Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(ratuxx @ 2008 12 10, 12:56)
Dovanos išrinkimas antrai pusei - visada totalus stresas  doh.gif
Jau tooookio išrankumo  blink.gif  Tai jam nereikia, tai netinka, tai "neprikolna"...  g.gif
Nu, nėra gi tiek daug prikolnu/gerų/reikalingų dalykų, kurie jį nudžiugintų  doh.gif
Esu visiškoj nevilty... unsure.gif

vakar ploviau rankas lotuliukas.gif ir supratau, kad dovanos įpakavimas ir pateikimas juk kuria nuotaiką mirksiukas.gif neįsižeiskit mamos, bet kokio auto siurblio kalėdoms tai niekada nedovanočiau doh.gif bet iš kitos pusės kaip jį įpakuosi, kur paslėpsi, kur ras ir t.t. tai gali suteikti daug kalėdinio džiaugsmo wub.gif
vienas metais dovaną paslėpiau saldytuve biggrin.gif ten buvo supakuota bliuzelė su vyro ir sūnaus atvaizdu smile.gif ant dėžutės užsodinau senio šalčio statulėlę ir jis laukė kol vyras jį suras biggrin.gif
taip pat čia buvo minėta, kad dovana bus paslėpta mėgstamuose saldainukuose wub.gif įtariu nukopijuosiu šitą idėją sau ax.gif
dar kažkada sąsagas rado kinder kiaušiniuose biggrin.gif na ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cibute2 @ 2008 12 10, 14:06)
Ar tie siurbliai masinoms tikrai geras daiktas? Ar gerai siurbia? Gal kas turit? Nes as ir norejau tokia dovana nupirkt, nes pastoviai bardakas masinoje, uzsiminiau del siurblio, tai MB atsove, jog tai visai nereikalingas daiktas ir pinigu svaistymas! doh.gif

Na sunku ka ir patart, bet pasakysiu is savo patirties. As buvau nupirkusi ta siurbli, bet jis pasirodo jungiasi nuo uzdegimo , kur cigarete uzsidegti reik. Tai manasis vistiek su zentu naudoja namu siurbli, tai siemet pirkom atskira namams, o ta palikau vyrams garaze. O masinini siurbli pardavem kartu su masina, kaip dovana
Atsakyti
O as tai galvoju gal saviskiui padovanoti masaza kokiam SPA centre, bet bijau, kad jis neprisiruos ten nueiti, vis gailes laiko verysad.gif noriu kazka tokio nedaiktisko padovanoti, net nzn..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 10 gruodžio 2008 - 15:06
MB visada visur zvalgydavosi sachmatu ir uzsimindavo, kad noretu turet, tik, kad butinai butu mediniai ir nepriraityti. O kazkada vaiksciojant Palangoje pamate gatveje zaidziancius vyrukus su senais, nutrintais sachmatais ir prasitare, kad butent tokiu noretu. Gerai paieskojau ir radau senus, rusiskus, bet visai nenaudotus rusiskus sachmatus thumbup.gif. Esu labai patenkinta savo isrinkta dovana ir tikiuosi, kad ir mano vyrukui tai bus malonus siurprizas ax.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 12 10, 16:05)
O as tai galvoju gal saviskiui padovanoti masaza kokiam SPA centre, bet bijau, kad jis neprisiruos ten nueiti, vis gailes laiko  verysad.gif  noriu kazka tokio nedaiktisko padovanoti, net nzn..

