Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(giedre_giee @ 2012 10 24, 21:51)
netikiu tokiom nesamonem smile.gif

4u.gif
Atsakyti
Visai nebloga ideja del laikrodzio wub.gif bet dabar galvoju kas geriau ar paciai isrinkti ir padovanoti, ar geriau dovanu ceki nupirkti ir tegul pats issirenka pagal save g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 25, 16:54)
Visai nebloga ideja del laikrodzio wub.gif bet dabar galvoju kas geriau ar paciai isrinkti ir padovanoti, ar geriau dovanu ceki nupirkti ir tegul pats issirenka pagal save g.gif

pas mus buvo taip, kad jis issirinko modeli ir uzsakem per ebay. as uzmokejau smile.gif bet lietuvoj tokiu net nebuvo ir labai buvo patenkintas. Kai maciau kaip rinkosi tai supratau kad as buciau kiek kitoki isrinkus, tai manau laimingesnis jei pats issirenka. Kai man pirko laikrodi kartu vaziavom i parduotuve ir issirinkau smile.gif
Atsakyti
jauciu ir man reiks taip padaryti, nupirksiu prekybos centro ceki, o ten gal 5 pardes laikrodziu, siaip jau nuziurejau 3 tai paziuresiu kai issirinks ar musu skoniai atitinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2012 10 13, 13:38)
MB uzkietejas medziotojas ir zvejys. Tai vat is tos serijos praktiskai visada dovanos ir buna.

Gal gali mestelt idėjų, mano vyras irgi ligonis šioje srityje. bet nelabai gaudausi tuose žaisluose, beje jie nepigūs. peilis koks geresnis 300 lt.
kita vertus turi tu rakandu tuntais. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 10 25, 18:50)
Gal gali mestelt idėjų, mano vyras irgi ligonis šioje srityje. bet nelabai gaudausi tuose žaisluose, beje jie nepigūs. peilis koks geresnis 300 lt.
kita vertus turi tu rakandu tuntais.  doh.gif

o jei ceki nupirkt tos srities parduotuves, tada ka nores nusipirks jei reikes pats dasides Lt kie reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 25, 18:17)
o jei ceki nupirkt tos srities parduotuves, tada ka nores nusipirks jei reikes pats dasides Lt kie reikes mirksiukas.gif

Cekiai dazniausiai buna, nes dazniausiai ir buna, kad kazko reikia. Esu ir peili pirkusi, ir megztuka silta tam reikalui. O jei norisi kazka pigiau, tai ir labai siltos kojines labai tiktu, ar pirstines.
Atsakyti
Sveikos siemet turiu su trim vyrais problemu lotuliukas.gif niekaip nesumastau ka dovanoti uosiui, svainiuiir vyro svogeriui smile.gif
Su uosviu tik siais metai spradejom bendrauti, mat jie su anyta buvo issiskyre, tai ilga laika nebendravo su visa gimine, dabar kaip ir pradejo su vel megstis bendravimas, tai net nezinau kokia miela smulkmena padovanoti...svainiui per Kaledas ir gimtadienis niekaip nesumastau ka dovanoti ir darvyro svegeris doh.gif kazkaip su vyrais sunkiai sekasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 29, 11:16)
Sveikos siemet turiu su trim vyrais problemu  lotuliukas.gif  niekaip nesumastau ka dovanoti uosiui, svainiuiir vyro svogeriui smile.gif
Su uosviu tik siais metai spradejom bendrauti, mat jie su anyta buvo issiskyre, tai ilga laika nebendravo su visa gimine, dabar kaip ir pradejo su vel megstis bendravimas, tai net nezinau kokia miela smulkmena padovanoti...svainiui per Kaledas ir gimtadienis niekaip nesumastau ka dovanoti ir darvyro svegeris doh.gif  kazkaip su vyrais sunkiai sekasi  doh.gif

Galima pirstines, i masina kvapuka koki idomesni, salika (pvz., uosviui ) koines su savaites dienom, marskinelius padaryt su kokiu juokingu uzrasu, bokalus alui ar stikliukus idomesnius, bilieta i krepsinio varzybas (zinoma jei megsta) pirmiausia manau reiktu nusistatyti suma pinigu, uz kiek norima nupirkti o tada ziuret ka butu galima nupirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 29, 18:53)
Galima pirstines, i masina kvapuka koki idomesni, salika (pvz., uosviui ) koines su savaites dienom, marskinelius padaryt su kokiu juokingu uzrasu, bokalus alui ar stikliukus idomesnius, bilieta i krepsinio varzybas (zinoma jei megsta) pirmiausia manau reiktu nusistatyti suma pinigu, uz kiek norima nupirkti o tada ziuret ka butu galima nupirkti g.gif

