QUOTE(amberiuks @ 2012 10 29, 18:53)
Galima pirstines, i masina kvapuka koki idomesni, salika (pvz., uosviui ) koines su savaites dienom, marskinelius padaryt su kokiu juokingu uzrasu, bokalus alui ar stikliukus idomesnius, bilieta i krepsinio varzybas (zinoma jei megsta) pirmiausia manau reiktu nusistatyti suma pinigu, uz kiek norima nupirkti o tada ziuret ka butu galima nupirkti
Na tik ne kojines
man tai tolygu kolega man padovanotų triusikus
Va kvapas į auto - šilčiau. Ir išvis, kas jums sakė, kad vyrui patinka gauti dovanų kojines (jau nekalbu apie menkai pažįstamą asmenį). Kojines aš perku artimiems asmenims - vyrui, mamai, bet grįždama iš darbo eilinę dieną šeip sau.
Nieko asmeniško, bet taip dažnai dovanų sąrašuose matau "kojines", tad leidau sau pasisakyti. Nebent, pati numegztumėte, bet vėl gi, ne uošviui, o mamytei savo
Papildyta:
O dėl laikrodžio... Sutinku, kad geriau dovanų čekis. Jei vyras tikrai nori laikrodžio. O aš dariau taip - pasakiau, kad noriu dovanų auksinio laikrodžio ir parodžiau, kokio stiliaus jis turėtų būti.
Tad be čekio išsiversti tik tuo atveju, jei vyras galėtų pasakyti, kokie pagrindiniai norimos dovanos bruožai. Bet dėl to, kad tik moteris gali su aistra apibūdinti net menkiausią laikrodžio korpuso detalę, tad grįžkime prie 1 varianto - čekio...
Papildyta:
Kai vis dėl to įtikinu save, kad vyras nebūtinai nori gauti tai, apie ką girdime dažnai minint arba tuolab ką manome, kad juos pradžiugins, paklausiu, ko norėtų. Ir visada maloniai nustembu. Per praeitas Kalėdas dovanojau vyrui barą gaublį, didelį, su ratukais
Ir jokiai logikai čia nepasiduosi. Tai tolygu - man padovanotų spintelę puodams
Nesugalvočiau to norėti. Tad nedovanokime to, kas atrodo geriausia, o dovanokim tai, kas yra geriausia