Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Uksnė @ 2008 12 09, 16:34)
Nupirkau grazu odini dirza. Tai idesiu i dovanu maiseli ir ta maiseli iki virsaus uzpildysiu jo megstamais saldainiais smile.gif Vargas man su tuo vyru kiekvienais metais. Kol sugalvoju... doh.gif  blink.gif

As zadu savo MB nupirkti kvepalus (kadangi zinau jo skoni, problemu nebus), ideti i dezute ir taip pat paslepti juos po saldainiais, dezute apristi graziu kaspinu. Manau, bus maloni ir naudinga dovanele.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2008 12 11, 10:52)
Negi nieks man nepatars... verysad.gif

Kaip manot kas geriau:
- abonementas i sporto kluba (galvoju apie Impuls plus)
ar
- stalo zaidimas agricola?

Siaip jau zaidimas jam lyg ir patiko - specialiai nusitempiau i stalo zaidimu muge paziuret, kaip reaguos. Vaikysteje juos megdavo, tai manau, kad gal ir nieko butu atgaivint pomegi. Bet zaidimas gana brangus, o jei jis nebus naudojamas...

Del sport klubo, tai irgi nezinau. Mb niekad nelanke. Seniau bandiau ikalbet lankyt, bet sake, kad nebent kartu - o as neturiu laiko. Bet man atrodo, kad jei pabandytu, jam patiktu. Mb labai megsta plaukiot, pirty pasedet ir siaip judet... bet kazkodel jam atrodo nejauku eit i sporto kluba.

As dovanociau abonementa i sporto kluba ax.gif
Atsakyti
As irgi už abonementą į sporto klubą mirksiukas.gif Labiau asmeniškesnė dovana, o žaidimą galėsit ir šiaip kartu nusipirkt ir kartu žaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelyte @ 2008 12 09, 23:50)
aš prieš tris metus pirkau kaune jyske, kaip nebūtų keista kokybiškas:)) mokejau apie šimtą litų smile.gif

Dabar kaip tik Jysk'e nuolaidos chalatams 4u.gif

QUOTE(nicolle_ @ 2008 12 10, 18:59)
Na turiu ir aš galvos skausmelį su Kalėdinėm dovanom ax.gif  Nors vyriškis ir pasufleravo ko norėtų, bet niekaip nerandu doh.gif O jo pageidavimas būtų geros odinės kambarinės šlepetės atviru priekiu. Atrodo paprasta, bet jau savaitė duodus po Vilnių ir niekur tokių nerandu doh.gif  Gal kas kur nors netyčia esat užmatę kažką panašaus?

Šiaip dažniausiai būna mugėse,bet turguj tikrai turit rasti drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif esu naujoke tai dar nezinau kaip cia elgtis deramai , bet labai jau suintrigavo jusu forumas blush2.gif mane istikusi katastrofa - noriu padovanot ka nors savo berniukui is uz juru mariu, bet jau galva uzia, nezinau ka unsure.gif bendraujam dar nedaug, pusmeti,o dar tas atstumas, noris kazka jaukaus ir mielo. Chalatu, tapkiu, kvepalu ar foto tai tikrai ne... nusipirkau siulu tai mezgu salika silta, kad nesusaltu tam Londone su tais oras.. ir dar brendzio DVI dideles prasmatnias taures (viena man tipo mirksiukas.gif )... ir megstamo brendzio aisku lotuliukas.gif bet taip norisi dar kazi ka... ka sugalvoju, vis randu priezasti kad netiks.. sudetingai zodziu as cia bet HELP!!!!! mastau.gif
Atsakyti
O as saviskiui noriu padovanoti stai ka user posted image
Tai butu radio bangomis valdomas aukstasparnis, tik nezinau ar spes iki kaledu atkeliauti g.gif Rytoj dar Vilniuj bandysiu vienoj tokioj pardikej pasiziureti jeigu ten bus toks modelis kaip issirinkau tai butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2008 12 10, 17:59)
Na turiu ir aš galvos skausmelį su Kalėdinėm dovanom ax.gif  Nors vyriškis ir pasufleravo ko norėtų, bet niekaip nerandu doh.gif O jo pageidavimas būtų geros odinės kambarinės šlepetės atviru priekiu. Atrodo paprasta, bet jau savaitė duodus po Vilnių ir niekur tokių nerandu doh.gif  Gal kas kur nors netyčia esat užmatę kažką panašaus?

mes pernai vienam šeimos draugui per Kalėdas dovanojome odines šlepetes - tokias klasikines, juodas (tiesa, priekis jų uždaras ax.gif ).
O pirkome jas Viršuliškių MADOJE, II aukšte esančioje VERUS batų parduotuvėje - prie kasos apie tas šlepetes klausti reikia, nes lentynose kažkodėl jų nėra... 4u.gif
kainavo, berods 70 ar 80 Lt... 4u.gif
Atsakyti
savo vyra tai labiausiai galiu nudziuginti dovanodama kokia nors detale i kompiuteri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 12 10, 19:04)
Aha, mano tėtis užkietėjęs medžiotojas, tai buvau kartą tokioje parduotuvėje... Komedija tikriausia, nieko neišmanau, tai prisijuokė ne tik pardavėjai, bet ir pirkėjai... Daugiau kojos ten nekelsiu, nebent tik tiksliai žinodama, ko reikia..  smile.gif

Kurioj parduotuvej buvai?
Atsakyti
QUOTE(DianaMi @ 2008 12 06, 16:42)
As tai zinokite nupirkau dideli ranksluosti smile.gif jau skundesi kazkada kad noretu didelio ir grazaus, o kadangi sportuoja tai manau jam bus kaip tik smile.gif Vilniuje buvau praeita savaite ir radau toki labai miela ir dideli...

O kur rankšluostį pirkai? 4u.gif
Gal šiaip kas žino, kur gražių, didelių rankšluosčių nesikandžiojančiom kainom galima rasti Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
Nupirkau SB kvepalus ir dar odinę piniginę cool.gif
Atsakyti
Manau praktiškiausia dovana vyrui-kaklaraistis smile.gif
Gražūs kaklaraiščiai yra parduotuveleje Eropoje ketvirtame aukšte yra ir pirmame , nors kokybe ne itin puiki, o jei nera laiko vaikščioti po parduotuves, siūlyčiau internetinę kaklaraiščių parduotuve www.lorentini.lt Ir kainos geros ir puiki itališka kokybė thumbup.gif
Papildyta:
Zinoma , jei vyras megsta skaityti, tai knyga-puiki dovana ax.gif
Atsakyti