Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(Zvaigzdele @ 2006 12 17, 12:43)
Gal galite patarti ka padavanoti pusantru metu berniukui? jau praradome vilti ka nors rasti sad.gif norejome telefona kur pakeli rageli ir muzikeles groja, bet visur tik ruzavi, kazkaip nesinorejo pirkti... is anksto labai aciu

nieko cia ypatingo nenupirksi, vis tiek greit nusibos ir sulauzys(bent jau mano pusbrolis kai buvo tokio amziaus taip dare) ax.gif . gal koki minksta zaisla, kuris ka nors daro; vaikiškas kanceliarines prekes ir rinkinius kūrybai; mini automodelius. g.gif

Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 12, 16:34)
uz 3 dienu bus dukrytes gimtadienis,sueis 2 metukai,seneliai aisku padovanos pinigeliu,tai uz juos zadam nupirkt tokiu dideliu lego konstruktoriu uz kazkur 30 lt,

nesupyk, bet ka, seneliai tik 30 lt dovanos!? blink.gif ir kur galima dideli lego uz tokius pinigus nusipirkt? g.gif
Atsakyti
mano septinmetė užsimanė sau patalynės su Barbių ar Bratz atvaizdais... 4u.gif Kaune išmaišėm visas parduotuves kur kažkada esu mačius...Bet kaip tyčia kuris laikas tokios patalynės nėra. g.gif Gal kas žinot kur Kaune būtų galima tai rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 01 31, 16:13)
mano septinmetė  užsimanė sau patalynės su Barbių ar Bratz atvaizdais... 4u.gif Kaune išmaišėm visas parduotuves kur kažkada esu mačius...Bet kaip tyčia kuris laikas tokios patalynės nėra. g.gif Gal kas žinot kur Kaune būtų galima tai rasti? g.gif

Jysk reklamose maciau su kazkokiom princesem. Pasidomek.
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2007 02 01, 15:24)
Jysk reklamose maciau su kazkokiom princesem. Pasidomek.

bent paskutiniu metu Jysk parduotuvėj buvo tik su Disney princesėm,.. g.gif bet tos netinka.Vargas ax.gif
Atsakyti
patarkit ką nupirkt 15 metų panikei? skubiai reikia, šiandien pakvietė, ryt reikia jau eit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 01 31, 15:13)
mano septinmetė  užsimanė sau patalynės su Barbių ar Bratz atvaizdais... 4u.gif Kaune išmaišėm visas parduotuves kur kažkada esu mačius...Bet kaip tyčia kuris laikas tokios patalynės nėra. g.gif Gal kas žinot kur Kaune būtų galima tai rasti? g.gif

Gal jau ir per vėlu, bet vakar kaip tik mačiau Maximoj, 79 Lt. 4u.gif Čia Vilniuje, bet tikrai turėtų būti ir Kaune. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 08 kovo 2007 - 18:12
padėkit, ką dovanot 3 metų berniukui g.gif esu girdėjus apie muzikinį kilimėlį kur mindai kojom ir groja, gal kas žinot daugiau, ar tinka trimečiui, kiek kainuoja, kur pirkt??? g.gif gal dar kokių įdomių orginalių patarimų sulauksiu 4u.gif
Atsakyti
Dovanų vaikams idėjos:

1-3 m. amžiaus vaikui
Žaislas-suktukas:
user posted image
Traukiamas žaislas:
user posted image
Pižama:
user posted image
Knyga (pasakos prieš miegą):
user posted image

3-5 m. amžiaus vaikui
Padėkliukas:
user posted image
Personažo kostiumas (kaukė):
user posted image
5-7 m. amžiaus vaikui
Žiūronai (ir pan.):
user posted image
Matrioškos (ir pan., ką gali pabaigti daryti vaikas)
user posted image

7-10 m. amžiaus vaikui
Rinkinys (žaidimas ir pan.):
user posted image
Bandažai (maskuotės):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltairJuoda: 04 gegužės 2007 - 11:13
Sveikutes,

Manajai neuzkalnu 1 metukai stuktels,ka 1 metu proga tiktu vaikui ir tikrai nustebtu pamaciusi...Prasau patarkit....
Atsakyti
Labux. 4u.gif
Mamytės, labai prašau patarti, ką galima padovanoti savo vaikučiui pirmojo gimtadienio proga? Kas nudžiugintų vienerių metų panelytę? ax.gif
Atsakyti
man irgi reikia labai patarimo,ką galima padovanoti šeštojo gimtadieno proga krikštasūniui.labai laukiu pasiūlymų rolleyes.gif
Atsakyti