Vienerių metų proga dovanojom supamą arkliuką, o krikšto tėveliai mašiną, kurią gali pats važiuoti (tokia pamažintą tinka ir kambaryje ir lauke), labai ją mėgsta važinėti. Krikštynų proga dovanojome amadinų porelę. Didesniam vaikučiui manau galima dovanoti ir gyvūnėlį, žinoma iš anksto suderinus su tėveliais.
Vyresnelis greit sves savo 7 metuku gimtadieni, tai jau uzsiprase didelio torto su braskemis ir nauju bakuganu, o toliau nesvarbu ka bet dar kazko (leidzia patiems isrinkt).
O maziukui dabar pradejo masinytes rupeti, tai nebereikia sukt galvos. Beto vyras vis is rusio parnesa senu zaislu tai dziaugsmo uztenka visiems
O maziukui dabar pradejo masinytes rupeti, tai nebereikia sukt galvos. Beto vyras vis is rusio parnesa senu zaislu tai dziaugsmo uztenka visiems
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 03 01, 16:30)
Sveikos mamytes, as ir vel rasau, nes pasirodo, turiu beda jau gerus 3 men zinojom ka pirksim vaikui (dvirati, kaip jau rasiau) dovanu, ir netycia suneliui uzsiminus, ka ketinam pirkti, nes ejom kartu pasiziureti i kelias vietas, vaikinas pareiske: "dviratinis- ne dovana, zaislai yra dovana. Dvirati siaip reikia nupirkti" tai dabar suku galva, ka cia benupirkti . Mastau apie vaikiska kompiuteri, ta, kur galima skaiciuoti, rasyti ir anglu kalbos mokytis, bet yra lietuviskas meniu. Ka manote? Gal kas toki turite ir kazka galite papasakoti? nors sunus megsta skaiciuoti, rasyti, patinka visokios uzduoteles, bet bijau, kad greitai nenumestu i sali .
Bent jau mums sis daiktas laaabai praverte Dabar auga mazesnioji dukryte tai ir jai labai patinka paspandineti kompiuteri
dovanoju vaikiskas knygutes
QUOTE(Desire*~> @ 2010 03 26, 14:37)
Balandžio pradžioje krikštasūniui sukaks 5 metukai ir nieko nesugalvoju ką jam nupirkti dovanų. Žaislų priversti visi kampai.
Gal ką nors patarsite? Ką jūsų vaikučiai gavo dovanų tokio amžiaus? Galbūt kam teko dovanoti?
Gal ką nors patarsite? Ką jūsų vaikučiai gavo dovanų tokio amžiaus? Galbūt kam teko dovanoti?
Manau, geriausia dovana, kuri leidžia vaikui atskleisti savo fantaziją, kūrybiškumą. Puikiai tiks konstruktorius, piešimo rinkinys... Arba tai, kas tiesiog leistų vaikui būti vaiku - kas nors, kas susiję su judėjimu, sportu. Koks nors priedas dviračiui (gertuvė, pompa), sporto prekės (kamuolys, riedučiai), koks tarmplinas, kopimo virvė ar sūpuoklės (čia jei yra sąlygos kieme ir pan.) Svarbu, kad mažylis žinotų, jog kompiuteris ir pan. veikla, ne vieninteliai įdomūs užsiėmimai.
Na, o šiaip visais atvejais ikimokyklinukui tiks mašina valdoma pulteliu - tokių, manau, nebūna per daug, tik gali tekti paploninti piniginę....
ka padovanot 4metuku berniukui
QUOTE(inngutee @ 2010 04 09, 12:14)
Ziurint ka jis megsta. Seip visi berniukai megsta masinas tai galima nupirkt kaikokia valdoma.Dar galmetu konstruktoriu arba jei galit leisti sau daugiau nupirkit dviratuka(jai jis jo neturi)jug arteja vasara ,arba masina su kuria jis galetu vazineti atsisedes pats
O man galetumet patarti ka 4 metu mergytei padovanoti, bet kazka idomaus bet nebrangaus
QUOTE(inngutee @ 2010 04 09, 12:14)
man rodos turėtų patikti mašinos su nuotoliniu valdymu, konstruktoriai... Bet aišku priklauso nuo vaiko charakterio
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 04 11, 20:59)
O man galetumet patarti ka 4 metu mergytei padovanoti, bet kazka idomaus bet nebrangaus
Jau galima makiažo vaikiškus rinkinukus, joms tie vėrimų komplektukai patinka, o šiaip tėvai geriausiai žino, kip vaikas domisi Visada klausiu jų
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2010 04 11, 19:59)
Mano nuomone mergaitei nupirkti dovana lengviau nei berniukui. Juk yra tokie rinkinukai, virejo, gydytojo, dukryte turejo sodininko su gelytem. Ten daug maz plasmase tai tikrai nera brangu.
O nuo kokio amziaus dovanoti pasaku knygas yra neperanksti. Dukterecia zada krikštyti artimiausiu metu ir pagalvojau apie didele pasaku knyga, jei 2metai su trupuciu. Tai pamasciau ar sudomins, nes dabar dar idomios tik tokios kur vien paveiksliukai ir storais lapais
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 04 29, 14:59)
Dvieju metu berniukui dovanojom keliu aukstu garaza su masinytem ir dar toki vaikiska traukinuka, kuris pats vaziuoja begiais(cia ne toks kur jau buna sudetingas). Labai patiko jam
Mano dukrytei arteja 7-asis gimtadienis minciu jokiu visko turi gal ka patartumet?