o ką nupirkti 10ties metų mergaitei? nieko nesugalvoju
QUOTE(Semile @ 2008 05 15, 22:17)
manai mano mergytei 2 m. patiktu ji?as galvojau gal jau per didele ji tokiai
beja kiek kainuoja tokia parduotuvei
beja kiek kainuoja tokia parduotuvei
Bet juk Semile tu turi pažinoti savo vaikelį ką ji mėgsta aš nenoriu kartotis, bet minėjau, kad maniškis kampučiuose tūnodavo jam reikėdavo kažkur slėptis iš spintų neištraukdavau toks mano vaikas tad mum ji begalo patinka, o dar jis kamuoliukų gerbėjas aplink ją tik ir sukas. Juk dvimetinukai dar tik pradeda skirti spalvas o kamuoliukai visi skirtingų spalvų ir rakteliai atitinkamų spalvų, tad mes mokinamės skirt spalvas juk kitaip durelių neatidarysi ir kamuoliukų neišimsi Nu man super nenoriu įkalbinėti, bet parduotuvėje ji kainuoja 240lt
QUOTE(wikonda @ 2008 05 15, 17:18)
Sveikutė pirkau Žaislų planetoje aš jau senai begalo jos norėjau ir pernai jau masčiau dovanoti bet stabdė jos didelė kaina, o kai teko girdėti, kad Joneliai jais prekiauja, tai visas pastangas dėjau, kad ją rasti nepavyko visus metus Jonelio kieme žvejojau
Tad žinodama, kad mano sunytis begalo mėgsta slėptis, o veiklos joje begalė kaip matai pati, tad nepagailėjau ir nupirkau naują bet turim gerą kaimynę, kuri dirba šioje parduotuvėje, tad gimtadienio proga gavome nemenką nuolaidėlę ir mum ji tekainavo 200lt Beje bambulė parduoda kiek supratau ekspozicines Metinukui ji paliktų įspudį, kuris mėgsta kamuoliukus ir patikėk kiek tarnaus ten skaičiuot ir spalvas skirt mokina tai mum
Tad žinodama, kad mano sunytis begalo mėgsta slėptis, o veiklos joje begalė kaip matai pati, tad nepagailėjau ir nupirkau naują bet turim gerą kaimynę, kuri dirba šioje parduotuvėje, tad gimtadienio proga gavome nemenką nuolaidėlę ir mum ji tekainavo 200lt Beje bambulė parduoda kiek supratau ekspozicines Metinukui ji paliktų įspudį, kuris mėgsta kamuoliukus ir patikėk kiek tarnaus ten skaičiuot ir spalvas skirt mokina tai mum
žinok, mačiau pardėj ir aš pagaliau vakar, bet kaina man per didelė. be to dar krikštynos už 2 mėnesių, vėl reikės dovanos jam
kažkaip prie arkliuko medinio apsistojau su mintim, bet dar nenupirkau.
QUOTE(Helė @ 2008 05 16, 17:45)
žinok, mačiau pardėj ir aš pagaliau vakar, bet kaina man per didelė. be to dar krikštynos už 2 mėnesių, vėl reikės dovanos jam
Suprantu tave pilnai kadangi pernai lygiai tokia pati situacija buvo Bet vistiek ji man pasakiška buvo visus metus dėl jos svaigau ir pagaliau pasiryžome nupirkti beje nepavėlavom, nes dvimetinukui ji pats pats tas Metinukui ji tik būtų įdomus daiktas spalvotas ryškus traukiantis akį nu dar kamuoliukai, lemputė, bet dvimetinukui ji jau naudojama pagal paskirtį Maniškis ją vadina slepynę nors žino, kad čia palapinė Kitamet nudžiuginsit vaikutį
QUOTE(wikonda @ 2008 05 16, 09:58)
Bet juk Semile tu turi pažinoti savo vaikelį ką ji mėgsta aš nenoriu kartotis, bet minėjau, kad maniškis kampučiuose tūnodavo jam reikėdavo kažkur slėptis iš spintų neištraukdavau toks mano vaikas tad mum ji begalo patinka, o dar jis kamuoliukų gerbėjas aplink ją tik ir sukas. Juk dvimetinukai dar tik pradeda skirti spalvas o kamuoliukai visi skirtingų spalvų ir rakteliai atitinkamų spalvų, tad mes mokinamės skirt spalvas juk kitaip durelių neatidarysi ir kamuoliukų neišimsi Nu man super nenoriu įkalbinėti, bet parduotuvėje ji kainuoja 240lt
nu velnes brangoka bet manajai manau patiktu i spinta ir lenda
o tu koki ten pardei pirkai?gal ten nuolaidu korteles kokios galioja
Papildyta:
o ant pakuotes kokiam amziui parasyta?
