[quote=ele28,2008 12 11, 19:22]
Manau praktiškiausia dovana vyrui-kaklaraistis
tik tuo atveju jei vyras megsta ar turi deveti marskinius
as tai irgi vargstu-turi viska tas MB tapkes, cahalata, kvepalus ir pan dalykelius jau dovanojusi esu gimtadienio proga padovanojau PADI nardymo kursus, tai dabar jo hobis (gal kam bus ideja ), bet nebegaliu sau leisti kazko toookio cia skaiciau ideja zurnalo prenumerata, tai gal koki apie nardyma
Sveikutes visos Na as tai siokia tokia minti sukurbiau kadangi atsirado najas playboy zurnalas... manasis vis sako tu tai jau perkiesi zurnalus ir as kokio noriu..tai sugalvojau jam uzsakyti ta playboy prenumerata...
Sveika,
gal tu jam dar kokia idomia zvake arba
zvakide kvepiantiems aliejukams,
arba minksta pleda (gal du?tau ir jam?)
siaip dar manau knyga tiktu apie brendi
QUOTE(dievokarvute @ 2008 12 11, 14:19)
sveikos mergaites esu naujoke tai dar nezinau kaip cia elgtis deramai , bet labai jau suintrigavo jusu forumas mane istikusi katastrofa - noriu padovanot ka nors savo berniukui is uz juru mariu, bet jau galva uzia, nezinau ka bendraujam dar nedaug, pusmeti,o dar tas atstumas, noris kazka jaukaus ir mielo. Chalatu, tapkiu, kvepalu ar foto tai tikrai ne... nusipirkau siulu tai mezgu salika silta, kad nesusaltu tam Londone su tais oras.. ir dar brendzio DVI dideles prasmatnias taures (viena man tipo )... ir megstamo brendzio aisku bet taip norisi dar kazi ka... ka sugalvoju, vis randu priezasti kad netiks.. sudetingai zodziu as cia bet HELP!!!!!
Mergytes, kurios perkate savo vyrams chalatus Kauno bazeje, pasakykit ar jie bent kiek kokybiski? Kaip skalbiasi? Ar nenublunka, nenusiskalbia per trumpa laika? Noriu saviskiui nupirkti, bet bijau prasta paimti. Gal kur Kaune zinote tokia parduotuve, kad butu brangesni, bet kokybiski gaminiai?
QUOTE(Nanda @ 2008 12 12, 15:40)
Mergytes, kurios perkate savo vyrams chalatus Kauno bazeje, pasakykit ar jie bent kiek kokybiski? Kaip skalbiasi? Ar nenublunka, nenusiskalbia per trumpa laika? Noriu saviskiui nupirkti, bet bijau prasta paimti. Gal kur Kaune zinote tokia parduotuve, kad butu brangesni, bet kokybiski gaminiai?
