Įkraunama...
Įkraunama...

Praktiškos dovanos vyrams - 2

QUOTE(maziulele @ 2012 01 01, 23:38)
Mano vyras gavo Impuls dovanu cekis  biggrin.gif  Bent jau taip prisivers eiti sportuoti lotuliukas.gif

Aš turbūt manau, kad čia bus dovana MB kitais metais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2011 12 27, 12:43)
Nereiketu tapkiu dovanoti, sako vyrai iseina( is savo praktikos biggrin.gif )

Maniškis pistoletą kalėdų proga gavo...
Bet dar nenusišovė... hihihi.gif
Šiemet gaus piniginę.
Kad pinigų daugiau namo parneštų. ax.gif

..ech, tie prietarai irnesakyk.gif
Atsakyti
MB uzkietejas medziotojas ir zvejys. Tai vat is tos serijos praktiskai visada dovanos ir buna.
Atsakyti
Jau mastau apie kaledine dovana, turiu nemenka sarasa, bet norisi kazka ne is sarasiuko, nustebinti visomis prasmemis, nes pati staigmenu sulaukiu ivairiausiu, kazin ar ji pralenksiu ar bent pavysiu.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 15, 16:30)
kazin ar ji pralenksiu ar bent pavysiu.
galbūt nepralenksi, nepavysi, bet stengtis nenustok niekad
mylimas žmogus pastangų nepraleidžia pro akis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 15, 16:30)
Jau mastau apie kaledine dovana, turiu nemenka sarasa, bet norisi kazka ne is sarasiuko, nustebinti visomis prasmemis, nes pati staigmenu sulaukiu ivairiausiu, kazin ar ji pralenksiu ar bent pavysiu.

as taip pat mastau jau bet pas mane sarasas po kol kas tuscias schmoll.gif norisi ir staigmenos ir kad naudinga butu bei zinoma patiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberiuks @ 2012 10 15, 20:19)
as taip pat mastau jau bet pas mane sarasas po kol kas tuscias schmoll.gif norisi ir staigmenos ir kad naudinga butu bei zinoma patiktu g.gif

Cha. Su tuo naudingumu... Aš dažniausiai Kalėdoms dovanoju praktiškas panaudojamas dovanas (apatiniai, chalatas, kvepalai, skutimosi reimmenys ir etc.), gimtadieniui - įspūdžius. Bet.. maniškis labai nori kolekcionuoti mašinų modeliukus smile.gif niu, sugalvojau, kad šįkart gal tą nupirksiu..nors nematau prasmės mėtyt pinigus ir apkraut namus vaikiška atributika... bet gavosi taip, kad vienoj interjero parduotuvėj bevaikščiodami pamatėm automobilio silueto daiktą smile.gif nežinau iš ko jis ten, keramika, molis ar pan, bet nudažytas juodai, blizga.. atrodo tikrai gerai smile.gif kaip jam patiko! tik - toks truputį nenaudingas, nes nei čia mūsų namai labai jau elegantiški tokiam daiktui, nei labai jau pigus g.gif bet nutykinau po kelių dienų, ir nupirkau. Kažkodėl galvoju, kad patiks... ax.gif eh, ko nepadarysi, kad tik mylimą žmogų pradžiugintum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2012 10 15, 20:50)
Cha. Su tuo naudingumu... Aš dažniausiai Kalėdoms dovanoju praktiškas panaudojamas dovanas (apatiniai, chalatas, kvepalai, skutimosi reimmenys ir etc.), gimtadieniui - įspūdžius. Bet.. maniškis labai nori kolekcionuoti mašinų modeliukus smile.gif niu, sugalvojau, kad šįkart gal tą nupirksiu..nors nematau prasmės mėtyt pinigus ir apkraut namus vaikiška atributika... bet gavosi taip, kad vienoj interjero parduotuvėj bevaikščiodami pamatėm automobilio silueto daiktą smile.gif nežinau iš ko jis ten, keramika, molis ar pan, bet nudažytas juodai, blizga.. atrodo tikrai gerai smile.gif kaip jam patiko! tik - toks truputį nenaudingas, nes nei čia mūsų namai labai jau elegantiški tokiam daiktui, nei labai jau pigus  g.gif bet nutykinau po kelių dienų, ir nupirkau. Kažkodėl galvoju, kad patiks...  ax.gif eh, ko nepadarysi, kad tik mylimą žmogų pradžiugintum smile.gif

MB gimtadienis yra savaite pries Kaledas doh.gif Tai norisi dvieju dovanu bet kad abi duotu jam dziaugsmo, galvojau Kaledom nupirkti spa savaitgali g.gif bet cia jau gautusi kaip dovana mum abiem o ne jam vienam doh.gif is kitos puses butu pabaegimas nuo kasdienybes, poilsis po darbu plius galetume pabut tik dviese be savo mazes blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberiuks: 16 spalio 2012 - 15:31
Sveikos, aš ir jau suku galvą, ką padovanoti draugui per šias kalėdas. smile.gif Kadangi jis labai praktiškas, tai planuoju nupirkti įrankių rinkinį, na ten visokie atsuktuvai su keičiamais antgaliais smile.gif Galės naudoti kasdien darbe ( ir namuose biggrin.gif), dar neseniai savo karjerą pradėjo, tai nespėjo įsigyt reikiamų įrankių, vis kolegų skolinasi. smile.gif Pamaniau, padarysiu pradžią jo būsimam įrankių krepšiui. smile.gif Ar jūs perkat savo vyrams panašius žaisliukus? Kiek permečiau akimis, tai pasirodė, jog dažnesnės mielos ir šiltos dovanos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Romantic violence @ 2012 10 24, 20:04)
Sveikos, aš ir jau suku galvą, ką padovanoti draugui per šias kalėdas. smile.gif Kadangi jis labai praktiškas, tai planuoju nupirkti įrankių rinkinį, na ten visokie atsuktuvai su keičiamais antgaliais smile.gif Galės naudoti kasdien darbe ( ir namuose biggrin.gif), dar neseniai savo karjerą pradėjo, tai nespėjo įsigyt reikiamų įrankių, vis kolegų skolinasi. smile.gif Pamaniau, padarysiu pradžią jo būsimam įrankių krepšiui. smile.gif Ar jūs perkat savo vyrams panašius žaisliukus? Kiek permečiau akimis, tai pasirodė, jog dažnesnės mielos ir šiltos dovanos. smile.gif

esu pirkus MB testeri, toks daiktas kur matuoja ar srove ir yra ir dar daug visokiu dalyku smile.gif jis elektroninkas, tai labai dziaugesi smile.gif manau geriau tokia dovana nei pliusinis meskiukas biggrin.gif
dar kadangi MB kolekcionuoja bokalus, tai kai jau visai nesugalvoju ka nupirkti, perku koki idomesni, kokio dar neturi smile.gif o siais metais tai kazkaip jis man padovanojo laikrodi per gimtadieni, ir as jam padovanojau smile.gif dabar abu laikroduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 24 spalio 2012 - 19:51
o uz laikrod davete nors centa? 4u.gif biggrin.gif nes laikrodziu sutuoktiniams dovanoti negalima siaip, bet jei dovanoja - reikia nors centa uzmoketi tam, kas dovanoja
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 10 24, 21:48)
o uz laikrod davete nors centa? 4u.gif  biggrin.gif nes laikrodziu sutuoktiniams dovanoti negalima siaip, bet jei dovanoja - reikia nors centa uzmoketi tam, kas dovanoja

netikiu tokiom nesamonem smile.gif
Atsakyti