Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

Aš tai šiandien nupirkau tėčiui geros, kavpios kavos. Nieko daugiau nesugalvojau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 12, 18:29)
As tai pries visokiu "playboju" ar "tra lia lia" mergeliu kalendoriu nedovanociau - uztenka ir manes vienos grazios namuose megalol.gif

mano ir MB lyg kazka apie ji suko suko, bet as irgi tokios pat nuomones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
buvau pasiulius pacios foto sudet ir padaryt toki kalendoriu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 14 gruodžio 2008 - 00:55
Nusprendžiau tėvui padovanoti gražią peleninę bei gerą žiebtuvėlį (arba kelis)ax.gif nes visada perka pačius pigiausius.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 12 14, 01:54)
mano ir MB lyg kazka apie ji suko suko, bet as irgi tokios pat nuomones  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
buvau pasiulius pacios foto sudet ir  padaryt toki kalendoriu..  ax.gif

Sveikos 4u.gif
Vyrai visada nores ne tik i mus akytes paganyt, nors maniskis ne karta yra uzsimines apie olialia kalendorius ir pan., bet man nelimpa toks dalykas... Negi dabar dovanosiu svetimu mergu fotkes? Fu... blink.gif Nenoriu, kad akivaizdziai buciau lyginama su kazkuo is fotkes... doh.gif
Pamenu, buvau kazkada padarius su poverpoint'u skaidres... Zodziu, pati save nusifotkinau (ne nuoga, bet pusnuoge blush2.gif ) niu ir salia savo fotkiu idejau romantiskas eiles...
Patikekit, liko apstulbes thumbup.gif
Paskui gailejaus, kad per anksti tokia dovana padariau, nes progos kaip ir nebuvo, tiesiog norejos nustebinti... wub.gif
Tad manau, verta saviskius nudziugint netiketomis foto, kur butu skirtos tik jam vieninteliam... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na, as irgi suprantu vyruku nora pasidairyti ir nedraudziu, bet jei pvz musu virtuveje 12 menesiu kybos fotoshopu nudailintos mergelkos - oi, nea - as rytine kava noriu viena gerti, o ne su soliariumine "drauge" biggrin.gif

Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2008 12 10, 14:38)
neįsižeiskit mamos, bet kokio auto siurblio kalėdoms tai niekada nedovanočiau  doh.gif bet iš kitos pusės kaip jį įpakuosi, kur paslėpsi, kur ras ir t.t. tai gali suteikti daug kalėdinio džiaugsmo  wub.gif
vienas metais dovaną paslėpiau saldytuve biggrin.gif ten buvo supakuota bliuzelė su vyro ir sūnaus atvaizdu smile.gif ant dėžutės užsodinau senio šalčio statulėlę ir jis laukė kol vyras jį suras biggrin.gif
šaunuole, puikių minčių turi user posted image
QUOTE(lialia12 @ 2008 12 11, 16:18)
savo  vyra tai labiausiai galiu nudziuginti dovanodama kokia  nors  detale  i kompiuteri lotuliukas.gif
QUOTE(Skinte @ 2008 12 04, 22:01)
sveikinimas-linkėjimas: "As seniai zinau kad svajoji apie nauja kompiuteri,ir labai noreciau ji tau padovanoti.Deja,mano atlyginimo dydis tau ne paslaptis, todel siandien as noriu tau iteikti stai si kilimeli pelei. Tegu tai buna pirmas zingsnis tavo svajones link. O kitus zingsnius,as tikiuosi ir tikiu kad galesi zengti pats!"
drinks_cheers.gif
QUOTE(danike @ 2008 12 12, 14:23)
Padovanokite vyrui meškrę
QUOTE(Semile @ 2008 12 13, 16:40)
kad reciau namie butu tongue.gif
user posted imagegerai čia
QUOTE(Arfeja @ 2008 12 12, 20:33)
As tai i masina pagalveles su musu foto dovanosiu  blush2.gif
pagalvinis paveiksliukas bigsmile.gif
QUOTE(Miisu @ 2008 12 14, 12:08)
Nusprendžiau tėvui padovanoti gražią peleninę bei gerą žiebtuvėlį (arba kelis)ax.gif  nes visada perka pačius pigiausius.
čia mano asmeninė nuomonė, bet ranka nekiltų pirkti, dovanoti žmogui rūkalų, juk sveikata brangi, ar ne? (žiebtuvėlis, peleninės, pypkės ir tt.,tai susiję) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 12 14, 15:55)
Na, as irgi suprantu vyruku nora pasidairyti ir nedraudziu, bet jei pvz musu virtuveje 12 menesiu kybos fotoshopu nudailintos mergelkos - oi, nea - as rytine kava noriu viena gerti, o ne su soliariumine "drauge" biggrin.gif

Nores, pats nusipirks i garaza - kur joms ir vieta brunette.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(saulute© @ 2008 12 14, 16:05)
čia mano asmeninė nuomonė, bet ranka nekiltų pirkti, dovanoti žmogui rūkalų, juk sveikata brangi, ar ne? (žiebtuvėlis, peleninės, pypkės ir tt.,tai susiję) unsure.gif

yra faina peleninė kur nukračius pelenis pradeda kosėt biggrin.gif manau puiki dovana rūkaliams, primena apie rūkymo žalą g.gif tongue.gif
Atsakyti
kaip fainai butu! tongue.gif tik kur tokiu peleniniu yra pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Na jau su tais erotinio pobudzio kalendoriais tai man visiska nesamone, jau jegu vyras toks silpnas ir netveria i svetimas nepaspoksojes, tai tegu perka zurnalus, bet as toki turbut su savo charakteriu is namu ismesciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na, o rimciau del dovaneliu... saviskiui nupirkau rankinuka toki labai ciotka, ale sendinta wub.gif , kepure ziemine, nes be kepures iki masinos ponas neina, jam ausys sala lotuliukas.gif ir dar tokia smulkmenele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasyte0509: 15 gruodžio 2008 - 03:09
Vienas iš variantų galėtų būti koks nors stilingas tašiukas, tinkantis prie vyro garderobo... Pati apie tai mąstau, tik dar neapsisprendžiu... be to, nešnipinėjau, kokia pasiūla pardėse... ax.gif
Atsakyti
Siemet labai sunku sugalvoti, matyt dovanosiu kvietimus nauju metu sventimui i Druskininkus.
Atsakyti
as savajam nupirkau alias zaidima lotuliukas.gif ir medziotoju peili nori, tai dar nupirksiu, ir manau labai tiks bigsmile.gif
Atsakyti