Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

kokią sumą planuojat skirti?
[/quote]

Apie 50 Lt.
Atsakyti
fainos tos mašinėlės, kur pats gali atsisėst ir važiuot pasispirdamas. Senukuose ne taip ir brangiai jos kainuoja. Galiu parašyt ką mes gavom 1-ojo gimtadienio proga, nors mūsų mergaitė ax.gif . Mes gavom namelį į kurį reikia dėt kaladėles, o paskui su rakteliu atrakini dureles namelio ir išimi kaladėles, vonios žaislų gavom, čekį knygyno, minkštų žaislų, lavinamajį staliuką.
Atsakyti
QUOTE(zivilea @ 2008 10 16, 15:15)
gal galite patarti ka padovanoti berniukui vienu metu proga? labai aciu uz patarima  smile.gif

Manyciau, kad kaladeles labai tiktu. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Mergaitei -auksine apyranke su pakabukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Greis5 @ 2008 10 18, 21:17)
gal kas galit patart ka dovanoti 16 metu paaugliams, kad butu nebrangu, nes reikia apie 20 dovanu isviso... smile.gif

na cia gal labai pasenusi ideja, bet manau tikrai ilgam isliktu ir ikandama pagal kaina mirksiukas.gif puodukai su kiekvino vaiko zodiako zenklu g.gif
bet lengviau butu padeti, jei pasakytumete kokia cia proga ir kokie tai vaikai (ta parsme cia klase ar siaip?) g.gif

o man gal kas mestels ka 9 metu vaikui (berniukui) dovanoti doh.gif
Atsakyti
gal kas galit patart ka dovanoti 16 metu paaugliams, kad butu nebrangu, nes reikia apie 20 dovanu isviso... smile.gif

Mano krikštasūniui 15 metų. Kiekvienais metais suku galvą, iš pradžių ėjo žaislai, paskui knygos, pinigai vokelyje... Ką mėgsta tokio amžiaus "vyrukai"? Planuoju apie 50 Lt skirti ax.gif
Atsakyti
gal kuo domisi? Galima kokią knyga su automobiliais-enciklopedijos tipo, sporto tema žinyną ax.gif
Atsakyti
Man teko panašaus amž. krikštasūniui dovanoti- žurnalo berniukams orenumeratą, kartą dovanojau "vyriškos' patalynės komplektą, ir nepamirškite gėlių, jie visai norėtų gauti, tik nedrįsta prisipažinti. Dar mėgsta ką nors apie kulinariją gaut...
QUOTE(Jomato @ 2008 11 08, 12:49)
Mano krikštasūniui 15 metų. Kiekvienais metais suku galvą, iš pradžių ėjo žaislai, paskui knygos, pinigai vokelyje... Ką mėgsta tokio amžiaus "vyrukai"? Planuoju apie 50 Lt skirti  ax.gif

Papildyta:
Gal padovanoti kokių knygelių, ar po kokią maikutę vienodą, bet skritingų dydžių
QUOTE(Mamsius @ 2008 09 19, 14:19)
Mergaitės, o ką būtų galima padovanoti skirtingo amžiaus vaikučiams, bet kad dovana būtų tokia pati visiems  g.gif turiu omeny,kad nebūtų pykčių ar pavydo kodėl man tokia,o tau tokia dovanėlė doh.gif Amžius nuo 2 iki 7 metukų. Labai laukiu patarimų  rolleyes.gif Tiesa, norėčiau tokių simbolinių dovanėlių, maždaug viena už +/-15 litukų

Papildyta:
galima būtū padaryti maikutes su užrašais atitinkamais, na kur galima užsirašyti ka nori...

Atsakyti
As paaugliams pernai dovanojau Maximos cekius. Pagalvojau, kad tenai jie visko ras, pradedant saldumynais ir baigiant ivairiausiais dalykeliais kompiuteriui. Na jiems labai patiko laisve issirinkti tai ka nori smile.gif. Plus dar daug saldainiu ir mandarinu (be ju Kaledu neisivaizduoju smile.gif, ir dar kiekvienam po miela smulkmenele - raktu pakabukas su metu gyvunu (sitie nelabai pasisekima turejo smile.gif, knygeles ir t.t. viska sudejau i maiselius kaledinius ir tokius paketelius palikau po egle smile.gif.

Siemet net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
mes savo kleckiukui dovanojoma suniuka, kuris kalba lietuviskai, mokina skaiciuoti, dainuoja daineles, kalba as tave matau, kutena, apkabink mane ir t. t.
Atsakyti
Dukrytei matyt pirksiu knygutes ir gal delione is 4 detaliu. O krikstasuniui padarysiu jo nuotrauka su zmogaus voro fonu(jam labai patinka viskas, kas susije su zmogu-voru) ir uzsakysiu delione (puzzle).
Atsakyti
Mes tai nupirkome siemet savo kleckiui fP mokomaji suniuka, kainavo ąč9lt bet verat mirksiukas.gif
Atsakyti