Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 10 29, 20:28)
Laikrodis, tai yra lb subtilus dalykas. Čia ne jums dovanojami auskarai su voriukais ir pan. Čia toks dalykas, kurį vyras turės nešioti kiekvieną dieną, tad jis turi visu 100 proc. atitikti jo lūkesčius. Ir man nebūtų baisu, jei man kokį salotinį laikrodį padovanotų - turiu jų ir paauksuotų, ir plastmasinių ir keičiu kasdien. Tad ir tokiam rasčiau vietą ir laiką. O vyriškas laikrodis - tai visai kas kita. Tai pastovu. Kad jums būtų aiškiau - kodėl vestuvinius žiedus renkasi poros kartu - tradicijos, meilės... Bet ir todėl, kad rastume tai, kas patiks ir TIKS dėvėti kasdien.
Bet grįžtsnt prie laikrodžių, kalbu apie tokias dovanas, kurios ksinuoja ne šimtą ir ne du - toks dalykas atspindi žmogaus statusą. Ir apie statistinį vyrą kalbu - kuris nekeičia laikrodžių pagal nuotaikas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pati svarstau apie dovana - laikrodi, ir issiaiskinau per laika, koks patiktu jam, tiesiog dabar negaliu tokio ipirkti. Telieka tai ateiciai, taciau tikrai ne cekio pavidalu.
Atsakyti
Kas liecia koines, tai mano uosvis ju kasmet praso, bet neperku ju is turgaus ar pan, perku issiuvinetas kokias, su bajeru jam tai patinka, pvz., su savaites dienom, alaus daryklu pavadinimais, moteriskais vardais (jis issiskyres ir vienisas), nu zodziu ne tokios kur 5 poros uz 5 lt biggrin.gif
Kas liecia laikrodzius tai zinau kad maniskiui jo reiketu iseiginio ne kasdieninio, jis turejo Armani firmos, bet pries pora metu kai mus apvoge tai pavoge ir jo laikroduka siuo metu ieskau panasaus stiliaus bet galvoju pirkti Hugo Boss firmos g.gif
man asmeniskai geriau jau pati dovana nei cekis dovanu, net jei ta dovana bus sampunas ar koines, bet tai vis tiek dovana, kuria smagu gauti. ?Dovanu cekis man labiau tiktu is darbovietes ax.gif
Atsakyti
man tai labai kesitai (is tikro tai kvailai) atrodo kai zmogui gvenanciam kartu, kur "verda" bendri pinigai dovanoti pinigus doh.gif nesvarbu, kad tai cekio pavidalu, bet tai yra vistiek pinigai.
manau jeigu negali nupirkt siuo atveju laikrodzio tiksliai kokio nori, jau geriau nueit kartu ir nupirkt, negu paduot pinigus
as labai nustebciau gavus dovanu pinigus kuriuos ir taip galiu pasiimt mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 30, 08:37)
man asmeniskai geriau jau pati dovana nei cekis dovanu, net jei ta dovana bus sampunas ar koines, bet tai vis tiek dovana, kuria smagu gauti. ?Dovanu cekis man labiau tiktu is darbovietes ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2012 10 30, 11:31)
man tai labai kesitai (is tikro tai kvailai) atrodo kai zmogui gvenanciam kartu, kur "verda" bendri pinigai dovanoti pinigus  doh.gif nesvarbu, kad tai cekio pavidalu, bet tai yra vistiek pinigai.
manau jeigu negali nupirkt siuo atveju laikrodzio tiksliai kokio nori, jau geriau nueit kartu ir nupirkt, negu paduot pinigus
as labai nustebciau gavus dovanu pinigus kuriuos ir taip galiu pasiimt  mastau.gif

