Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

O man sunku sugalvoti, ka dukrytei naudingo padovanoti. Tuo labiau, kad tarp kaledu ir gimtadienio pora dienu skirtumas, tai is viso nesugalvoju.

Kaledom dovanosim opse deize is paslapciu sodo, nes labai patinka, o gimtadieniui norejom vaikiska virtuvele, bet vyro sese sake ja mums atsius, ir dabar nesugalvoju ka gimtadieniui dovanoti. Zaislu devynios galybes, tai man jau ju nesinori doh.gif Gal tikrai rogutes? Nors jas ar taip ar taip pirktumem.
Atsakyti
Sveiki, reikia patarimo, kuris Jūsų nuomone barbių namelis gražesnis?

user posted image

user posted image

Man tai antras toks kokybiškesnis. ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kad antras. Vien jau tai, kad ne "pigi" plastmasė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 01 gruodžio 2009 - 22:36
Nu kad rašo, jog tas pirmas irgi iš medžio padarytas... Tik dekoracijos (sienos) kartoninės, kurios man nlb patinka... Va čia daugiau informacijos ir nuotraukų: http://www.amazon.co...=toys-and-games
Atsakyti
O akį užmetus, pamaniau, kad plastmasė smile.gif
Tokiu atveju galiu pasakyti, kad maniškė tikrai "numirtų" būtent dėl pirmojo. Kodėl? Didesnis, spalvingesnis, daugiau kambarių, baldeliai "saldesni". Tos sienų dekoracijos gal ir per saldžios, bet gal galima jas pakeisti paskui? - patapetuoti pagal savo skonį g.gif O dėl kartoninių sienų (jei dėl stiprumo) tai aš nebijočiau - juk žaidimas su lėlėmis tai toks preciziškas dalykas biggrin.gif , nedaužys juk to namo biggrin.gif
Atsakyti
barbiu????? blink.gif Zinoma pirmas ir tik pirmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 12 02, 15:54)
barbiu?????  blink.gif Zinoma pirmas ir tik pirmas  mirksiukas.gif

Taip taip, barbių, kodėl tokia reakcija išpūstom akim? biggrin.gif Būtų labai įdomu sužinoti ir priežastį kodėl. wink.gif Kol kas 3:0 sausai laimi pirmasis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 12 02, 16:59)
Taip taip, barbių, kodėl tokia reakcija išpūstom akim?

Gal lėlė pasirodė per prasta tokiam "šikarnam" nediniam namui biggrin.gif . Juk Barbes dažniausiai lydi pigūs blizgučiai, plastmasė ir beskonybė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Paėmiau pirmąjį. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

pati nesu mama,bet turiu nuostabia krikstodukrele.Kiekvienais metais vis kazka naujo padovanoju kaledoms,bet va siais metais nieko ensugalvoju ,na gal kad jau nebetokia maza ji 6 metukai jau.gal kas patartu ka galima padovanoti g.gif
Atsakyti
6 ,metukai ir nežinot ką dovanoti? Pilnos lentynos lėlių ir kitokių žaidimų. biggrin.gif Tokių metų vaikui dar tik žaisti ir žaisti... Mano sesei ir 6 metai, jai einamiausias žaislas - Bratz lėlė. biggrin.gif Tai jeigu neturi, galit Bratz vyrą padovanoti. ax.gif Arba knygutę kokią įdomią.
Atsakyti
dilema.ka dovanot 8 metu mergyckai,bet nesidomi niekuom(tiksliau viskuom po pora dienu) biggrin.gif
Atsakyti