O ka manot apie paprasciausius stalo zaidimus. Dabar ju yra visokiausiu ir tikrai idomiu, tinka tiek mergaitei, tiek berniukui ir bet kokio amziaus. Be to taip daugiau laiko praleisite kartu ir ydomiai. Tokie zaidimai uzveda visa seima
QUOTE(rasiukem @ 2010 05 16, 20:17)
O ka manot apie paprasciausius stalo zaidimus. Dabar ju yra visokiausiu ir tikrai idomiu, tinka tiek mergaitei, tiek berniukui ir bet kokio amziaus. Be to taip daugiau laiko praleisite kartu ir ydomiai. Tokie zaidimai uzveda visa seima
Super mintis reikes pasizvalgyti tokiu dekuij
Mano dukros 8 gimtadienis arteja tai nera minciu ka padovanot gal patartumet?
Vyresniems vaikams manau patiktų gauti kokį stalo žaidimą , mergaitėms lėlės patinka .
Berniukams mašinytės .
Lygtais nieko naujo nepasakiau .
Berniukams mašinytės .
QUOTE(mice123 @ 2010 05 24, 12:44)
Mano dukros 8 gimtadienis arteja tai nera minciu ka padovanot gal patartumet?
dabar stalo zaidimu yra visokiausiu, zaidzia juos ne tik vaikai, bet ir suauge.Taip kad gales zaisti ir visa seima ir vaikai su draugais.
Idomesniu zaidimu kainos nuo 50Lt.
Taip pat tokio amziaus panelytei jau galima ir sage kokia i plaukus grazia nupirkti,zinoma, jei ji megsta pasimaivyti prie veidrodzio.Faktas, prie sages reiketu vistiek dar kazkokio niekucio''vaikiskesnio''
Galu gale kaip prieda prie dovanos galite Akropolyje saldainiu parduotuvelese rasti ivairiu graziai, zaismingai supakuotu saldainiu su boruzelemis, minkstais meskuciais, masinelemis, Bartu Simpsonu, Peliuku Mikiu ir kitokiu. Tokiu kainos nuo 6lt maciau.
Berniukams, kurie megsta motociklus kaip prieda prie dovanos galite nupirkti sokolada-motocikla.
Dabar ivairiausiu filmu vaikams rodo kino teatruose. Padovanokite pora bilietu ideje i grazu , spalvota vokeli. Su kuria drauge nores, ta ir pasikvies. Jums beliks tik jas nuvezti i kino teatra
QUOTE(migaga12 @ 2010 06 08, 08:41)
Vyresniems vaikams manau patiktų gauti kokį stalo žaidimą , mergaitėms lėlės patinka .
Berniukams mašinytės .
Berniukams mašinytės .
Ir mergaitėms patinka mašinytės, tik kad tėveliai neduoda pažaisti
8 metų mergytei arba berniukui tiktų graži taupyklė arba, geriau, piniginė, savo užrašų knygutė, nedidelė komodėlė, kur galėtų savo mielus daiktelius susidėti.
Berniukai taip pat mėgsta žaisti gydytojus, virti ir kepti, tik kad vėlgi... suaugusieji "neleidžia".
Mano drauge gimtadieni sves liepa ( ji nukele nuo vasario iki liepos) nezinau dar tikslios datos. Taiva sugalvojau padaryti taip:
I didele deze ( dekoruota ar parduotuveje pirkta) prikisti pilna deze popkornu.
I ja idesiu:
Mano gamybos tinginio,pacios gaminta knygute kurioje bus musu nuotraukos,rasteliai,bajeriai,prisiminimai ir t.t.
Bet beda ka dar ideti i ten? noretusi savo darbo kazka nors nebutinai.
Nes auskaru,apyrankiu gaminti nemoku.
Noretusi ka nors idomaus,praktisko.
Tuo labiau mano gimtadienis buvo uzvakar ir ji mane laaaabai nustebino.Dovana buvo nereaaaali.
Ir tiesiog norisi atsidekoti,irgi kazka tokio labai faino padovanoti,tuo labiau ji mes geriausios drauges...
Taigi..
Ka galima ideti dar i ta deze?
I didele deze ( dekoruota ar parduotuveje pirkta) prikisti pilna deze popkornu.
I ja idesiu:
Mano gamybos tinginio,pacios gaminta knygute kurioje bus musu nuotraukos,rasteliai,bajeriai,prisiminimai ir t.t.
Bet beda ka dar ideti i ten? noretusi savo darbo kazka nors nebutinai.
Nes auskaru,apyrankiu gaminti nemoku.
Noretusi ka nors idomaus,praktisko.
Tuo labiau mano gimtadienis buvo uzvakar ir ji mane laaaabai nustebino.Dovana buvo nereaaaali.
Ir tiesiog norisi atsidekoti,irgi kazka tokio labai faino padovanoti,tuo labiau ji mes geriausios drauges...
Taigi..
Ka galima ideti dar i ta deze?
QUOTE(Marmeladine @ 2010 06 27, 17:50)
Kaip ir dauguma verte turinciu zaislu idomuma supranta tik vaikai. Cia galima palyginti su paprasta kartonine deze, kuri gali tarnauti kiekviename zaidime. Taip ir su Bilibo, nepalyginsi su gausybe pigenu is kinijos, kurios tik blizga ir greit luzta. Nemazai domejausi zaislais, butent ka isrinkti savo judriam pramustgalviui, kad zaislas neuzsibutu lentynoj ir tarnautu ilgai. Kadangi turim bilibo, drasiai galiu sakyt kad vertas demesio, kas idomiausia man paciai idomu su juo zaist, sukinet, kamuoliukus varinet ir .t.t, gaila kad netelpu atsisest o tai mielai supciausi. nu nezinau, bet mane bilibo suzavejo, vaika dar labiau
keistas zaislas... maniskis pyplys pradetu i ji krauti visokius daiktus Bet vargu ar tinkamas sis zaislas kaip gimtadienio dovana vaikui. Nesiziuri. Vyresnis net nesuprastu ka su juo reikia daryti.
Mes savaitgali svesime sunelio 1-aji gimtadieni Jau pas svecius uzsakiau LT kalbanti suniuka, nauja patalyne, deze zaislams, paspirtuka, naktipuodi... Bet dar klausia kiti sveciai, jau fantazija pasibaige... Gal kas patarsit kas dar gali uzimti hyperaktyvu vienmeti?
Laba
arteja mano puseseres mergaites pirmasis gimtadienis..zaislu pas ja kalnas..todel jau nezinau ka dar galima padovanoti..pasufleruokit ka mergaitei pirmojo gimtadienio proga dovanojot ar gavos jus..
arteja mano puseseres mergaites pirmasis gimtadienis..zaislu pas ja kalnas..todel jau nezinau ka dar galima padovanoti..pasufleruokit ka mergaitei pirmojo gimtadienio proga dovanojot ar gavos jus..