aš irgi taip galvojau, bet kartą, kai mane galutinai užkniso brangiojo aimanos dėl to, kad neturi jokių džinsų (nuvažiuoti į pardę neprisiruošia), tai padovanojau dovanų čekį į rūbų parduotuvę. Kadangi nenorėjo prarasti tų pinigų (čekio galiojimas gi ribotas), išskyrė laiko ir nuvažiavo apsipirkti. Taip kad abiems tokia dovana išėjo į naudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2012 10 30, 11:20)
aš irgi taip galvojau, bet kartą, kai mane galutinai užkniso brangiojo aimanos dėl to, kad neturi jokių džinsų (nuvažiuoti į pardę neprisiruošia), tai padovanojau dovanų čekį į rūbų parduotuvę. Kadangi nenorėjo prarasti tų pinigų (čekio galiojimas gi ribotas), išskyrė laiko ir nuvažiavo apsipirkti. Taip kad abiems tokia dovana išėjo į naudą smile.gif

nu nebent priversti vyra kazka reikiamo nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.anonsas.l...40-idomiu-ideju
Atsakyti
Man tai keista, kad galima nežinot ką dovanot savo vyrui biggrin.gif

Man bėda kai reikia sugalvot ką sesers vyrui padovanot, nes kai sesės paklausiau, tai ji sako - aš ir pati nežinau ką dovanot doh.gif . Žinau kad užkietėjęs žvejys, tai pernai dovanojau žvejų parduotuvės čekį. Lyg ir patenkintas liko, bet dabar jau nebegaliu to paties dovanot. Automobiliui kažkokių priežiūros priemonių dovanojom, kepurię žieminę, šaliką... bet negaliu garantuot, kad jam patiko, labai jau jis "išrankus". Norėjau šiais metais numegzt kojines šiltas, bet sesuo sakė, kad nelabai jam reikia nes dabar darbe nebereiks žiemą važinėt po laukus g.gif tai visai nebežinau...
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 30, 10:37)
Kas liecia koines, tai mano uosvis ju kasmet praso, bet neperku ju is turgaus ar pan, perku issiuvinetas kokias, su bajeru jam tai patinka, pvz., su savaites dienom, alaus daryklu pavadinimais, moteriskais vardais (jis issiskyres ir vienisas), nu zodziu ne tokios kur 5 poros uz 5 lt biggrin.gif

kur tokiu galima rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 11 12, 11:05)
kur tokiu galima rasti?  bigsmile.gif

Pamegink pasiziuret kur marskinelius gamina, ten gal butu mirksiukas.gif nes as turiu drauge kur dirba su tokiais visokiais dalykais, tai pas jau visada uzsakau, ten pas juos marskinelius, kalendorius puodelius daro, paklodes, apatinius, koines ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 11 12, 12:20)
Pamegink pasiziuret kur marskinelius gamina, ten gal butu mirksiukas.gif nes as turiu drauge kur dirba su tokiais visokiais dalykais, tai pas jau visada uzsakau, ten pas juos marskinelius, kalendorius puodelius daro, paklodes, apatinius, koines ir pan smile.gif

gal galetumet isduoti kur uzsakinejat? blush2.gif ant rubu kur raso randu daug, bet ant kojiniu nieko verysad.gif
Atsakyti
Tai pasiteiraukit tose vietose, kur marškinėlius daro. Net jei jie nesireklamuoja, kad gali ir ant kojinių užrašus padaryt, jei paklaustumėt ar paprašytumėt nemanau kad atsisakytų. Man kažkada reikėjo firmos logotipus ant statybinių šalmų užklijuot, tai sakė gali padaryt (i pirmą pasitaikiusį "kioską" užsukau). Taip kad galimybes jie turi, o ant ko ką klijuot jau jūsų fantazijos reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 11 12, 11:57)
gal galetumet isduoti kur uzsakinejat?  blush2.gif  ant rubu kur raso randu daug, bet ant kojiniu nieko  verysad.gif

Ji dirba Siauliuose, su balionais, pagrinde ju puosimas ir plius jie daro dar visokiu uzsakymus, ju firma bendradarbiauja su kita firma kuri uzsiima uzrasymais ant rubu, suvenyru ir pan., negaliu pasakyti kaip tiksliai ta firma vadinasi, nes nzn, pati gyvenu ne Lt, tai tik uzsakymus per ja darau, bet manau dauguma turetu daryt firmu kur daro uzrasus, koks gi skirtumas ar ant maikutes ar ant koiniu, ar puodeliu g.gif gal tiesiog reiketu pasiklausineti...
Atsakyti