O man sunku sugalvoti, ka dukrytei naudingo padovanoti. Tuo labiau, kad tarp kaledu ir gimtadienio pora dienu skirtumas, tai is viso nesugalvoju.
Kaledom dovanosim opse deize is paslapciu sodo, nes labai patinka, o gimtadieniui norejom vaikiska virtuvele, bet vyro sese sake ja mums atsius, ir dabar nesugalvoju ka gimtadieniui dovanoti. Zaislu devynios galybes, tai man jau ju nesinori Gal tikrai rogutes? Nors jas ar taip ar taip pirktumem.
Sveiki, reikia patarimo, kuris Jūsų nuomone barbių namelis gražesnis?
Man tai antras toks kokybiškesnis.
Man tai antras toks kokybiškesnis.
Žinoma, kad antras. Vien jau tai, kad ne "pigi" plastmasė...
Nu kad rašo, jog tas pirmas irgi iš medžio padarytas... Tik dekoracijos (sienos) kartoninės, kurios man nlb patinka... Va čia daugiau informacijos ir nuotraukų: http://www.amazon.co...=toys-and-games
O akį užmetus, pamaniau, kad plastmasė
Tokiu atveju galiu pasakyti, kad maniškė tikrai "numirtų" būtent dėl pirmojo. Kodėl? Didesnis, spalvingesnis, daugiau kambarių, baldeliai "saldesni". Tos sienų dekoracijos gal ir per saldžios, bet gal galima jas pakeisti paskui? - patapetuoti pagal savo skonį O dėl kartoninių sienų (jei dėl stiprumo) tai aš nebijočiau - juk žaidimas su lėlėmis tai toks preciziškas dalykas , nedaužys juk to namo
Tokiu atveju galiu pasakyti, kad maniškė tikrai "numirtų" būtent dėl pirmojo. Kodėl? Didesnis, spalvingesnis, daugiau kambarių, baldeliai "saldesni". Tos sienų dekoracijos gal ir per saldžios, bet gal galima jas pakeisti paskui? - patapetuoti pagal savo skonį O dėl kartoninių sienų (jei dėl stiprumo) tai aš nebijočiau - juk žaidimas su lėlėmis tai toks preciziškas dalykas , nedaužys juk to namo
barbiu????? Zinoma pirmas ir tik pirmas
QUOTE(Berazume @ 2009 12 02, 15:54)
barbiu????? Zinoma pirmas ir tik pirmas
Taip taip, barbių, kodėl tokia reakcija išpūstom akim? Būtų labai įdomu sužinoti ir priežastį kodėl. Kol kas 3:0 sausai laimi pirmasis.
QUOTE(micefee @ 2009 12 02, 16:59)
Taip taip, barbių, kodėl tokia reakcija išpūstom akim?
Gal lėlė pasirodė per prasta tokiam "šikarnam" nediniam namui . Juk Barbes dažniausiai lydi pigūs blizgučiai, plastmasė ir beskonybė.
Paėmiau pirmąjį.
Sveikos mamytes,
pati nesu mama,bet turiu nuostabia krikstodukrele.Kiekvienais metais vis kazka naujo padovanoju kaledoms,bet va siais metais nieko ensugalvoju ,na gal kad jau nebetokia maza ji 6 metukai jau.gal kas patartu ka galima padovanoti
pati nesu mama,bet turiu nuostabia krikstodukrele.Kiekvienais metais vis kazka naujo padovanoju kaledoms,bet va siais metais nieko ensugalvoju ,na gal kad jau nebetokia maza ji 6 metukai jau.gal kas patartu ka galima padovanoti
6 ,metukai ir nežinot ką dovanoti? Pilnos lentynos lėlių ir kitokių žaidimų. Tokių metų vaikui dar tik žaisti ir žaisti... Mano sesei ir 6 metai, jai einamiausias žaislas - Bratz lėlė. Tai jeigu neturi, galit Bratz vyrą padovanoti. Arba knygutę kokią įdomią.
dilema.ka dovanot 8 metu mergyckai,bet nesidomi niekuom(tiksliau viskuom po pora dienu)