Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(Sraigyte @ 2006 09 13, 10:06)
1 metuku, o, manau, ir 4 labai tiktu medinis supimosi arkliukas.  thumbup.gif Mes gavom krikstynu proga ir dabar laukiam kol dukryte iki jo priaugs  ax.gif

Jo, supimosi arkliukas nebus nors sugedes... Kaip mums siandien pirmasis gimtadienis buvo sugadintas... verysad.gif Zaislas , kainaves virs 100 Lt NEVEIKE! Tad patarimas: pries dovanojant visada patikrinkit ar zaislas veikia! Mes dovanojom siandien savo metinukui nepatikrine (nes perkant nebuvo zaisle elementu), o jei butume nunese svetimam vaikui? blink.gif Ka teveliai ir vaikutis pagalvotu? g.gif O kaip jaustis patiems? unsure.gif

P.S. zaislas garsios firmos ir pirktas parduotuveje...
Atsakyti
kaip manote apsidziaugtu 15m panele gavusi savo nespalvota portreta? ir ka prie jo galeciau smaikstaus prideti?
Atsakyti
Mes tokio amziaus panelytei pirkom rubelius, tai liko labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
papuošalai, kvepaliukai ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
Niu va,kriksto dukrytes gimtadienis jau praejo.Padovanojom supama arkliuka,vaikas liko labai patenkintas ax.gif
Drauge pasakojo,kad nuo arkliuko praktiskai nenulipa,labai jau jis jai patiko thumbup.gif

Beja,savaitgali vel buvom Akropoli,pagaliau pamaciau kaip realiai atrodo tas triratukas,visai fainas,man patiki,tik vyras sako kazin ar patvarus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 25 spalio 2006 - 14:56
greitu laiku nusimato mano krikštasūnio 8m. gimtadienis. Tai, kai paklausiau ko norėtų dovanų, tai sako" Ko nors gero..". Sakau: "O kas tas geras yra?". Sako: "kompiuteris" biggrin.gif .
Kažin kokia dar dovana sudomintų 8m. berniuką? (šiek tiek pigesnė nei kompiuteris biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Dange-: 09 lapkričio 2006 - 14:55
uz 3 dienu bus dukrytes gimtadienis,sueis 2 metukai,seneliai aisku padovanos pinigeliu,tai uz juos zadam nupirkt tokiu dideliu lego konstruktoriu uz kazkur 30 lt,o nuo musu teveliu dukryte gaus pliusini teletabi(megstamiausias personazas),na o ka nuo sveciu gaus tai as nezinau,nes ateis dukrytes kriksto mama su vaiku ir dar vieva vaiko drauge( o krikstatetukas yra armijoje).
Papildyta:
QUOTE(-Dange- @ 2006 11 09, 15:53)
greitu laiku nusimato mano krikštasūnio 8m. gimtadienis. Tai, kai paklausiau ko norėtų dovanų, tai sako" Ko nors gero..". Sakau: "O kas tas geras yra?". Sako: "kompiuteris"  biggrin.gif .
Kažin kokia dar dovana sudomintų 8m. berniuką? (šiek tiek pigesnė nei kompiuteris biggrin.gif)

gal fotoaparata,ar cd nesiojama magnetola,ar paciu kompaktiniu cd kokiu jis klauso,arba konstuktoriu g.gif
Atsakyti
pareina mano krikstadukros gimimo diena, patarkit ka galeciau padovanoti?...jai bus 7m....aciuuuu... 4u.gif
Atsakyti
OI, tos dovaneles?! As nupirkau lipdoma muila. Tai, kaip plastelinas butu, taciau is muilo.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 11 13, 00:13)
pareina mano krikstadukros gimimo diena, patarkit ka galeciau padovanoti?...jai bus 7m....aciuuuu... 4u.gif

patarciau nupirkti koki lego konstruktori, arba lego riteri, tikrai manau apsidziaugs, nes mano vaikui irgi beveik 7 metai, tai del lego is proto eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iruska @ 2006 12 11, 16:44)
patarciau nupirkti koki lego konstruktori, arba lego riteri, tikrai manau apsidziaugs, nes mano vaikui irgi beveik 7 metai, tai del lego is proto eina doh.gif

manau, kad konstruktoriai tinka labiau berniukams nei mergaitems. g.gif gali padovanoti koki minksta zaisla, kvepaliuku vaikisku, jei ausis prasidurus tai auskariukus, pakabuka, gumyciu plaukams,jei turi daugiau pinigu tai gal Furby(toks elektroninis zaislas, kuris kalba, valgo, dainuoja, miega ir knarkia, juokiasi ir pan.)arba elektronini suniuka , dienorasti, gal jei zaidzia tai kokia lele, Kelio i zvaigzdes kompakta arba gal ka nors kuo ji domisi g.gif
Atsakyti
Gal galite patarti ka padavanoti pusantru metu berniukui? jau praradome vilti ka nors rasti sad.gif norejome telefona kur pakeli rageli ir muzikeles groja, bet visur tik ruzavi, kazkaip nesinorejo pirkti... is anksto labai aciu
Atsakyti