Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Caridian @ 2012 10 29, 20:02)
Neisivaizduoju blogesnes dovanos nei cekis, na, nebent visai jau kokia dovana ne i tema ir net nebandyta pritaikyti konkreciam asmeniui. Su cekiu viskas lengvai, daug galvos sukti nereikia, o kur galvos sukti nereikia, ten jau atmestinis poziuris. Juk visada galima isigilinti tiek, kiek nori...Pagalvoju, kad draugas man tiek dovanu yra iteikes, tokiu, kur tikrai labai labai sunku ir atitaikyti ir kiti niuansai, labai keista, kaip jam tai pavyko, bet visomis esu begalo patenkinta ir dziaugiuosi, kad zmogus tinkamai ivertina antra puse, o ne antra pasitaikiusi daikta nuperka ir nekvarsina perdaug galvos.

aš irgi nemėgstu dovanų čekio... na bet aišku geriau nei koks suvenyras į sekciją dulkėms rinkti
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 11 12, 09:57)
gal galetumet isduoti kur uzsakinejat?  blush2.gif  ant rubu kur raso randu daug, bet ant kojiniu nieko  verysad.gif

Pries gera penkmeti irgi reikejo kojiniu su navarotais ax.gif tai padare ten pat, kur ir ant marskineliu daro. Nuejom paklaust ar daro ir kokiu kojiniu reik, tai patare kas geriau ir uzsakyma ivykde be priekaistu. Veiksmas Kaune, Savanoriu Maximoj, parduotuve beveik priesais kasas. Bent tais laikais buvo blush-anim-cl.gif: O dabar neseniai internetini puslapi buvau radus, kur issiuvineja viska ka nori. Galvojau MB ranksluosti issiuvineti su jo vardu, tai google taip ir ivedziau. Dabar nebepamenu firmos pavadinimo, bet siuvineja viska ir visaip ant savo ar uzsakovo audinio (ranksluosciai, prijuostes, triusikeliai...). Jei tikrai labai nerasit, galiu pabandyt atrast.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2012 11 13, 02:11)
Galvojau MB ranksluosti issiuvineti su jo vardu, tai google taip ir ivedziau. Dabar nebepamenu firmos pavadinimo, bet siuvineja viska ir visaip ant savo ar uzsakovo audinio (ranksluosciai, prijuostes, triusikeliai...). Jei tikrai labai nerasit, galiu pabandyt atrast.

Oi kokia gera mintis tos kojines su uzrasais... mano uosviui bus pats tas thumbup.gif
O ranksluoscius su issiuvinetais vardais pati pernai dovanojau... labai graziai padare. Veiksmas: Vilniaus Akropolis ( siuvykla pries maksima) smile.gif
Atsakyti
nerandu kur gamina kojines su uzrasais..padekite 4u.gif
Atsakyti
kojines su savaites dienom radau pirkti 4u.gif bet kaina nebloga kai ne vienu reikia doh.gif mano miestely nera tokios ymones kur darytu uzrasus ant marskineliu ir pan, tai issiuntinejau uzklausas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 11 14, 11:06)
kojines su savaites dienom radau pirkti  4u.gif  bet kaina nebloga kai ne vienu reikia  doh.gif  mano miestely nera tokios ymones kur darytu uzrasus ant marskineliu ir pan, tai issiuntinejau uzklausas  ax.gif

o kur radote ax.gif
Atsakyti
Užkrėtėt mane su tom kojinėm g.gif mano tėčio ir vyro kojinės nuolat susimaišo, pasimeta, tada nei vienas neranda, visos poros nebe poros... doh.gif ir mėgsta abu tik juodas, nebežinau jau nė kaip skalbt, skirt ar pan.. doh.gif vardinės būtų gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Siuvineta dovana siuvineja uzrasus ant savo/jusu tradiciniu daikteliu (ranksluosciu, prijuosciu, telefonu/akiniu deklu, apatiniu ir t.t.) arba ant kitu drabuziu (kainininke raso kaina nuo 15 litu). Aveles kerai mezga ir siuvineja vilnos gaminius iskaitant kojines smile.gif Printshop kainininke kojines vienintelis nepaminetas drabuzis lotuliukas.gif Del visokiu spec reikalavimu rekomenduoja susisiekt su jais el pastu, gaminius galima tsiimti biure arba atsiuncia pastu uz 7 litus. Taip pat uzmaciau MGprint, Rodiklis ir dar pora kitu, kurie galbut tai padarytu. Manau didziausia problema toms, kurios toliau nuo paslaugos tiekeju gyvena, nes teks vezt kojines priduot spauzdinimui g.gif
Atsakyti
As paskaiciavau, kad neapsimoka uzsakineti (bent jau man) dabar tiksliai nepamenu kur, bet atrase, kad reikia atnesti kojnes 100% medvilnes, o uzraso uzdejimas ant vienos poros 16lt, kai man ju nemazai reiktu suma grazi susidaro doh.gif dar pridedant, kad reiktu vaziuoti nuvezt tas kojnes + siuntimo islaidos, kad jas gaut doh.gif
O interete rastos 7poros kojniu 7savaites dienom (su skaiciais) kainuoja 54lt
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 11 17, 07:15)
As paskaiciavau, kad neapsimoka uzsakineti (bent jau man) dabar tiksliai nepamenu kur, bet atrase, kad reikia atnesti kojnes 100% medvilnes, o uzraso uzdejimas ant vienos poros 16lt, kai man ju nemazai reiktu suma grazi susidaro  doh.gif dar pridedant, kad reiktu vaziuoti nuvezt tas kojnes + siuntimo islaidos, kad jas gaut  doh.gif
O interete rastos 7poros kojniu 7savaites dienom (su skaiciais) kainuoja 54lt

Labas, o kur radote internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2012 11 17, 11:57)
Labas, o kur radote internete  ax.gif

cia yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estella: 17 lapkričio 2012 - 12:47
QUOTE(estella @ 2012 11 17, 13:42)

kiek cia visokio gerio yra, patiko lb ideja su gerimu rulete, nu super dovanele draugam thumbup.gif dar sildomos tapkes per usb cool.gif arba sildytuvas puodeliui, kad kava neatsaltu wub.gif
aciu uz nuoruodele 4u.gif
Atsakyti