Na tik ne kojines lotuliukas.gif man tai tolygu kolega man padovanotų triusikus biggrin.gif
Va kvapas į auto - šilčiau. Ir išvis, kas jums sakė, kad vyrui patinka gauti dovanų kojines (jau nekalbu apie menkai pažįstamą asmenį). Kojines aš perku artimiems asmenims - vyrui, mamai, bet grįždama iš darbo eilinę dieną šeip sau.
Nieko asmeniško, bet taip dažnai dovanų sąrašuose matau "kojines", tad leidau sau pasisakyti. Nebent, pati numegztumėte, bet vėl gi, ne uošviui, o mamytei savo mirksiukas.gif
Papildyta:
O dėl laikrodžio... Sutinku, kad geriau dovanų čekis. Jei vyras tikrai nori laikrodžio. O aš dariau taip - pasakiau, kad noriu dovanų auksinio laikrodžio ir parodžiau, kokio stiliaus jis turėtų būti. bigsmile.gif Tad be čekio išsiversti tik tuo atveju, jei vyras galėtų pasakyti, kokie pagrindiniai norimos dovanos bruožai. Bet dėl to, kad tik moteris gali su aistra apibūdinti net menkiausią laikrodžio korpuso detalę, tad grįžkime prie 1 varianto - čekio... rolleyes.gif
Papildyta:
Kai vis dėl to įtikinu save, kad vyras nebūtinai nori gauti tai, apie ką girdime dažnai minint arba tuolab ką manome, kad juos pradžiugins, paklausiu, ko norėtų. Ir visada maloniai nustembu. Per praeitas Kalėdas dovanojau vyrui barą gaublį, didelį, su ratukais biggrin.gif Ir jokiai logikai čia nepasiduosi. Tai tolygu - man padovanotų spintelę puodams lotuliukas.gif Nesugalvočiau to norėti. Tad nedovanokime to, kas atrodo geriausia, o dovanokim tai, kas yra geriausia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 10 29, 18:47)
Sutinku, kad geriau dovanų čekis.
Neisivaizduoju blogesnes dovanos nei cekis, na, nebent visai jau kokia dovana ne i tema ir net nebandyta pritaikyti konkreciam asmeniui. Su cekiu viskas lengvai, daug galvos sukti nereikia, o kur galvos sukti nereikia, ten jau atmestinis poziuris. Juk visada galima isigilinti tiek, kiek nori...Pagalvoju, kad draugas man tiek dovanu yra iteikes, tokiu, kur tikrai labai labai sunku ir atitaikyti ir kiti niuansai, labai keista, kaip jam tai pavyko, bet visomis esu begalo patenkinta ir dziaugiuosi, kad zmogus tinkamai ivertina antra puse, o ne antra pasitaikiusi daikta nuperka ir nekvarsina perdaug galvos.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 29, 21:02)
Neisivaizduoju blogesnes dovanos nei cekis, na, nebent visai jau kokia dovana ne i tema ir net nebandyta pritaikyti konkreciam asmeniui. Su cekiu viskas lengvai, daug galvos sukti nereikia, o kur galvos sukti nereikia, ten jau atmestinis poziuris. Juk visada galima isigilinti tiek, kiek nori...Pagalvoju, kad draugas man tiek dovanu yra iteikes, tokiu, kur tikrai labai labai sunku ir atitaikyti ir kiti niuansai, labai keista, kaip jam tai pavyko, bet visomis esu begalo patenkinta ir dziaugiuosi, kad zmogus tinkamai ivertina antra puse, o ne antra pasitaikiusi daikta nuperka ir nekvarsina perdaug galvos.

Laikrodis, tai yra lb subtilus dalykas. Čia ne jums dovanojami auskarai su voriukais ir pan. Čia toks dalykas, kurį vyras turės nešioti kiekvieną dieną, tad jis turi visu 100 proc. atitikti jo lūkesčius. Ir man nebūtų baisu, jei man kokį salotinį laikrodį padovanotų - turiu jų ir paauksuotų, ir plastmasinių ir keičiu kasdien. Tad ir tokiam rasčiau vietą ir laiką. O vyriškas laikrodis - tai visai kas kita. Tai pastovu. Kad jums būtų aiškiau - kodėl vestuvinius žiedus renkasi poros kartu - tradicijos, meilės... Bet ir todėl, kad rastume tai, kas patiks ir TIKS dėvėti kasdien.
Bet grįžtsnt prie laikrodžių, kalbu apie tokias dovanas, kurios ksinuoja ne šimtą ir ne du - toks dalykas atspindi žmogaus statusą. Ir apie statistinį vyrą kalbu - kuris nekeičia laikrodžių pagal nuotaikas thumbup.gif
Atsakyti