Pagaliau as laukiuosi, koks nuostabus jausmas... Visada turejau simta ligu, tai man panikos priepuoliai, tai staiga soktelejes pulsas, tai spaudimas... is dalies ir del tu bedu, baiminausi nestumo, bet biologinis laikrodis tikejo, todel su brangiausiuoju nustojome saugojesi ir stai, kai Tu, mano mazas stebukleli, jau pilvelyje, mano bedos staiga baigesi niekada taip gerai nesijauciau, tik siek tiek pasidariau jautresne
Iki Motinos dienos dar savaite, as sukuosi virtuveje, rytas labai grazus, jauciuosi puikiai, brangiausias isvaziavo pas drauga, as isijungiu radija, o ten groja Ligito Kernagio ir Evelinos daina-Mamai Labai susigraudinu, juk ir as netrukus busiu mama ciumpu telefona ir skambinu savo Mamai... Sakau-mamyte, klausyk, ir rageli pridedu prie radijo... Laikau telefona, o pati visai nebesivaldau ir pradedu verkti, jau ne verkti, raudoti... Kodel??? Galbut todel, kad staiga suvokiu, kokia nuostabi yra mano mama, ir kad mano gimtadienis tai ir jos svente ir didesne nei man, kad mano gimtadienio proga dovanas gauti tureciau ne as, o mano Mama KAd motinyste, tai kazkas nuostabaus
Daina baigiasi, pridedu rageli prie ausies, bet kalbeti dar negaliu, nes gerkle dar pilna asaru... Kitame laido gale girdziu sniurksciojima, mano Mama irgi verkia... Ta ryta mes kaip niekada puikiai supratome viena kita r be zodziu Labai aciu savo Mamai, as busiu gera mama
Grazu!
Net ašara iškrito,kaip gražu
Kaip graziai parasei. Net ir pati susijaudinau... Labai grazu..
TAip bijojau skaityti atsakymus, bet perskaiciusi apsidziaugiau Aciu, mergaites
Papildyta:
KAip savijauta? Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2008 12 21, 22:33)
Kaip graziai parasei. Net ir pati susijaudinau... Labai grazu..
KAip savijauta? Sveikinu
labai grazu
QUOTE(aggnyte @ 2008 12 30, 14:17)
Labai grazu
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 12 30, 14:30)
labai grazu
aciukas
Puikus jausmingas pasakojimas, kuri supras visos mamos
Visokeriopos sėkmės ir stiprybės
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 01, 21:55)
Puikus jausmingas pasakojimas, kuri supras visos mamos
QUOTE(gyvatėlė @ 2009 01 02, 00:30)