esu pirkus vyrui Armani laikrodi ir tikrai kainavo ne tukstancius, siemet zadu pirkti Hugo Boss, nemanau kad jie cia pigus ir butu geda tokius nesioti
kokia gera tema
teciui - marskiniai + kaklaraistis, gurmaniskos dovaneles
broliui (11 m.) - lempa, kuri sukuria vandenyno efekta kambaryje + dekoracija kambariui
broliui (24 m.) - gal knyga - fredzio merkurio biografija, jam lb patinka sitas dainininkas
dedukui (kartu su mociute) - vakaro zinios prenumerata metams
broliui (11 m.) - lempa, kuri sukuria vandenyno efekta kambaryje + dekoracija kambariui
broliui (24 m.) - gal knyga - fredzio merkurio biografija, jam lb patinka sitas dainininkas
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 12 11, 03:00)
ka patartumete nupirkti 19m vaikinui, megstanciam sportuoti?
Dee, saunias dovanas isrinkai
Aciu, tikiuos kad ir jas gave ta pati pagalvos:-)
As megstanciam sportuoti vaikinui ieskociau sportinio krepsio, geru sportiniu kojiniu jos ne is pigiuju buna, ranksluoscio sporto prekese, gertuves, sportiniai marskineliai...
Futbolo megejui esu dovanojus futbolininku batelius-butsus, futbolo kamuoli...
QUOTE(dee @ 2012 12 11, 00:50)
kokia gera tema
o kas čia per dalykas? Gal galėtumėt kokią nuorodą įdėt? Ačiū
QUOTE(ataka26 @ 2012 12 10, 09:24)
cia tipo jai negalit nupirkt laikrodzio uz 5000lt tai dobanosit masazini alieju?
neisizeiskit
neisizeiskit
viskas tvarkoje
pirksiu todel, kad butu proga dazniau masaza man daryti o laikrodis zinoma ne musu nosiai toks
QUOTE(Ūla @ 2012 12 11, 09:56)
o kas čia per dalykas? Gal galėtumėt kokią nuorodą įdėt? Ačiū
pirkau is uzsienio, internetu - amazon. lietuviskai: naktine lempa-projektorius vandenynas
http://www.amazon.co...s...8203&sr=8-2
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 12 11, 00:00)
ka patartumete nupirkti 19m vaikinui, megstanciam sportuoti?
gera sportine apranga, svorius , ivairiu vitaminu ir maisto papildu sportininkams
QUOTE(dee @ 2012 12 11, 10:31)
pirkau is uzsienio, internetu - amazon. lietuviskai: naktine lempa-projektorius vandenynas
mano vyrui tokie dalykai labai patinka
Nu va-aš nupirkau Fiskars X7 stovyklautojo kirvį Kokybiškas daiktas, o mes su MB pastovyklaut mėgėjai tai tikiuosi patiks
QUOTE(powerpuff @ 2012 12 12, 10:50)
Nu va-aš nupirkau Fiskars X7 stovyklautojo kirvį Kokybiškas daiktas, o mes su MB pastovyklaut mėgėjai tai tikiuosi patiks
Mūsų visa draugų kompanija jau "apsidovanojo" Fiskars-ų įrankiais. Tik ne per Kalėdas, o gimtadieniams Nes šiaip pobrangiai jie, tai susimetam dvi šeimos ir paperkam. Tai nė vienas nenusiminė
QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 12, 12:33)
Mūsų visa draugų kompanija jau "apsidovanojo" Fiskars-ų įrankiais. Tik ne per Kalėdas, o gimtadieniams Nes šiaip pobrangiai jie, tai susimetam dvi šeimos ir paperkam. Tai nė vienas nenusiminė
Aha mūsų šeimynoj irgi mėgiama dovana. Man tai fantastiškas galastuvas fiskaro tas su ratukais Kas neturit tai labai rekomenduoju. o ir dovana nebloga kokiam peilių mylėtojui medžiotojui-žvejui
QUOTE(powerpuff @ 2012 12 12, 14:10)
Aha mūsų šeimynoj irgi mėgiama dovana. Man tai fantastiškas galastuvas fiskaro tas su ratukais Kas neturit tai labai rekomenduoju. o ir dovana nebloga kokiam peilių mylėtojui medžiotojui-žvejui
Mes irgi turim tokį galąstuvą - superinis , per kažkurias Kalėdas dovanojom ir mano tėvams, tai turiu pasakyti, jei nekokie peiliai, tai nepadės ir Fiskaras . Taigi visų pirma peiliai turi būti geri .