Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(Prince @ 2008 03 24, 13:49)
mergaites turiu beda manau kaip ir jus cia biggrin.gif
mano kriksto dukrelei bus 4 metukai,ji turi visko ir labai jau vaidina suaugusia ir kaip ir visos mergaites megsta dazus .tai turiu visada didele problema ka padovanoti jai gimatdieniui,nes kiekvienais  metais nesinori vis tuleliu,nors ir jamaha dovanojome tai labai patiko,bet abar esu pasimetus ir nebezinau g.gif

Jei mėgsta puoštis,tai padovanokite papuošalų rinkinį mirksiukas.gif Arba auskariukus..o jei nepravertos ausytės,tai padarykit dovana-nuveskite pradurti biggrin.gif
Atsakyti
Mes ilgai galvojom ka padovanoti 2m proga,zaislu per akis galvojom dvirati bet paskui nusprendem kad jis dar per mazas.Tada drauge pasiule paspirtuka aceit buna visai mazu blink.gif bet jis juk nemokes dar,griuvines doh.gif
Tai va radom Maximoj kitoki paspirtuka,ant 4ratu,platesnis zymiai ir vairas kaip masinoj(raso nuo 1.5m-5m)manau sitas jam bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
dukrai po 2 savaiciu 2 metukai,nezinau ka dovanoti g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 04 21, 17:19)
dukrai po 2 savaiciu 2 metukai,nezinau ka dovanoti g.gif  doh.gif

Aš tokį patį galvos skausmą tūrėjau biggrin.gif mum šį savaitgalį 2 metukai thumbup.gif tai nupirkau little tikes muzikinį žaislą metalafonas ir pijoninas kartu rolleyes.gif ir Tomy palapinę thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Po kol kas guli dėžėje, bet su nekantrumu įkišau nosytę nu galiu pasakyti vertas tų pinigėlių, kuriuos sumokėjau bigsmile.gif

--------
Žinutė redaguota. Ištrinta nuoroda su pardavėjos slapyvardžiu ir kaina. Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 spalio 2009 - 10:05
Sveikos 4u.gif Ne uz kalnu mano krikstasuniui bus 5 metukai.Patarkit,kaip ji pradziugint!Aciu!
Atsakyti
gali kokia masina su tuo pultu arba lektuva, dar paklausk ko jis pats nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina12 @ 2008 05 05, 20:08)
gali kokia masina su tuo pultu arba lektuva, dar paklausk ko jis pats nori ax.gif

žinoma tokį viruką jau galima iškvosti blush2.gif kokios pipiro svajonės rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 05 08, 23:17)
man ta pati beda doh.gif gal kas patars g.gif
man ta palapyne ir patinka bet pas mus vietos stoka blush2.gif nera kur ja statyti verysad.gif

Sveikutė dar kartelį, nieko nebruku, bet galiu pasakyti, kad nesigailėsi ją nupirkusi mirksiukas.gif aš ir taip galvojau, kad nerasiu jai vietos, nes kambariukas irgi nedidelis doh.gif o kai pamačiau intenetinem puslapį, kad ji tokia plati blink.gif bet va įkeliu foto, kaip gerai ji telpa biggrin.gif kol miegam stovi kamputi, o kai nori žaisti pastatau vidurį kambario ir kūkuoja sau, o veiklos begalo daug rolleyes.gif pirmoje vietoje kamuoliukai bigsmile.gif Be to ji susilanksto, kaip knyga ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas mamytės ir ne tik. mirksiukas.gif
Gal kuri patartumėt ką padovanoti draugės berniukui vienerių metų proga? Seniai bemačiau, tai nežinau, kokių daiktų turi, kas patinka, bet draugė sakė, kad jam kompą patinka maigyt ir vos ne ardyt. blink.gif doh.gif

Lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 09, 11:08)
Sveikutė dar kartelį, nieko nebruku, bet galiu pasakyti, kad nesigailėsi ją nupirkusi mirksiukas.gif aš ir taip galvojau, kad nerasiu jai vietos, nes kambariukas irgi nedidelis doh.gif o kai pamačiau intenetinem puslapį, kad ji tokia plati blink.gif bet va įkeliu foto, kaip gerai ji telpa biggrin.gif kol miegam stovi kamputi, o kai nori žaisti pastatau vidurį kambario ir kūkuoja sau, o veiklos begalo daug rolleyes.gif pirmoje vietoje kamuoliukai bigsmile.gif Be to ji susilanksto, kaip knyga ax.gif

kur tokį grožį pirkai ? blush2.gif
aš ieškau dovanos 1m. berniukui gimtadienio proga.

-------------
Žinutė redaguota. Iš citatos ištrinta(-os) nuotrauka(-os). Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 04 spalio 2009 - 09:53
QUOTE(Helė @ 2008 05 13, 18:31)
kur tokį grožį pirkai ?  blush2.gif
aš ieškau dovanos 1m. berniukui gimtadienio proga.

Sveikutė pirkau Žaislų planetoje ax.gif aš jau senai begalo jos norėjau ir pernai jau masčiau dovanoti rolleyes.gif bet stabdė jos didelė kaina, o kai teko girdėti, kad Joneliai jais prekiauja, tai visas pastangas dėjau, kad ją rasti nepavyko doh.gif visus metus Jonelio kieme žvejojau doh.gif biggrin.gif
Tad žinodama, kad mano sunytis begalo mėgsta slėptis, o veiklos joje begalė thumbup.gif kaip matai pati, tad nepagailėjau ir nupirkau naują blush2.gif bet turim gerą kaimynę, kuri dirba šioje parduotuvėje, tad gimtadienio proga gavome nemenką nuolaidėlę ir mum ji tekainavo 200lt bigsmile.gif Beje bambulė parduoda kiek supratau ekspozicines g.gif Metinukui ji paliktų įspudį, kuris mėgsta kamuoliukus rolleyes.gif ir patikėk kiek tarnaus ten skaičiuot ir spalvas skirt mokina blush2.gif tai mum thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 15 gegužės 2008 - 16:20
Metinukui ji paliktų įspudį, kuris mėgsta kamuoliukus rolleyes.gif ir patikėk kiek tarnaus ten skaičiuot ir spalvas skirt mokina blush2.gif tai mum thumbup.gif
[/quote]
manai mano mergytei 2 m. patiktu ji?as galvojau gal jau per didele ji tokiai g.gif
Papildyta:
beja kiek kainuoja tokia parduotuvei rolleyes.gif
Atsakyti