Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(Irutėlė @ 2009 10 12, 12:42)
Manau labai gera dovana, maniškės labai mėgo tą dalyką bigsmile.gif  ramu keliom valandom blush2.gif

cia jau nuo vaiko priklauso, nes musiske turi ir visiskai neidomu, stovi balkone virtuvele su visais indeliais, nes tik bereikalo namie vieta uzimta buvo.. ax.gif

siam gimtadieniui pirkom Baby born lelyte, ziuresim ar patiks mirksiukas.gif

Ir prie to paties noriu paklausti, gal kas zinoti FP suniukas kur kalba, dainuoja, skaiciuoja ir t.t. toks spalvotas. Kaip jis? ar idomus vaikams?
Atsakyti
Mes jau ta suniuka pirkom, kai tik atsirado. Tai dukryte labai su juo zaide. Ir igarsinta labai graziai. Yra kelios funkcijos: dainuoja, deklamuoja, vardija kuno dalis, moko skaiciuoti iki 10 ir abeceles. Zodziu labai fainas zaislas. Tokiam ir pinigu tiek negaila isleisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 11 06, 19:03)
Mes jau ta suniuka pirkom, kai tik atsirado. Tai dukryte labai su juo zaide. Ir igarsinta labai graziai. Yra kelios funkcijos: dainuoja, deklamuoja, vardija kuno dalis, moko skaiciuoti iki 10 ir abeceles. Zodziu labai fainas zaislas. Tokiam ir pinigu tiek negaila isleisti  4u.gif

tuomet abejoniu nekyla. imsim ta zasiliuka kaledoms mirksiukas.gif dabar tas amzius kaip tik mokytis kalbeti bus pats tas 4u.gif Aciu. Nors yra aisku mamyciu kur visai kleckiukams juos perka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. ax.gif Perskaičiau visą forumą, bet kažkaip vis tiek nepagavau jokios minties ką būtų galima padovanoti. umn.gif
Skrisiu į Angliją pasisvečiuoti pas šeimyną, kurioje buvau vaikams auklė. wub.gif Ir tai bus kaip tik per mergytės gimtadienį - jai tada sueis 3 metai. Esu nedirbanti studentė, tai ieškau ko nors iš žaislų, kad būtų kuo nebrangiau. Vis dėl to reikia abiem vaikams (kitas - berniukas 1m.3mėn.), tai maždaug iki 80Lt. unsure.gif
Bėda tame, kad vaikai turi visokiausių žaislų (lėlės-kūdikiai, lėlių namas, lavinamieji Fisher price žaidimai mažiukui, kelios dėlionės, t.t.). Gal dar ir būtų ką galima išrinkti, bet tada kainos man nebeįkertamos. doh.gif
Tiesa, turiu nupirkus šlepkytes, bet jas galvoju paliksiu Kalėdoms (bet bet kokiu atveju reikėtų ir žaislo) ir galvoju padaryti saldainių popieriukus su jos foto.
Gal turite kokių įdėjų? mirksiukas.gif
Merginos mama rašė, kad dabar jai patinka viskas kas rožinės spalvos, taip pat kaip ir anksčiau visokie jūros gyvūnai - rykliai, žuvys, t.p.gyvatės. Jinai l.aktyvi, bent prieš kelis mėnesius, kai juos palikau, nelabai susikoncentruodavo, su vienu žaislu pažaisdavo vos kelias minutes.
O berniukui aišku kamuoliai ir mašinos gėris. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2004 03 11, 14:25)
Mano dukriukas antro gimimadienio proga gavo žaislinį fotoaparatą.  Paspaudi mygtuką ir jis šauna... tokiu minkštu žiedeliu...  laugh.gif  laugh.gif Lūžom iš juoko, kaip ji fotkino visus, kurie šito nežinojo laugh.gif  laugh.gif
Čia iš žaislų išdykėlių serijos. thumbup.gif

na gal zinot kur gaut ta fotoaparata?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Truzka @ 2009 11 07, 03:46)
tuomet abejoniu nekyla. imsim ta zasiliuka kaledoms mirksiukas.gif  dabar tas amzius kaip tik mokytis kalbeti bus pats tas 4u.gif  Aciu. Nors yra aisku mamyciu kur visai kleckiukams juos perka mirksiukas.gif

