esu pirkus vyrui Armani laikrodi ir tikrai kainavo ne tukstancius, siemet zadu pirkti Hugo Boss, nemanau kad jie cia pigus ir butu geda tokius nesioti
kokia gera tema
teciui - marskiniai + kaklaraistis, gurmaniskos dovaneles
broliui (11 m.) - lempa, kuri sukuria vandenyno efekta kambaryje + dekoracija kambariui
broliui (24 m.) - gal knyga - fredzio merkurio biografija, jam lb patinka sitas dainininkas
dedukui (kartu su mociute) - vakaro zinios prenumerata metams

broliui (11 m.) - lempa, kuri sukuria vandenyno efekta kambaryje + dekoracija kambariui
broliui (24 m.) - gal knyga - fredzio merkurio biografija, jam lb patinka sitas dainininkas
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 12 11, 03:00)
ka patartumete nupirkti 19m vaikinui, megstanciam sportuoti? 
Dee, saunias dovanas isrinkai

Aciu, tikiuos kad ir jas gave ta pati pagalvos:-)
As megstanciam sportuoti vaikinui ieskociau sportinio krepsio, geru sportiniu kojiniu jos ne is pigiuju buna, ranksluoscio sporto prekese, gertuves, sportiniai marskineliai...
Futbolo megejui esu dovanojus futbolininku batelius-butsus, futbolo kamuoli...
QUOTE(dee @ 2012 12 11, 00:50)
kokia gera tema

o kas čia per dalykas? Gal galėtumėt kokią nuorodą įdėt? Ačiū

QUOTE(ataka26 @ 2012 12 10, 09:24)
cia tipo jai negalit nupirkt laikrodzio uz 5000lt tai dobanosit masazini alieju?
neisizeiskit

neisizeiskit

viskas tvarkoje

pirksiu todel, kad butu proga dazniau masaza man daryti

QUOTE(Ūla @ 2012 12 11, 09:56)
pirkau is uzsienio, internetu - amazon. lietuviskai: naktine lempa-projektorius vandenynas
http://www.amazon.co...s...8203&sr=8-2
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 12 11, 00:00)
ka patartumete nupirkti 19m vaikinui, megstanciam sportuoti? 

gera sportine apranga, svorius , ivairiu vitaminu ir maisto papildu sportininkams

QUOTE(dee @ 2012 12 11, 10:31)
pirkau is uzsienio, internetu - amazon. lietuviskai: naktine lempa-projektorius vandenynas
mano vyrui tokie dalykai labai patinka

Nu va-aš nupirkau Fiskars X7 stovyklautojo kirvį
Kokybiškas daiktas, o mes su MB pastovyklaut mėgėjai tai tikiuosi patiks

QUOTE(powerpuff @ 2012 12 12, 10:50)
Nu va-aš nupirkau Fiskars X7 stovyklautojo kirvį
Kokybiškas daiktas, o mes su MB pastovyklaut mėgėjai tai tikiuosi patiks 

Mūsų visa draugų kompanija jau "apsidovanojo" Fiskars-ų įrankiais. Tik ne per Kalėdas, o gimtadieniams

QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 12, 12:33)

Mūsų visa draugų kompanija jau "apsidovanojo" Fiskars-ų įrankiais. Tik ne per Kalėdas, o gimtadieniams

Aha mūsų šeimynoj irgi mėgiama dovana. Man tai fantastiškas galastuvas fiskaro tas su ratukais

QUOTE(powerpuff @ 2012 12 12, 14:10)
Aha mūsų šeimynoj irgi mėgiama dovana. Man tai fantastiškas galastuvas fiskaro tas su ratukais
Kas neturit tai labai rekomenduoju. o ir dovana nebloga kokiam peilių mylėtojui medžiotojui-žvejui 

Mes irgi turim tokį galąstuvą - superinis