Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

kavos aparaciukas, kur ant duju verdasi kavyte, kavos megejui - liuks dovana
Atsakyti
O as savo vyrui planuoju pirkti chalata smile.gif Jis noretu ir jam patiktu. Tik vat nezinau, kur Lt galima nusipirkti kokybiska ir ne toki jau brangu g.gif Parsisiusti gal dar suspesiu. Reik susirupinti santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 11 21, 23:34)
O as savo vyrui planuoju pirkti chalata  smile.gif Jis noretu ir jam patiktu. Tik vat nezinau, kur Lt galima nusipirkti kokybiska ir ne toki jau brangu  g.gif  Parsisiusti gal dar suspesiu. Reik susirupinti  santa2.gif

turguj rolleyes.gif
Atsakyti
as pirkau ta dormeo labai fainas ir kokykiskas smile.gif
Atsakyti
Aciu uz pasiulymus 4u.gif Uzsisakiau is NEXT, tiesiai i Lt, be jokiu tarpininkiu, gavosi 100 lt. Pasiskaiciau atsiliepimus, kad labai minksti ir silti thumbup.gif Matysim. Tik bijau, ar su dydziu neprasoviau doh.gif Bet nieko, galima grazinti, jeigu ka. Siaip ju chalatai tikrai neblogi, kokybiski.
Atsakyti
Nusivyliau savimi: vyrui nupirkau, ko pats norėjo-Konstituciją ir vitaminų diabetikams. Dar noriu pati kažką sugalvot, kad staigmena būtų, bet nieko neatrandu, nors visokias akcijas seku. verysad.gif Kvepalai, piniginės, kortelių dėklai jau pirkti ne kartą ir dar yra stovinčių ir laukiančių savo naudojimo eilės. Taip norisi kažko praktiško, neįprasto, bet gražaus g.gif
Atsakyti
mano dovanos:
teciui salikas (+vitaminai greiciausiai)
broliui deze irankiams susideti (gal dar +kazkas g.gif )
kitam broliui 2 bilietai i sapro tura

Atsakyti
Mano vyriskiams dovanos kuklios:)
Draugui - odinis dirzas
Teciui - darbo kalendorius smile.gif
Atsakyti
Iš vyriškos giminės mano šeimoj - tik mano vyras rolleyes.gif (na, dar šuo, bet čia jau atskira šneka) Tai jam papirkau barzdaskutę gerą (biesas žino, ar ji gera bus, bet pagal kainą - privalo). Nes metai iš metų perkasi visokias papigiaiskas, o po to jos tuoj lūžta. Tai bendrai paėmus paskui tos papigiaiskos išeina brangiau, nei viena gera. O daugiau nieko išradingesnio ir nekasdieniškesnio nesugalvoju g.gif Jis toks materialistas pas mane. Kokiu šampano gėrimu vidury miško apžvalginiame bokštelyje nesužavėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 04 gruodžio 2012 - 17:00
as savo vyrui nupirkau tas kojines, kur silciausios rinkoje smile.gif jis megsta zvejoti, tai bus silta kojom ziema ant ledo bigsmile.gif ir dar noriu nupirkti ta vadinama odekolona, kad po skutimosi pasitepti turetu. Tik nezinau ar Bleu de Chanel kvepalai turi ta skysti smile.gif
Atsakyti
Vyrui nupirkau pizama, ir dar chalato ieskau. Ziemos metu jis megsta pizamas. Manau patiks, bent man patiktu, kad vyras isrinktu kokius naktinukus ar pizamyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunai @ 2012 12 05, 19:22)
Vyrui nupirkau pizama, ir dar chalato ieskau. Ziemos metu jis megsta pizamas. Manau patiks, bent man patiktu, kad vyras isrinktu kokius naktinukus ar pizamyte  biggrin.gif

jums gerai kad jusu nesioja pizamas biggrin.gif pas mus jokiu pizamu, yra gaves nuo seses grazia pizama lotuliukas.gif sake jai gulsis i ligonine uzsides tada doh.gif
Atsakyti