masinu lenktyniu trasa ir buvo labai laimingas ..
Va tokio tipo
http://www.senukai.l...08020425_4.html

Dabar arteja 6-as gimtadienis .. Labai pradejo dometis Lego, tai galvojam koki rinkini padovanot didesni .. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 19 balandžio 2011 - 01:24
gal kas patars, ką padovanoti berniukui 15 m. ir mergaitei 10 m.? norisi kažką ne brangiai, bet naudingo išrinkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(martinke @ 2011 04 19, 09:55)
gal kas patars, ką padovanoti berniukui 15 m. ir mergaitei 10 m.? norisi kažką ne brangiai, bet naudingo išrinkti  blush2.gif

Ziurint uz kokia suma .. blush2.gif Manau, gera ideja taupykle ir tam tikra pinigeliu suma su palinkejimu taupymo pradziai 4u.gif
Atsakyti
Apturėjau ir aš tokį galvos skausmą. Teko lankytis triguboj vaikų gimtadienio šventėj (pusseserės dvynių ir jos mažojo broliuko smile.gif tai padūkusiems 8metų bernams užsakiau žurnaliukų Flintas ir Naminukas prenumeratą, o mažyliui penkiamečiui išrinkau Penki lavinantį žurnalą. Užsakinėjau per www.prenumerata.lt, ten patogiau renkantis kelis leidinius, o dar ir atvirukų gavau mirksiukas.gif
Patenkinti iki šiol, nors dovanų gavo praėjusią vasarą. Tėveliai beje irgi laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožinis_pomidoras: 28 balandžio 2011 - 14:21
QUOTE(Rožinis_pomidoras @ 2011 04 28, 15:21)
Apturėjau ir aš tokį galvos skausmą. Teko lankytis triguboj vaikų gimtadienio šventėj (pusseserės dvynių ir jos mažojo broliuko smile.gif tai padūkusiems 8metų bernams užsakiau žurnaliukų Flintas ir Naminukas prenumeratą, o mažyliui penkiamečiui išrinkau Penki lavinantį žurnalą. Užsakinėjau per www.prenumerata.lt, ten patogiau renkantis kelis leidinius, o dar ir atvirukų gavau  mirksiukas.gif
Patenkinti iki šiol, nors dovanų gavo praėjusią vasarą. Tėveliai beje irgi laimingi  thumbup.gif

Gera ideja, jei vaikams patinka zurnaliukai thumbup.gif
Atsakyti
O as panelems dovanojau savo ranku darbo apvilktas barbes ir siek tiek i vokeli

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 05 02, 09:35)

Idomiai sugalvojot thumbup.gif
Mano aplinkoj paneles Barbiu nepripazista, tik Bratz ax.gif
Atsakyti
[quote=zaliaake25,2011 05 02, 08:35]

Na man gražu kai mes savo vaikams kažką sukuriam. Bet aš manau, kad tai galima daryti dažniau kartu - ne tik paduoti jau paruoštą dovaną. Pavyzdžiui aš padovanojau savo mergaitei rinkimuką siuvimui - pati jį padariau - paėmiau dėžutę, sudėjau medžiagos skiaučių, siūlų, kelias labai dedeles adatas.

Šiaip laikausi principo - kad geriau mažiau žaislų nei per daug. Kartu su mažyliu galima labai daug ką sukurti.

http://www.alfa.lt/s...11-05-06_16-00/

Siūlau pasiskaityti - čia yra keletas patarimų.
Atsakyti
Ka padovanoti Londone gyvenanciai 10m mergaitei?
Knygeliu visokiu lietuviu.k dovanojom ,nesinori katotis.
Galvoju ,gal nupirkti marskinukus ir jos varda uzrasyti blush2.gif

Atsakyti
[quote=marija2,2011 05 10, 11:06]
[quote=zaliaake25,2011 05 02, 08:35]
Na man gražu kai mes savo vaikams kažką sukuriam. Bet aš manau, kad tai galima daryti dažniau kartu - ne tik paduoti jau paruoštą dovaną. Pavyzdžiui aš padovanojau savo mergaitei rinkimuką siuvimui - pati jį padariau - paėmiau dėžutę, sudėjau medžiagos skiaučių, siūlų, kelias labai dedeles adatas.

Šiaip laikausi principo - kad geriau mažiau žaislų nei per daug. Kartu su mažyliu galima labai daug ką sukurti.

http://www.alfa.lt/s...11-05-06_16-00/

Siūlau pasiskaityti - čia yra keletas patarimų.
[/quote]
Naudingas straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2011 03 18, 20:47)
Sveikos. Skaitinėjau temą, bet kažkaip niekas neužkliuvo, kas tiktų mano situacijoj.  4u.gif  O situacija tokia: balandžio 9d bus krikštasūnio gimtadienis 6 metukai. Galvojau apie kažkokį įdomesnį žaislą, bet jo mama tiesiog prašė, kad nedovanočiau jokių žaislų, nes ir taip daug visko turi ir tik mėtosi viskas, žodžiu, susidomi kažkuo tik vienai dienai, paskui numeta į šoną.  doh.gif  taigi dabar suku galvą, ką tokio būtų galima jam padovanoti, kad nebūtų labai brangu. Na maždaug iki 50 - 60lt.  g.gif
Esu dovanojus chalatą, pasakų knygų, įvairių žaislų, kuprinytę į darželį, šlepetes. Nebesumąstau ką šįkart išrinkt.  doh.gif

Kurybini rinkini. Tegul pats pasidaro.Bus veiklos biggrin.gif Pvz, dinozauru miesta.Reikia tik paieskoti parduotuvese
Atsakyti