Manau kad tikrai dovanok wink.gif As saviskiui per gimtadieni visada dovanoju kazka is SPA. Visada labai patenkintas buna thumbup.gif O pamenu kai pirma karta galvojau ar dovanot jam, ar jis nueis, tai dar drauges bande "paprotint" mane kad vyram tokie dalykai nelabai, kad neva cia moteriskas reikalas. Bet surizikavau - pirma karta masaza karstais akmenim padovanojau. Ir zinok koks jis patenkintas buvo thumbup.gif Po to dar keliem draugam jis toki masaza dovanojo lotuliukas.gif Taigi tikrai jei niekad SPA nedovanojai tai cia puiki dovanele. Man nelabai tinka, nes kaip jau minejau, gimtadieniui tai buna skirta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Principessa: 10 gruodžio 2008 - 15:22
QUOTE(Irmia @ 2008 12 10, 16:05)
O as tai galvoju gal saviskiui padovanoti masaza kokiam SPA centre, bet bijau, kad jis neprisiruos ten nueiti, vis gailes laiko  verysad.gif  noriu kazka tokio nedaiktisko padovanoti, net nzn..

biggrin.gif Jei savishkiam padovanochiau SPA, tai pati ir eichiau lotuliukas.gif doh.gif
Su saldainiais jau ishbandytas variantas (nors saldainiai, megiamiausi, jam tiktu bet kokia proga ir net be jos doh.gif ), su pasleptom dovanom irgi. Mat tos paslaptys labai patinka, bet niekaip nesumastau, KA paslepti blush2.gif
Ot, ishranku pasijamiau... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis tai žvejys užkietėjęs tai galvoju kokį čekį nupirkti iš žvejų parduotuvės, nes vienais metais pati bandžiau išrinkti ką nors iš žvejybos, tai komedija buvo visiems parduotuvės darbuotojams, pasirodo kad ten tamsus miškas biggrin.gif nors beveik pataikiau, bet sakaiu daugiau tokiems išbandymams nepasirašysiu schmoll.gif geriau čekis
Atsakyti
Kaip manot kas geriau:
- abonementas i sporto kluba (galvoju apie Impuls plus)
ar
- stalo zaidimas agricola?

Siaip jau zaidimas jam lyg ir patiko - specialiai nusitempiau i stalo zaidimu muge paziuret, kaip reaguos. Vaikysteje juos megdavo, tai manau, kad gal ir nieko butu atgaivint pomegi. Bet zaidimas gana brangus, o jei jis nebus naudojamas...

Del sport klubo, tai irgi nezinau. Mb niekad nelanke. Seniau bandiau ikalbet lankyt, bet sake, kad nebent kartu - o as neturiu laiko. Bet man atrodo, kad jei pabandytu, jam patiktu. Mb labai megsta plaukiot, pirty pasedet ir siaip judet... bet kazkodel jam atrodo nejauku eit i sporto kluba.
Atsakyti
Na turiu ir aš galvos skausmelį su Kalėdinėm dovanom ax.gif Nors vyriškis ir pasufleravo ko norėtų, bet niekaip nerandu doh.gif O jo pageidavimas būtų geros odinės kambarinės šlepetės atviru priekiu. Atrodo paprasta, bet jau savaitė duodus po Vilnių ir niekur tokių nerandu doh.gif Gal kas kur nors netyčia esat užmatę kažką panašaus?
Atsakyti
Kalvariju turguj odines slepetes maciau ir su avikailiais visokiais, bet abejoju, ar jos kokybiskos ir atitiktu jusu skoni.
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2008 12 10, 17:53)
Maniškis tai žvejys užkietėjęs tai galvoju kokį čekį nupirkti iš žvejų parduotuvės, nes vienais metais pati bandžiau išrinkti ką nors iš žvejybos, tai komedija buvo visiems parduotuvės darbuotojams, pasirodo kad ten tamsus miškas  biggrin.gif nors beveik pataikiau, bet sakaiu daugiau tokiems išbandymams nepasirašysiu  schmoll.gif geriau čekis

Aha, mano tėtis užkietėjęs medžiotojas, tai buvau kartą tokioje parduotuvėje... Komedija tikriausia, nieko neišmanau, tai prisijuokė ne tik pardavėjai, bet ir pirkėjai... Daugiau kojos ten nekelsiu, nebent tik tiksliai žinodama, ko reikia.. smile.gif
Atsakyti
O as galvoju, gal padovanosiu sasagas smile.gif patinka MB pasipuost, tai gales puostis smile.gif gal dar kokiu smulkmeneliu pridesiu...
Atsakyti