Mamytės, gal galite patarti, ką galima padovanoti 4 metukų berniukui? Kuo domisi tokio amžiaus berniukai, kokie žaislai jiems patinka? Kaina gali būti 60-70 Lt
QUOTE(vather14 @ 2011 03 13, 19:02)
Na savo berniukui sugalvojom Playstation 2 (kompiteris jungiamas prie TV).Na jo zaidimai yra nuo 3 iki 18.Lenktynes,saudynes,seimai,nuotykiu,sportas.Na zodziu nupirkom patenkintas sunus buvo.Tai ir pats pazaisdavau lenktynes
Mes per Kaledas dovanojom saviskiui playstation 3, tai sunus laaabai patenkintas
QUOTE(*Radvileee @ 2011 04 15, 21:50)
Mamytės, gal galite patarti, ką galima padovanoti 4 metukų berniukui? Kuo domisi tokio amžiaus berniukai, kokie žaislai jiems patinka? Kaina gali būti 60-70 Lt
Kadangi musiskis tuo metu labai domejosi raidemis ir t.t. mes jam dovanojom va tokia lenta
http://www.zaislandi...4202-1-979.html
Dar gavo dovanu masinu lenktyniu trasa ir buvo labai laimingas ..
Va tokio tipo
http://www.senukai.l...08020425_4.html
Dabar arteja 6-as gimtadienis .. Labai pradejo dometis Lego, tai galvojam koki rinkini padovanot didesni ..
QUOTE(martinke @ 2011 04 19, 09:55)
gal kas patars, ką padovanoti berniukui 15 m. ir mergaitei 10 m.? norisi kažką ne brangiai, bet naudingo išrinkti
Ziurint uz kokia suma .. Manau, gera ideja taupykle ir tam tikra pinigeliu suma su palinkejimu taupymo pradziai
Apturėjau ir aš tokį galvos skausmą. Teko lankytis triguboj vaikų gimtadienio šventėj (pusseserės dvynių ir jos mažojo broliuko tai padūkusiems 8metų bernams užsakiau žurnaliukų Flintas ir Naminukas prenumeratą, o mažyliui penkiamečiui išrinkau Penki lavinantį žurnalą. Užsakinėjau per www.prenumerata.lt, ten patogiau renkantis kelis leidinius, o dar ir atvirukų gavau
Patenkinti iki šiol, nors dovanų gavo praėjusią vasarą. Tėveliai beje irgi laimingi
Patenkinti iki šiol, nors dovanų gavo praėjusią vasarą. Tėveliai beje irgi laimingi
QUOTE(Rožinis_pomidoras @ 2011 04 28, 15:21)
Apturėjau ir aš tokį galvos skausmą. Teko lankytis triguboj vaikų gimtadienio šventėj (pusseserės dvynių ir jos mažojo broliuko tai padūkusiems 8metų bernams užsakiau žurnaliukų Flintas ir Naminukas prenumeratą, o mažyliui penkiamečiui išrinkau Penki lavinantį žurnalą. Užsakinėjau per www.prenumerata.lt, ten patogiau renkantis kelis leidinius, o dar ir atvirukų gavau
Gera ideja, jei vaikams patinka zurnaliukai
QUOTE(zaliaake25 @ 2011 05 02, 09:35)
Idomiai sugalvojot
Mano aplinkoj paneles Barbiu nepripazista, tik Bratz
[quote=zaliaake25,2011 05 02, 08:35]
O as panelems dovanojau savo ranku darbo apvilktas barbes ir siek tiek i vokeli
Na man gražu kai mes savo vaikams kažką sukuriam. Bet aš manau, kad tai galima daryti dažniau kartu - ne tik paduoti jau paruoštą dovaną. Pavyzdžiui aš padovanojau savo mergaitei rinkimuką siuvimui - pati jį padariau - paėmiau dėžutę, sudėjau medžiagos skiaučių, siūlų, kelias labai dedeles adatas.
Šiaip laikausi principo - kad geriau mažiau žaislų nei per daug. Kartu su mažyliu galima labai daug ką sukurti.
http://www.alfa.lt/s...11-05-06_16-00/
Siūlau pasiskaityti - čia yra keletas patarimų.
Na man gražu kai mes savo vaikams kažką sukuriam. Bet aš manau, kad tai galima daryti dažniau kartu - ne tik paduoti jau paruoštą dovaną. Pavyzdžiui aš padovanojau savo mergaitei rinkimuką siuvimui - pati jį padariau - paėmiau dėžutę, sudėjau medžiagos skiaučių, siūlų, kelias labai dedeles adatas.
Šiaip laikausi principo - kad geriau mažiau žaislų nei per daug. Kartu su mažyliu galima labai daug ką sukurti.
Ka padovanoti Londone gyvenanciai 10m mergaitei?
Knygeliu visokiu lietuviu.k dovanojom ,nesinori katotis.
Galvoju ,gal nupirkti marskinukus ir jos varda uzrasyti
Knygeliu visokiu lietuviu.k dovanojom ,nesinori katotis.
Galvoju ,gal nupirkti marskinukus ir jos varda uzrasyti
[quote=marija2,2011 05 10, 11:06]
[/quote]
Naudingas straipsnis
[/quote]
Naudingas straipsnis
QUOTE(Desire*~> @ 2011 03 18, 20:47)
Sveikos. Skaitinėjau temą, bet kažkaip niekas neužkliuvo, kas tiktų mano situacijoj. O situacija tokia: balandžio 9d bus krikštasūnio gimtadienis 6 metukai. Galvojau apie kažkokį įdomesnį žaislą, bet jo mama tiesiog prašė, kad nedovanočiau jokių žaislų, nes ir taip daug visko turi ir tik mėtosi viskas, žodžiu, susidomi kažkuo tik vienai dienai, paskui numeta į šoną. taigi dabar suku galvą, ką tokio būtų galima jam padovanoti, kad nebūtų labai brangu. Na maždaug iki 50 - 60lt.
Esu dovanojus chalatą, pasakų knygų, įvairių žaislų, kuprinytę į darželį, šlepetes. Nebesumąstau ką šįkart išrinkt.
Esu dovanojus chalatą, pasakų knygų, įvairių žaislų, kuprinytę į darželį, šlepetes. Nebesumąstau ką šįkart išrinkt.
Kurybini rinkini. Tegul pats pasidaro.Bus veiklos Pvz, dinozauru miesta.Reikia tik paieskoti parduotuvese