Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

Sveiki, padesiu issirinkti nebrangu ir originalu zaisla bet kokio amziaus vaikams, turiu dideli pasirinkima zaislu. Rasykit i az kokio amziaus vaikui reikia dovanos, patarsiu, pasiulysiu ivairiu variantu. t.p. galiu pateikti kleta ideju kaip nustebinti jusu mazyli mirksiukas.gif
Atsakyti
Arteja dukros gimtadienis nori laikrodzio ant rankos g.gif ,gal kas matete kur butu tinkamu 8m panelytei g.gif mirksiukas.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2009 06 17, 23:38)
Arteja dukros gimtadienis nori laikrodzio ant rankos g.gif ,gal kas matete kur butu tinkamu 8m panelytei g.gif  mirksiukas.gif Aciu

nueikit į bet kurią laikrodžių parduotuvę, ten būna ir vaikams fainų laikrodukų. Disney firmos labai smagūs thumbup.gif
Atsakyti
swach laikrodukai labai mieli vaikiski. ten nedgi buna visas rinkinukas. ir apyrankes kaitaliojamos, spalvotos , margos. tad nenusibos, laikrodis, kai apyranke bus vis kita:) ir seip labai patodus, buna su silikoninem apyrankem:)
Atsakyti
sveikos mamytes,
prasau jusu pagalbos! atskrenda is USA sena mokyklos drauge - ji bus mano maziukes krikstamote ( jau is anksto apipylusi mano maze dovanomis doh.gif ). taip sutampa, kad cia - Lietuvoje - bus jos sunelio ( 5m ) gimtadienis. ka padovanoti vaikuciui - kiek zinau tikrai visko daug turi ir yra labai jau lepinamas doh.gif patarkite mamytes, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inkunai @ 2009 06 03, 13:28)
Laba,
Tiesą sakant mūsų vaikinas (5 m.) ir visi darželinukai pamišę dėl bacuganų - čia toks keistas padaras ir žaidimo taisykles labiau supranta gal kokie 7 - mečiai, bet  labai jau "kietas" žaislas smile.gif, nors šiek tiek ištuština piniginę (www.bakugan.lt/).
O mes šiemet "planiškai" padovanojom naują dviratį, stengiamės pirkti brangesnias dovanas, bet prašom, kad seneliai prisidėtų ir nebūtų 100 dovanų, nuo kurių galvelė apsisuka ir tiek smile.gif

mano krikstasunis irgi uzsiprase, tai net nezinaujau nuo ko pradeti ieskoti, paskui google ivedziau ir bakugan, tai radom, kad kotryna jais prekiauja, net nezinojom, kad jis toks populiarus.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lemonmint @ 2009 06 24, 21:43)
mano krikstasunis irgi uzsiprase, tai net nezinaujau nuo ko pradeti ieskoti, paskui google ivedziau ir bakugan, tai radom, kad kotryna jais prekiauja, net nezinojom, kad jis toks populiarus..  blink.gif

Jau kad populiarus tai tikrai, pavargom kol suradom kur isigyti, aplakstem ir visas maksimas, ir ivairias zaislu parduotuves, kaip Kotryna, Cipolinas, visur buvo tuo metu parduota, bet siaip ne taip Vaiku mieste dar radom, sake konsulatnati, kad labai juos graibsto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruteliux: 24 birželio 2009 - 22:24
QUOTE(sigule* @ 2009 06 24, 08:19)
sveikos mamytes,
prasau jusu pagalbos! atskrenda is USA sena mokyklos drauge - ji bus mano maziukes krikstamote ( jau is anksto apipylusi mano maze dovanomis  doh.gif ). taip sutampa, kad cia - Lietuvoje - bus jos sunelio ( 5m ) gimtadienis. ka padovanoti vaikuciui - kiek zinau tikrai visko daug turi ir yra labai jau lepinamas doh.gif patarkite mamytes, prasau 4u.gif

Gal kokia lietuviska knyga, ar stalo zaidima

O cia mamytems gal kas ieskot geru triratuku savo mazyliams

---------
Žinutė redaguota. Ištrintos reklaminio pobūdžio nuorodos. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 spalio 2009 - 09:32
QUOTE(sigule* @ 2009 06 24, 08:19)
sveikos mamytes,
prasau jusu pagalbos! atskrenda is USA sena mokyklos drauge - ji bus mano maziukes krikstamote ( jau is anksto apipylusi mano maze dovanomis  doh.gif ). taip sutampa, kad cia - Lietuvoje - bus jos sunelio ( 5m ) gimtadienis. ka padovanoti vaikuciui - kiek zinau tikrai visko daug turi ir yra labai jau lepinamas doh.gif patarkite mamytes, prasau 4u.gif

net ir didžiausi lepūnėliai turi norų, svajonių, arba mėgsta kažką konkretaus 4u.gif dėl to galite tos draugės paklausti asmeniškai.
kažkas pasiūlė knygas lietuviškas thumbup.gif
nors penkiametis gal dar per mažas, bet galima ką nors su krepšinio simbolika mirksiukas.gif

o iš asmeinės prakatikos -- kad dovana nebūtų griozdas gabenant į JAV blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 30 birželio 2009 - 15:22
as savo sesers suneliui buvau dovanojusi delione su mamytes nuotrauka - tai budavo, sudelioja, ir vis saukia mama parodyt biggrin.gif .Draugu vaikuciams gimtadienio ir ne gimtadienio proga nepatingiu pasedet pora vakaru ir padaryt koki miela zaisliuka
o vakar internete radau tokiu super linksmu penalu piestukams bigsmile.gif
user posted image
manau butu originali ir smagi dovana thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artist_e: 01 liepos 2009 - 08:24
Atradau nerealu dalyka, dabar kai perki knyga "Neregeta Lietuva" yra sodinamas azuolas, o vardas irasomas atminimo lentoje. Draugei gime vaikas ir as padovanojau sia knyga, kartu su azuolu ir augs jie, grazus ir tvirti. O mamai knyga wink.gif
Atsakyti
nu bet čia suaugusiam dovana, ne vaikui. gimdyvei tai super.
o va penkiamečiui kokiam tai tokia nepraeis -- paprasčiausiai nesupras biggrin.gif
Atsakyti