Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

Beveik už mėnesiuko mano krikštodukrytei sueis 2 metukai, net neisivaizduoju ka jai padovanoti g.gif dviratuką turi, lėlyčių vėžimuką taip pat turi, pati padūkusi ir nenusėdinti vietoje, mama pasakojo,kad kai buvo svečiuose pas draugus, ten vaikai turėjo supamą arkliuką, tai jis jos visai nesudomino... doh.gif muzikinė įranga mergytės tėvus varo iš proto doh.gif
Atsakyti
SVEIKOS,

PATI ESU SIEK TIEK PRIE MENO, TAD DAZNIAUSIAI DOVANAS KURIU PATI.
TURIU TOKI PASIULYMA, SAVO KRIKSTOSUNUI (JAM 3 METAI) PER KALEDAS DOVANOJAU PAVEIKSLA IS JO NUOTRAUKU. LABAI LENGVA PADARYTI IR TIKRAI ORIGINALIAI ATRODO. TEREIKEJO: DIDELIO FORMATO REMELIU SU STIKLU, KURIUOS GALIMA ISIGYTI ERMITAZE, SENUKUOSE, VAIKO NUOTRAUKU NUO PAT JO GIMIMO (TEKO TEVELIU PRASYTI, KAD PERRASYTU I CD), VATMANO VIENO LAPO, SPALVOTU PAVEIKSLELIU, GALI BUTI IR LIPDUKAI(BERNIUKAMS - MASINYCIU,ARKLIUKU, MERGAITEMS - GELYCIU, LELIU), KURIU PILNA VISUOSE PC.
IS VISU NUOTRAUKU ATSIRINKAU PACIAS IDOMIAUSIAS, ISSIKARPIAU, KLIJAVAU ANT POPIERIAUS, AISKU PRIE NUOTRAUKU DERINAU PAVEIKSLIUKUS, PVZ. JEI VAIKAS NUFOTOGRAFUOTAS PRIE JUROS, KAZKUR ANT SMELIO ZAIDZIA, TAI SALIA KLIJAVAU PIESTINE MERGAITE. VISKA SUKLIJAVUS IDEJAU I REMELIUS. NU ZINOKIT GRAZIAI ATRODE, GALVOJU, GAL KADA IR SAVO VAIKUCIUI PADARYCIAU TOKIA DOVANELE.
NA BET KAI ITEIKIAU VAIKUI, TAI TAIP APSIDZIAUGE, KAD IS KART NESE I SAVO KAMABARI IR LIEPE TECIUI KABINTI ANT SIENOS. TEVELIAMS IR GI LABAI PATIKO.

NET NEZINAU AR AISKIAI AS CIA PAPASAKOJAU blush2.gif
BET GAL SUPRASIT blush2.gif

Atsakyti
na as galiu pasiulyti toki dalyka. knygyne pirkau toki dalyka. vadinasi "mano pirmoji zaidimu knyga" jei gerai pamenu. siunciau drauges mergaitei i uzsieni. jai buvo apie du metukus, gal jau ir truputi daugiau. ten yra keli zaidimai. tikslaii kiek ju yra nepamenu.yra zaidimas aprengti leles su magnetukais, yar piesimo lenta man rodos, yra zaidimas nupiestas batas ir mokytis uzristi raistelius ira dar kazkokiu buvo... man labai patiko ir lavinantis ir nemazai zaidimu yra. manau einant i svecius tikrai neblogas variantas, nes vaikas pats issirinks kurie zaidimai jam labiausiai patinka biggrin.gif
drauge velaiu dziaugesi jog mazajai labai patiko. kainavo tuo laiku turbut apie 40 litu. maniskei irgi tuoj gimtadienis. ir galvoju, jog galbut ir jai tokia nupirksiu... 4u.gif dabar ziuriu jau pabrangusi apie 60 litu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 07 10, 10:37)
Oi mamytes ir ne mamytes patarkite,turiu kriksto dukryte kuriai jau vakar suejo 3metukai,,,sestadieni vaziuojame sveikinti ir zinokite  stop masina nezinome ka pirkti,su lelem nezaidzia,dviratuka turi,oi nebezinau ka cia jai dovanoti g.gif ?

