Sveikučiai Labai skubu ... artėja mano labai gero draugės vaiko gimtadieniukas Bet dovanos dar nenupirkom Nežinoma net ką pirkti ... kai tik nueinam pas juos į svečius tai ir žiūri ką jiems čia nupirkti.. bet viską jie turi..viską..žislų klanas, drabužiū kalnas irgi... Vaikiukui sueis 1 -eri metukai .... Gimtdienis ne už kalnu - birželio 24 d. + dar viena proga juk Joninės, vaikiuko vardas Jonas reikia dovanot dovaną už abi progas Gal galėtumėt ką nors patarti, ką nupirkti... ?? Dėkinga
Neperseniausiai buvom gimtadienyje pas dvynius,sukom ilgai galva ka padovanot.Bunant uzsienyje uzsukau i parduotuve ir likau apsalusi nuo gausybes ivairiausiu delioniu vaikam nuo 2metu.Taigi ir paemiau dvi skirtingas .Vaikai liko patenkinti spavingomis dovanomis.
Mano mazasis taip pat mielai tokias deliones delioja.
Mano mazasis taip pat mielai tokias deliones delioja.
Na, manau, kad pirmiausia reikia žiūrėt į vaiko amžių, antra , į charakterį..,
Mano pana ,tai mėgsta stalo žaidimus ,kad ir monopolį..,
Bet pala pala ,ji jau "dičkė"
Na o mažesniems, ir padūkusiems siūlau dviratį..,
Šis ir kojytėms padeda [tiems ,kuriems yra plokščiapėdystė ,tikrai patariu] ,ir padūkt galima , na ir šeip ,pasidžiaugt
Na ,o dar mažesniems tai galima ir kokią barbę [mergytėms] nupirkt ,ir indų rinkinį (dar mažytėms manau ,kad geriau būtų plastikinis ) , o berniukams mašinėlių rinkinuką ,lego ...
P.S. Sėkmės renkant dovanas
Mano pana ,tai mėgsta stalo žaidimus ,kad ir monopolį..,
Bet pala pala ,ji jau "dičkė"
Na o mažesniems, ir padūkusiems siūlau dviratį..,
Šis ir kojytėms padeda [tiems ,kuriems yra plokščiapėdystė ,tikrai patariu] ,ir padūkt galima , na ir šeip ,pasidžiaugt
Na ,o dar mažesniems tai galima ir kokią barbę [mergytėms] nupirkt ,ir indų rinkinį (dar mažytėms manau ,kad geriau būtų plastikinis ) , o berniukams mašinėlių rinkinuką ,lego ...
P.S. Sėkmės renkant dovanas
Sveikos!
Gal galetumet patarti ka nupirkti dovanu 5 metu mergaitei? Siaip visko turi,tai net neisivaizduoju ka tokio idomaus butu galima? Aciu
Gal galetumet patarti ka nupirkti dovanu 5 metu mergaitei? Siaip visko turi,tai net neisivaizduoju ka tokio idomaus butu galima? Aciu
Na... Pamastykim
Dviratį turi?
Ką mėgsta?
Išdykus?
Na ,mano kai buvo maždaug 5 metų ,tai labai patiko "daktaro rinkinys" oj žaidė...
Ir šeip įdomu...
Na ,o gal "Domino"?
Dviratį turi?
Ką mėgsta?
Išdykus?
Na ,mano kai buvo maždaug 5 metų ,tai labai patiko "daktaro rinkinys" oj žaidė...
Ir šeip įdomu...
Na ,o gal "Domino"?
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 07 10, 10:37)
Oi mamytes ir ne mamytes patarkite,turiu kriksto dukryte kuriai jau vakar suejo 3metukai,,,sestadieni vaziuojame sveikinti ir zinokite stop masina nezinome ka pirkti,su lelem nezaidzia,dviratuka turi,oi nebezinau ka cia jai dovanoti ?
o gal puoštis mėgsta? tada būtų galima kokių vaikiškų papuošalų rinkinuką.
Mamytes,bukit geros,patarkit ka padovanoti sunenui, kuriam sueina 1metukai. Beda ta,kad gyvena Italijoje ir dovanele reikia siusti pastu.Noretusi kazko prasmingo,kad liktu atminimui. Laikas spaudzia,o ideju visiskai neturiu
Mastau ka nupirkti dovanu drauges mergaitei, 2 metukai, galvoju gal koki medini arkliuka arba kokia delione medine,nors kazkokia ji maciau turi
Sveikos, merginos. mano kriksto dukryte kita savaite svencia savo 4m. metuku gimtadieni. be galo norim padaryti jai staigmena, bet esam ne LT. Gal galit pasidalint, kas galetu pristatytu dovana - staigmena i namus?
dekoju
dekoju
Sveikos mamytes,
mano 2 metu dukryte labai megsta zaisti su leliu vezumeliu. Gera dovana tokio amziaus mergaitei, jei neturi.
mano 2 metu dukryte labai megsta zaisti su leliu vezumeliu. Gera dovana tokio amziaus mergaitei, jei neturi.