Gal kas žinote, kur internete rasti žaislų palankiomis kainomis?
Kad būtų naudingi, nauji ir nebrangūs
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2010 12 16, 11:02)
septynmečiui puiki dovana lėktuvas valdomas su pulteliu, jau ne iš pirmo vaiko lūpų girdžiu, jog tokio norėtų
O kur toki rasti?
Mes tai po egle desim traukinuka medinuka su begiais, pats vaziuoja.. dar medinuku ukis bus sios toks Ir viso kito dar bus Senis saltis sake, kad geras buvo musu vaikinas, tai pamyles dovanomis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 16, 14:35)
O kur toki rasti?
Mes tai po egle desim traukinuka medinuka su begiais, pats vaziuoja.. dar medinuku ukis bus sios toks Ir viso kito dar bus Senis saltis sake, kad geras buvo musu vaikinas, tai pamyles dovanomis
faina dovana
kas dėl letuvėlių, tai mano draugė maximoj nupirko atrodo paprastutį, o jeigu ir tėtį įtraukus į tokį žaidimą, susirinkt pačiam dar tą lėktuvėlį yra ką veikti, internete ieškokite RC modeliai ir laivų ir automobilių ir lėktuvėlių bus, aišku kaina nemaža dar yra hobby shop parduotuvėj
Dovanosim savo 2m dukrytei Tefal virtuvele,manau bus labai laiminga ir patenkinta,nes jau keletas menesiu,kaip kasdienis zaidimas yra valgio gaminimas lelems ir mano didzioji pagalbininke virtuveje taip pat dovana nuo mociutes bus pamilto peppa pig veikeju rinkinukas su masinyte,laiveliu
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2010 12 16, 11:02)
septynmečiui puiki dovana lėktuvas valdomas su pulteliu, jau ne iš pirmo vaiko lūpų girdžiu, jog tokio norėtų
mano septynmetis "serga" Lego liga, tai jam tik lego ir tinka, kad ir maziukas...svarbu konkstruot, ir vis negana ir per mazai detaliu
tai paprasta isrinkt dovana, zinau akd gaves LEgo visad bus patenkintas
QUOTE(Kaciusss @ 2010 12 19, 03:54)
Dovanosim savo 2m dukrytei Tefal virtuvele,manau bus labai laiminga ir patenkinta,nes jau keletas menesiu,kaip kasdienis zaidimas yra valgio gaminimas lelems ir mano didzioji pagalbininke virtuveje taip pat dovana nuo mociutes bus pamilto peppa pig veikeju rinkinukas su masinyte,laiveliu
o kur pirkote/pirksite tokią virtuvėlę? nes manoji irgi laabai mėgsta šeimininkauti
kokia smagi dovanele ta Tefal virtuve negaliu net o gal kas Kotrynoje savo maziukam pirko ka ? maciau ten db akcijos ir nuolaidos iki 50% gal ten ka gero irgi rasti galima ?
QUOTE(Lady*love @ 2010 11 26, 23:37)
sveikos mamos ir ne tik su mb turim bendra kriksto dukryte jai bus greitai metukai(12-20) ir net nezinom ka jai padovanoti,nes krykstinu proga as dovanojau dideli sidabrini puodeli isgraviruota su meskiuku sidabriniu,o vyras apyranke vaikiska su meskiukais ivairiais bet kad jau dabar net nzn ka tam vaikui ir padowanoti
Sauni dovana yra medinis arkliukas Musu mazyliui jis labai patiko
o kur Jūs pirkot ta arkliuką? Mes tai kotrynoje prisipirkom visokių įdomių žaislų, tai ta nuolaidą pritaikė mums, likom patenkintos tikiuos vaikams irgi patiks o ar arkliukas didelis tas ? as pati vaikystėje tai didelį turėjau
ne tik Kotrynoje nuolaidos, dabar jos daug kur, mes ir aptikome baby city ir vaiku mieste geru zaislu superiniai vaikas labai patenkintas
Sveikos, mamytės. Gal galėtumėte patarti, ką galima padovanoti 10 metų berniukui?
QUOTE(zarazna @ 2010 09 24, 21:55)
Manau, kad tikrai per maža dar. Maniškė berods trejų gavo dovanų vežimėlį, šiek tiek pavežiodavo ir numesdavo, o va nuo kokių penkerių metų jis tapo vienu pagrindiniu žaislu. Rengia lėles, guldo, migdo, o ne tik pastumdo bet kaip porą min ir palieka...
Maniskei pirkau vezimeli siaip be progos kai buvo 1,5 m. Galiu pasakyt,kad vienas ir geriausiu zaislui mano vaikui, stumdo ir stumdo...