Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(Berazume @ 2009 01 27, 13:53)
Mano mazylis labai pamego "Paslapciu soda" ziuret  blush2.gif Labai noretu Apses ir Deizes...  ax.gif (nezinau kaip rasosi) Gal zinote kur imanoma siu personazu gauti?
wub.gif

Labas. Siu personazu maciau atrodo "Zaislu planetoje". Tik jie nedideli na gal apie 20-25 cm.
Atsakyti
Aš visad iš anksto stengiuos išsišniukštinėti, ko vaikui reikia..... blush2.gif stebiu, žiūriu, kuo domisi, jei neaišku- galų gale paklausiu ( kalbu ne apie savo, nes ko maniškė nori- žinau net per daug gerai biggrin.gif ).
man atrodo, kad labai svarbu, kad vaikas dovana nenusiviltų. Jau kalėdoms- tai gautų tai, ko nori, apie ką svajoja..... aišku, jeigu dovana per brangi ar tokių neįmanoma įsigyti- žinant iš anksto tuos norus galima ir pakoreguoti, pakreipti kita linkme, sudominti kažkuo kitu....
Dukrai daugiau nei pusę metų norėjo littlest pet shop gūvūnėlių didelio namo ir sergančio poniuko ir kai juos gavo kalėdoms- buvo pati laimingiausia..... wub.gif o kai iš anksto žinojom, ko nori, tai ir pataupėm, ir paieškojom, kur pigiau ( pirkom internetinėse pardėse uk ir usa).
dabar, gimtadienio proga tai dovanosim vaikišką lietuvišką kompiuterį... irgi nori tokio nuo rudens.... tai kai prieš kalėdas maximoj buvo akcija žaislams- 40 proc. nuolaida, tai ir nupirkom tongue.gif
dar labai svajoja apie didelę undinėlės galvą šukavimui ( jinai irgi spintoj paslėpta savo eliės laukia)- tačiau pasakėm, kad šitą dovaną tai parveš leliukas iš ligoninės smile.gif
Atsakyti
mes savo mazyliui artejancio gimtadienio proga (sukaks 2 metukai) zadam pirkti meistro irankiu rinkini arba vaikiska kompiuteri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birmyte @ 2009 03 05, 11:14)
mes savo mazyliui artejancio gimtadienio proga (sukaks 2 metukai) zadam pirkti meistro irankiu rinkini arba vaikiska kompiuteri  biggrin.gif

zinau tikrai patiks,mes turim tai super,atsigules su atsuktuvu plintusus suka thumbup.gif
Atsakyti
Na man irgi arteja dovanu pirkimo metas, nes turiu dvi panelytes (cia sesers mergaites) vienai sueis 6 kitai 8 metai. Tai as nieko nelaukdama pasiskambinau ir pasiklausiau sviesiai tiesiai ko noretu dovanu rolleyes.gif ir kagi daug negalvodamos pasake - tai kur sueis 8 paprase puzles arba grandineles ant rankos, o tai kur 6 bus metukai uzsinorejo sukneles ir pinigeliu (nelabai zinau ka ji darys su tais pinigeliais, bet cia jau jos reikalas) biggrin.gif Dabar beliko surasti tinkamus daiktus ir nupirkti bigsmile.gif
Atsakyti
Mane irgi zavi medis, vaikui reikia naturaliu medziagu wub.gif
Atsakyti
Dabar internetu galima uzsisakyti knygas is fotonuotrauku .
As tokia padariau savo maziukui . Surinkau idomesnes nuotraukas nuo pat mazu dienu, parasiau paaiskinimus po nuotraukomis: cia as, o cia mano mociute...
Dabar vartome ir kartu skaityti mokomes.
Atsakyti
Arteja vaiko gimtadienis. Visai nesenai jis uzsimine, kad noretu laikrodzio ant rankos biggrin.gif Gal dar jam ir anksti g.gif laiko dar nemoka, bet sake jog mokytusi biggrin.gif
Gal zinot kur yra graziu vaikisku laikroduku ant rankos pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka33 @ 2009 03 13, 16:22)
zinau tikrai patiks,mes turim tai super,atsigules su atsuktuvu plintusus suka thumbup.gif

thumbup.gif Kalėdom sūneliui dovanojom taip lauktą šalmą lotuliukas.gif ir visą meistro atributiką, gražtas šneka juokiasi bigsmile.gif Vyko nesenai remontai pas mus, oi buvo juoko, kai jus su pjukleliu tėtukui padėjo darbuotis tongue.gif
Šiam gimtadieniui pirksim dviratį bigsmile.gif Ir daug daug pudzliu, nes dievina jas dėlioti ax.gif
Superbaba, kaip tik nesenai maximoje umačeu laikrodukus manau super brangaus gal dar nereikia jai laiko neskaičiuoja, buvo su supermeno herojumi betmenu lygtais ir cypsium tokiu geltonu viščiuku kainytė 15lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 04 01, 15:26)
Superbaba, kaip tik nesenai maximoje umačeu laikrodukus manau super brangaus gal dar nereikia jai laiko neskaičiuoja, buvo su supermeno herojumi betmenu lygtais ir cypsium tokiu geltonu viščiuku kainytė 15lt 4u.gif

O kur maximoje? Kaina tai nereali bigsmile.gif O jie tikri? blush2.gif betmenai, supermenai cia jo mylimiejo herojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 04 06, 14:05)
O kur maximoje? Kaina tai nereali bigsmile.gif O jie tikri? blush2.gif betmenai, supermenai cia jo mylimiejo  herojai biggrin.gif

Sveikutė žinok aš Kaunietė, bet manau tūrėtų juk būt ir pas jus Maximoje g.gif Matai neįsivaizduoju ant kiek skiriasi tas asortimentas tarp mūsų miestų, bet juk daug maž tas pats tūrėtų būti g.gif Jo aš ir gundžeus savajam, bet kad trauktų jis von jį biggrin.gif čia man jie dailūs tokie atsispyreu nepirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mirksiukas.gif as skaitau cia pas jus dalinates patarimais, vyresniu vaiku dovanelem, o va as neismastau, ka savo berniukui nupirk ,kuriam geguzes pradzioj bus metukai.... norisi kazka padovanot, g.gif kad kai bus didesnis galeciau pasakyt , va mama tau metuku proga padovanojo ax.gif patarkit, gal ka idomaus pacios dovanojot..... drinks_cheers.gif
Atsakyti