labai gražu sveikatytės tau ir tavo mažylei ir gražiausių akimirkų visai šeimai
QUOTE(Garbanna @ 2009 01 08, 12:34)
Labai jausminga.... apsiverkiau
QUOTE(Bioinzinere @ 2009 01 08, 13:03)
labai gražu sveikatytės tau ir tavo mažylei ir gražiausių akimirkų visai šeimai
aciu, mergaites
Labai graži Jūsų dukrytė
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 03, 15:41)
Pagaliau as laukiuosi, koks nuostabus jausmas... Visada turejau simta ligu, tai man panikos priepuoliai, tai staiga soktelejes pulsas, tai spaudimas... is dalies ir del tu bedu, baiminausi nestumo, bet biologinis laikrodis tikejo, todel su brangiausiuoju nustojome saugojesi ir stai, kai Tu, mano mazas stebukleli, jau pilvelyje, mano bedos staiga baigesi niekada taip gerai nesijauciau, tik siek tiek pasidariau jautresne
Iki Motinos dienos dar savaite, as sukuosi virtuveje, rytas labai grazus, jauciuosi puikiai, brangiausias isvaziavo pas drauga, as isijungiu radija, o ten groja Ligito Kernagio ir Evelinos daina-Mamai Labai susigraudinu, juk ir as netrukus busiu mama ciumpu telefona ir skambinu savo Mamai... Sakau-mamyte, klausyk, ir rageli pridedu prie radijo... Laikau telefona, o pati visai nebesivaldau ir pradedu verkti, jau ne verkti, raudoti... Kodel??? Galbut todel, kad staiga suvokiu, kokia nuostabi yra mano mama, ir kad mano gimtadienis tai ir jos svente ir didesne nei man, kad mano gimtadienio proga dovanas gauti tureciau ne as, o mano Mama KAd motinyste, tai kazkas nuostabaus
Daina baigiasi, pridedu rageli prie ausies, bet kalbeti dar negaliu, nes gerkle dar pilna asaru... Kitame laido gale girdziu sniurksciojima, mano Mama irgi verkia... Ta ryta mes kaip niekada puikiai supratome viena kita r be zodziu Labai aciu savo Mamai, as busiu gera mama
Iki Motinos dienos dar savaite, as sukuosi virtuveje, rytas labai grazus, jauciuosi puikiai, brangiausias isvaziavo pas drauga, as isijungiu radija, o ten groja Ligito Kernagio ir Evelinos daina-Mamai Labai susigraudinu, juk ir as netrukus busiu mama ciumpu telefona ir skambinu savo Mamai... Sakau-mamyte, klausyk, ir rageli pridedu prie radijo... Laikau telefona, o pati visai nebesivaldau ir pradedu verkti, jau ne verkti, raudoti... Kodel??? Galbut todel, kad staiga suvokiu, kokia nuostabi yra mano mama, ir kad mano gimtadienis tai ir jos svente ir didesne nei man, kad mano gimtadienio proga dovanas gauti tureciau ne as, o mano Mama KAd motinyste, tai kazkas nuostabaus
Daina baigiasi, pridedu rageli prie ausies, bet kalbeti dar negaliu, nes gerkle dar pilna asaru... Kitame laido gale girdziu sniurksciojima, mano Mama irgi verkia... Ta ryta mes kaip niekada puikiai supratome viena kita r be zodziu Labai aciu savo Mamai, as busiu gera mama
Labas, sveikinu ir sekmes bunant Mama
Skaitau visas sias istorijas ir man atsirado noras buti mama
Nu va, ir mano akutės sudrėko... Puikiai supratau, ką norėjai pasakyti...
QUOTE(Lolita2 @ 2009 01 28, 14:01)
Labai graži Jūsų dukrytė
aciu man ji su kiekviena diena vis grazesne
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 30, 13:27)
Labas, sveikinu ir sekmes bunant Mama
sveikute, aciukas
QUOTE(konfetee @ 2009 01 31, 14:22)
aciu, man taip smagu, kad ir Jus visos liekat sujaudintos
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 31, 18:12)
Skaitau visas sias istorijas ir man atsirado noras buti mama
zinai, ilgai atideliojom, bet, kai pastojau viskas savaime apsiverte simtu procentu, o, kad vaika auginti taip smagu, na niekada nemaniau... visada galvojau, kad negalesiu sau leisti to ir ano, kad trugdys, kad ... bet taip nera. O didziausias stebuklas, kad su kiekviena diena vis labiau myli ta maza zmoguti, vis labiau juo dziaugiesi kai nuspresi, kad jau laikas, linkiu, Tau, kad viskas vyktu sklandziai, kad visi butumet laimingi
QUOTE(Pupele7 @ 2009 02 01, 22:23)
Nu va, ir mano akutės sudrėko... Puikiai supratau, ką norėjai pasakyti...
Man labai malonu aciu Tau
Ajajajaj! Apsižliumbiau Ačiū, kad pasidalinai savo išgyvenimais... Viskas atrodo taip artima, taip pažįstama.
Sėkmės!
Sėkmės!
aciu visiems
Labai sujaudino
Sveikatos ir laimės Jūsų šeimai, tikiu, kad Jūs taip pat esate gera mama
Aš taip pat kartą skambinau Mamai, norėjau su Motinos diena nors telefonu pasveikinti, nes neturėjau galimybės nuvažiuoti ir apkabinti. Buvau pasiruošusi gražias eiles, bet vos pradėjau deklamuoti, galugerklyje lyg kamuoliukas įstrigo ir pratrūkau verkti, Mama taip pat ašarojo... Pasirodo, meilė Mamai tokia didelė, kad žodžiais jos neišreikši. O gal ir nereikia kartais tų žodžių.....
Sveikatos ir laimės Jūsų šeimai, tikiu, kad Jūs taip pat esate gera mama
Aš taip pat kartą skambinau Mamai, norėjau su Motinos diena nors telefonu pasveikinti, nes neturėjau galimybės nuvažiuoti ir apkabinti. Buvau pasiruošusi gražias eiles, bet vos pradėjau deklamuoti, galugerklyje lyg kamuoliukas įstrigo ir pratrūkau verkti, Mama taip pat ašarojo... Pasirodo, meilė Mamai tokia didelė, kad žodžiais jos neišreikši. O gal ir nereikia kartais tų žodžių.....