mano kristo dukrytei irgi neseniai suejo 3 metukai, tai va as jai nupirkau labai grazius naktinukus su slepetem tai jai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2008 05 16, 08:10)
o ką nupirkti 10ties metų mergaitei? mastau.gif nieko nesugalvoju  verysad.gif

TA PATI DILEMA- PORYT GIMTADIENIS, NORĖČIAU DOANĖLĖS, O NE PINIGUS NEŠTI, TAČIAU NZN KĄ unsure.gif O JEI PINIGAIS, KIEK PADORU ŠIAIS LAIKAIS DUOTI VAIKAMS g.gif

Ačiū, jei kas pagelbės 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ką būtų galima padovanoti skirtingo amžiaus vaikučiams, bet kad dovana būtų tokia pati visiems g.gif turiu omeny,kad nebūtų pykčių ar pavydo kodėl man tokia,o tau tokia dovanėlė doh.gif Amžius nuo 2 iki 7 metukų. Labai laukiu patarimų rolleyes.gif Tiesa, norėčiau tokių simbolinių dovanėlių, maždaug viena už +/-15 litukų
Atsakyti
Mėgstu dovanoti praktiškas dovanėles, dažniausiai stengiuos pati jas padaryti. Vėsiu sezonu, manau visai gera dovanėlė - šalikas 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Jo.šiais laikais, kada pasiūla tikrai didelė, yra labai sunku išrinkti tinkamą dovaną. Aš tai dovanočiau vaikui žaisliuką, ir prie jo štai tokį vokelį, kuriame gai būti įdėtas ar tai ČEKIS, ar tiesiog pinigėliai............

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 02 spalio 2008 - 14:14
kokie grazuciai atvirukai
ir salikutis
nors meskiukas su visu saliku dar geriau butu gaut kaip dovana lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galite patarti ka padovanoti berniukui vienu metu proga? labai aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2008 08 06, 16:31)
na as galiu pasiulyti toki dalyka. knygyne pirkau toki dalyka. vadinasi "mano pirmoji zaidimu knyga" jei gerai pamenu. siunciau drauges mergaitei i uzsieni. jai buvo apie du metukus, gal jau ir truputi daugiau. ten yra keli zaidimai. tikslaii kiek ju yra nepamenu.yra zaidimas aprengti leles su magnetukais, yar piesimo lenta man rodos, yra zaidimas nupiestas batas ir mokytis uzristi raistelius ira dar kazkokiu buvo... man labai patiko ir lavinantis ir nemazai zaidimu yra. manau einant i svecius tikrai neblogas variantas, nes vaikas pats issirinks kurie zaidimai jam labiausiai patinka biggrin.gif
drauge velaiu dziaugesi jog mazajai labai patiko. kainavo tuo laiku turbut apie 40 litu. maniskei irgi tuoj gimtadienis. ir galvoju, jog galbut ir jai tokia nupirksiu... 4u.gif dabar ziuriu jau pabrangusi apie 60 litu

user posted image

Šiandien buvau Kauno knygyne-mačiau ir varčiau šią knyga, Ji tikrai ne nuo 2 metukų, ten daug įdomių užduotėlių manau nuo kokių 3,5-6metų. O kaina jos Vagoje 49su centais, o Pegase 45 su centais. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zivilea @ 2008 10 16, 14:15)
gal galite patarti ka padovanoti berniukui vienu metu proga? labai aciu uz patarima  smile.gif

kokią sumą planuojat skirti?
Atsakyti
gal kas galit patart ka dovanoti 16 metu paaugliams, kad butu nebrangu, nes reikia apie 20 dovanu isviso... smile.gif
Atsakyti