Papildyta:
QUOTE(Helė @ 2008 05 16, 18:45)
o arkliuka mes pirkom turgui medini ,labai fainas ir pigiau negu parduotuvese
QUOTE(Semile @ 2008 05 25, 22:05)
nu velnes brangoka bet manajai manau patiktu i spinta ir lenda
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Mane ir ta kaina stabdė Bet va turim kaimynę ir tik nesenai sužinojau, kad "Žaislų plenetos" vadove dirba tad pasinaudojau proga ir prieš gimtadienį užklausiau ar nepritaikytų mum nuolaidėlės gavom didžiausia kokia tik gali būti be pvm bet čia mum tik taip nuskilo Kai sutaupysit pinigėlių pirkit nesigailėsit, nes maniškis su savo penkemečiu pusbroliu lenktyniauja, kuris užims tvirtovę greičiau Nuo 12mėn., rašo ji skirta, mes su ja žaisime ilgai, nes begale funkcijų atlieka. Kas fainausia mano akim žiūrint ji mokina skaičiuoti ir skirti spalvas
Dėl arkliuko pritariu man tie medinukai be galo patinka Šian miesto šventėje nupirkau labai įdomų medinį daikčiuką lavinti pirščiukų motorikai
QUOTE(wikonda @ 2008 05 26, 02:02)
Šian miesto šventėje nupirkau labai įdomų medinį daikčiuką lavinti pirščiukų motorikai
pasirodykit kas ten per zaisliukas
nu negaliu kaip uzsimaniau tos tomy palapines daba ieskau kaip cia pigiau ja kur gauti
QUOTE(Semile @ 2008 05 26, 22:34)
pasirodykit kas ten per zaisliukas
Čia tipo pelytė, tai žaidžiam, kad pelytė suryje skylutes graužia, oi mikliai dirba pirštukai
o tokį gavom dovanų dar vis mokinamės skirti spalvas pažanga didelė
QUOTE(Semile @ 2008 05 27, 14:20)
nu negaliu kaip uzsimaniau tos tomy palapines daba ieskau kaip cia pigiau ja kur gauti
Aš visus metus ją medžiojau kol atsibodo ir nusprendėm pirkti naują, bet kai tokią netikėtą nuolaidą gavom, tai visai fain buvo Tuoj klubą atidarinėsim ir galėsim keltis į Tomy palapinės gerbėjų ir naudotojų temelę
QUOTE(Semile @ 2008 05 28, 12:34)
Man o tuo labiau sunyčiui patinka medinukai, kvepia natural jau senokai juos buvau užmačius Kaziuko mugėje, bet nepirkom, tad per šias Kauno dienas nesusilaikiau, juk nedidelius pinigėlius kainavo, o dovanų ir labai patinka gauti tokius vertingus žaisliukus Mum jaučiu reikia keltis į temelę skirta žaislų fanėms nes čia DOVANOS VAIKAMS bet juk ir sakau, kad antrąjį dovanų gavom
QUOTE(wikonda @ 2008 05 28, 14:06)
Man o tuo labiau sunyčiui patinka medinukai, kvepia natural jau senokai juos buvau užmačius Kaziuko mugėje, bet nepirkom, tad per šias Kauno dienas nesusilaikiau, juk nedidelius pinigėlius kainavo, o dovanų ir labai patinka gauti tokius vertingus žaisliukus Mum jaučiu reikia keltis į temelę skirta žaislų fanėms nes čia DOVANOS VAIKAMS bet juk ir sakau, kad antrąjį dovanų gavom
ir mums mediniai zaisliukai labiau patinka
ypač mašinitės nors žaislai neišpigiuju bet maniskiams labai tinka ir patinka, gavom dovanu iš užsienio atvežė - draugė , tai mažoji su mašinytėmis ir žaidžia