Aš tai šiandien nupirkau tėčiui geros, kavpios kavos. Nieko daugiau nesugalvojau...
QUOTE(Hottea @ 2008 12 12, 18:29)
As tai pries visokiu "playboju" ar "tra lia lia" mergeliu kalendoriu nedovanociau - uztenka ir manes vienos grazios namuose
mano ir MB lyg kazka apie ji suko suko, bet as irgi tokios pat nuomones
buvau pasiulius pacios foto sudet ir padaryt toki kalendoriu..
Nusprendžiau tėvui padovanoti gražią peleninę bei gerą žiebtuvėlį (arba kelis) nes visada perka pačius pigiausius.
QUOTE(Mimuke @ 2008 12 14, 01:54)
mano ir MB lyg kazka apie ji suko suko, bet as irgi tokios pat nuomones
Sveikos
Vyrai visada nores ne tik i mus akytes paganyt, nors maniskis ne karta yra uzsimines apie olialia kalendorius ir pan., bet man nelimpa toks dalykas... Negi dabar dovanosiu svetimu mergu fotkes? Fu... Nenoriu, kad akivaizdziai buciau lyginama su kazkuo is fotkes...
Pamenu, buvau kazkada padarius su poverpoint'u skaidres... Zodziu, pati save nusifotkinau (ne nuoga, bet pusnuoge ) niu ir salia savo fotkiu idejau romantiskas eiles...
Patikekit, liko apstulbes
Paskui gailejaus, kad per anksti tokia dovana padariau, nes progos kaip ir nebuvo, tiesiog norejos nustebinti...
Tad manau, verta saviskius nudziugint netiketomis foto, kur butu skirtos tik jam vieninteliam...
QUOTE(violence @ 2008 12 10, 14:38)
neįsižeiskit mamos, bet kokio auto siurblio kalėdoms tai niekada nedovanočiau bet iš kitos pusės kaip jį įpakuosi, kur paslėpsi, kur ras ir t.t. tai gali suteikti daug kalėdinio džiaugsmo
vienas metais dovaną paslėpiau saldytuve ten buvo supakuota bliuzelė su vyro ir sūnaus atvaizdu ant dėžutės užsodinau senio šalčio statulėlę ir jis laukė kol vyras jį suras
šaunuole, puikių minčių turi vienas metais dovaną paslėpiau saldytuve ten buvo supakuota bliuzelė su vyro ir sūnaus atvaizdu ant dėžutės užsodinau senio šalčio statulėlę ir jis laukė kol vyras jį suras
QUOTE(lialia12 @ 2008 12 11, 16:18)
savo vyra tai labiausiai galiu nudziuginti dovanodama kokia nors detale i kompiuteri
QUOTE(Skinte @ 2008 12 04, 22:01)
sveikinimas-linkėjimas: "As seniai zinau kad svajoji apie nauja kompiuteri,ir labai noreciau ji tau padovanoti.Deja,mano atlyginimo dydis tau ne paslaptis, todel siandien as noriu tau iteikti stai si kilimeli pelei. Tegu tai buna pirmas zingsnis tavo svajones link. O kitus zingsnius,as tikiuosi ir tikiu kad galesi zengti pats!"
QUOTE(danike @ 2008 12 12, 14:23)
Padovanokite vyrui meškrę
QUOTE(Semile @ 2008 12 13, 16:40)
kad reciau namie butu
gerai čiaQUOTE(Arfeja @ 2008 12 12, 20:33)
As tai i masina pagalveles su musu foto dovanosiu
pagalvinis paveiksliukas QUOTE(Miisu @ 2008 12 14, 12:08)
Nusprendžiau tėvui padovanoti gražią peleninę bei gerą žiebtuvėlį (arba kelis) nes visada perka pačius pigiausius.
čia mano asmeninė nuomonė, bet ranka nekiltų pirkti, dovanoti žmogui rūkalų, juk sveikata brangi, ar ne? (žiebtuvėlis, peleninės, pypkės ir tt.,tai susiję) QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 15:55)
Na, as irgi suprantu vyruku nora pasidairyti ir nedraudziu, bet jei pvz musu virtuveje 12 menesiu kybos fotoshopu nudailintos mergelkos - oi, nea - as rytine kava noriu viena gerti, o ne su soliariumine "drauge"
Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta
Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta
QUOTE(saulute© @ 2008 12 14, 16:05)
čia mano asmeninė nuomonė, bet ranka nekiltų pirkti, dovanoti žmogui rūkalų, juk sveikata brangi, ar ne? (žiebtuvėlis, peleninės, pypkės ir tt.,tai susiję)
yra faina peleninė kur nukračius pelenis pradeda kosėt manau puiki dovana rūkaliams, primena apie rūkymo žalą
kaip fainai butu! tik kur tokiu peleniniu yra pirkti?
Na jau su tais erotinio pobudzio kalendoriais tai man visiska nesamone, jau jegu vyras toks silpnas ir netveria i svetimas nepaspoksojes, tai tegu perka zurnalus, bet as toki turbut su savo charakteriu is namu ismesciau
Na, o rimciau del dovaneliu... saviskiui nupirkau rankinuka toki labai ciotka, ale sendinta , kepure ziemine, nes be kepures iki masinos ponas neina, jam ausys sala ir dar tokia smulkmenele
Na, o rimciau del dovaneliu... saviskiui nupirkau rankinuka toki labai ciotka, ale sendinta , kepure ziemine, nes be kepures iki masinos ponas neina, jam ausys sala ir dar tokia smulkmenele
Vienas iš variantų galėtų būti koks nors stilingas tašiukas, tinkantis prie vyro garderobo... Pati apie tai mąstau, tik dar neapsisprendžiu... be to, nešnipinėjau, kokia pasiūla pardėse...
Siemet labai sunku sugalvoti, matyt dovanosiu kvietimus nauju metu sventimui i Druskininkus.
as savajam nupirkau alias zaidima ir medziotoju peili nori, tai dar nupirksiu, ir manau labai tiks