FP šuniuką pirkom, kai buvo nepilnai metukai, tai neįdomu buvo, dabar kai 2 m. ant nosies, tai dažnai su juo žaidžia, tik nepamirškit išjungti nakčiai, nes paskui gali netikėtai imti ir pasakyti kokią frazę, kaip buvo mums su vyru: situacija tokia: nakties vidurys, o šuniukas neišjungtas padetas ant komodos, sako: aš tave myliu biggrin.gif tai kažkaip nejauku pasidarė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nusipirkau vilnoniu siulu ir bandysiu seimam apdovanoti ranku darbo kojinemis, ka apie tai manote? smile.gif
Atsakyti
Vilnones kojines visada gera dovana smile.gif as neseniai savo seimyna apmezgiau, tai vyras reikalauja dar lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas zinote, kur galima butu nusipirkti megztu vilnoniu kojiniu vaikams? noreciau savo duktereciai padovanoti - jai ju labai reikia, nes kraujo apytaka bloga, o pati numegzti nemoku, prekybos centruose irgi tokiu nematau - kur ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(ghost_boo @ 2009 11 07, 15:22)
Skrisiu į Angliją pasisvečiuoti pas šeimyną, kurioje buvau vaikams auklė.

Nupirk lietuvišką skudurinę Onutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ghost_boo @ 2009 11 07, 14:22)
Laba diena.  ax.gif  Perskaičiau visą forumą, bet kažkaip vis tiek nepagavau jokios minties ką būtų galima padovanoti.  umn.gif 
Skrisiu į Angliją pasisvečiuoti pas šeimyną, kurioje buvau vaikams auklė.  wub.gif  Ir tai bus kaip tik per mergytės gimtadienį - jai tada sueis 3 metai. Esu nedirbanti studentė, tai ieškau ko nors iš žaislų, kad būtų kuo nebrangiau. Vis dėl to reikia abiem vaikams (kitas - berniukas 1m.3mėn.), tai maždaug iki 80Lt.  unsure.gif
Bėda tame, kad vaikai turi visokiausių žaislų (lėlės-kūdikiai, lėlių namas, lavinamieji Fisher price žaidimai mažiukui, kelios dėlionės, t.t.). Gal dar ir būtų ką galima išrinkti, bet tada kainos man nebeįkertamos.  doh.gif
Tiesa, turiu nupirkus šlepkytes, bet jas galvoju paliksiu Kalėdoms (bet bet kokiu atveju reikėtų ir žaislo) ir galvoju padaryti saldainių popieriukus su jos foto.
Gal turite kokių įdėjų?  mirksiukas.gif
Merginos mama rašė, kad dabar jai patinka viskas kas rožinės spalvos, taip pat kaip ir anksčiau visokie jūros gyvūnai - rykliai, žuvys, t.p.gyvatės. Jinai l.aktyvi, bent prieš kelis mėnesius, kai juos palikau, nelabai susikoncentruodavo, su vienu žaislu pažaisdavo vos kelias minutes.
O berniukui aišku kamuoliai ir mašinos gėris.  lotuliukas.gif

zinau kaip sunku su dovanomis ir jei dar tokioje situacijoje. visai neseniai radau faina lietuvisku suvenyru puslapiuka. Jei tiktu galetum padovanoti jiems marskinelius, mergytei rozinius, o berniukui kazka su krepsiniu smile.gif cia grazus mergaitiski marskineliai ir dar ruzavi smile.gif)

aij beto cia dar radau ir vilnoniu kojiniu labai liuksine dovana kaledms, tik vat neaisku ar bus tokiu saltu ziemu jau lietuvoj verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo scared: 26 lapkričio 2009 - 01:50
QUOTE(Truzka @ 2009 11 06, 14:21)
Ir prie to paties noriu paklausti, gal kas zinoti FP suniukas kur kalba, dainuoja, skaiciuoja ir t.t. toks spalvotas. Kaip jis? ar idomus vaikams?

Dar labai daug priklauso nuo paties vaiko....Turiu drauge, kurios vaikiukas nerodo didelio susidomejimo tuo zaisliuku ax.gif O mano mazgei labai patiko (turejo galimybe siek tiek pazaist su juo, tai pirksim gimtadieniui).
P.S. Kaledoms zadam pirkt rogutes, aisku kai vaikui dar tik metukai, zymiai lengviau sugalvot ka nupirkt nei vyresniam bei viskas "atsiremia" i finansus biggrin.gif Nors daznai vaikams patinka kuo paprastesnes dovanos. vyresniems vaikiukams galima dovanot ir is Dovanos.lt kokia atrakcija, pvz apsilankyt su kuriuo nors is teveliu "Lokes Pedoje" g.gif Manau turetu labai patikt praleistas laikas su artimu arba sugalvot kazka panasaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 30 lapkričio 2009 - 23:25