As kaip tik ketinu saviskiui chalata padovanot. Taip pat del kokybes bazese sudvejojau. Negaliu teigti kad ten nekokybiska nes esu girdejusi ir teigiamu atsiliepimu, bet kadangi pati tiksliai nezinau kuriam sandely ar kurioj rampoj ieskoti tai siandien perejau per senamiesti. radau keleta parduotuviu kur vyrisku chalatu yra, bet vienoj itin patiko- "kurimoj" (tik nepagavokit kad reklama varau). ji dauksos gatvej yra. kainos ivairios. kaip supratau mazdaug nuo 140lt. yra visokiu - ir tokiu kur is vonios iskart apsigaubt ir dregme sugeria, ir kur daugiau namie vaiksciot skirti. as nusiziurejau is storesniu kur vidus kilpinis (tai gerai dregme geria) o isore tokia kur labiau tinka po namus vaikstinet. Susilaikiau nes dar del dydzio sudvejojau. bet savaitgali tikrai nupirksiu Dar patiko kad pas juos ir slepeciu yra is tos pacios medziagos kaip chalatukai tai sakiau bus kompletukas beje, megoj ju parduotuve taip pat yra. dar ten nuleksiu paziuret - gal spalvu kitokiu bus
QUOTE(Principessa @ 2008 12 12, 16:34)
As kaip tik ketinu saviskiui chalata padovanot. Taip pat del kokybes bazese sudvejojau. Negaliu teigti kad ten nekokybiska nes esu girdejusi ir teigiamu atsiliepimu, bet kadangi pati tiksliai nezinau kuriam sandely ar kurioj rampoj ieskoti tai siandien perejau per senamiesti. radau keleta parduotuviu kur vyrisku chalatu yra, bet vienoj itin patiko- "kurimoj" (tik nepagavokit kad reklama varau). ji dauksos gatvej yra. kainos ivairios. kaip supratau mazdaug nuo 140lt. yra visokiu - ir tokiu kur is vonios iskart apsigaubt ir dregme sugeria, ir kur daugiau namie vaiksciot skirti. as nusiziurejau is storesniu kur vidus kilpinis (tai gerai dregme geria) o isore tokia kur labiau tinka po namus vaikstinet. Susilaikiau nes dar del dydzio sudvejojau. bet savaitgali tikrai nupirksiu Dar patiko kad pas juos ir slepeciu yra is tos pacios medziagos kaip chalatukai tai sakiau bus kompletukas beje, megoj ju parduotuve taip pat yra. dar ten nuleksiu paziuret - gal spalvu kitokiu bus
pernai mano kaledu senis is kurimos nese chalata tai kokybe tikrai gera bet vyrs per pus pigesni bazini turi chalaciuka, tai kokybe ir jis nenusileidzia o del dydzio, tai kaledu senis en ta pataike, be problemu kurimoj pasikeiciau ir i kita modeli ir spalva ir dydi tik kaina svarbu ta pati
QUOTE(cikituteee @ 2008 12 12, 01:53)
Sveikutes visos Na as tai siokia tokia minti sukurbiau kadangi atsirado najas playboy zurnalas... manasis vis sako tu tai jau perkiesi zurnalus ir as kokio noriu..tai sugalvojau jam uzsakyti ta playboy prenumerata...
As tai pries visokiu "playboju" ar "tra lia lia" mergeliu kalendoriu nedovanociau - uztenka ir manes vienos grazios namuose
sau pasidovanojau chalatą iš bazės prieš 4 metus, nu tai dar neatsiskalbė, neišsitąsė ir t.t. vyrui pernai chalatą padovanojau irgi iš bazės, nu tai irgi nei nusiskalbė, nei nieko... šiemet nupirkau dormeo clasic pagalvę, bet jau ir padovanojau, bet jis pats labai prašė, tai ir nebelaukiau Kalėdų tai daugiau nieko ir nebepirksiu, nes dar plius ir gimtadienis jo sausio mėn, tai man kiekvienais metais bėdutė - per 1 mėn laikotarpį 2 dovanas vyrui turiu sugalvoti, va čia tai galvos skausmas kaip reikalas
As tai i masina pagalveles su musu foto dovanosiu
QUOTE(ieki2926 @ 2008 12 12, 16:06)
Sveika,
aciu uz idejas.. zvakes jam patinka, bet tik dviese bunant sako kazkaip keista romantiskoj alinkoj vienam sedet o del pleduko pamastysiu... beje, gal ne i tema, bet kitoms dovanu ideja pametesiu, vienam biciului nupirkau tokia "sausainine", na dezute sausainiams susidet ir prikepsiu kruva ju, gales smaliziaut
aš šiais metais užsakiau 'orgazmotrona' savajam jam labai patinka, kai galvą kas glosto ar masažuoja,o per mugę, kai kažkada bandė,tai vos nenukrito iš malonumo tai ir padovanosiu šiemet nebrangu ir malonu