QUOTE(Hottea @ 2008 12 07, 17:50)
Kur pirkai "Alias", Karaliene Margo? Ir uz kiek - 200 berods? Broliui iteikciau gal
Pasiziurejau visagaliame "google" - 60 Lt "zaislu planetoje"
Pasiziurejau visagaliame "google" - 60 Lt "zaislu planetoje"
uoj, tik ne tokia kaina pirkit
dabar juk nuolaidos zaidimams visur, maximoj ir rimi iki antradienio 40-45proc, senukuose iki 11d. 40proc nuolaida
o žaidimas tikrai kaip jau minėjo tas baltas greit nusibosta, bet jo papildymas yra, visai linksmas. raudonas gan sudėtingas, kartais užknisa o kas pirko juodą, tai nusivylė
Aš esu dovanojus vyrukui bilietus į Harlem gospel choir, dieną lokės pėdoje, origami skorpioną (renka skorpionus), teleskopą... daugiau neatmenu nors šios kalėdos jau aštuntosios o ką dovanot, tai minčių trūkumas
nuolat perka žurnalą "Geo", galvoju gal jo prenumeratą bet norisi kažko dar ir kalėdinio gal šiltas kojines ar šaliką
QUOTE(negiedre @ 2008 12 04, 11:38)
O kur radot - as irgi ieskau, bet kad visos tik su ilgomis kelnemis...
siaip as is Kauno, tai cia radau tik urmo bazeje (aisku jus nezinote kur ji randasi ). o Vilniuj manau, kad butu galima paieskoti gal gariunu turgavietej, nes parduotuvese tai niekur neradau.
QUOTE(^Ingucia^ @ 2008 12 08, 13:58)
violence, papasakok placiau apie ta teleskopa
pirkau čia ir šitą daugiau nieko pasakyt negaliu, nes nė bum bum tame reikale tiesiog žmogus kuris pardavė, pažįsta mano diedulį iur tiksliai žinojo būtent kurio jis norėtų
naudojasi abu mano vyrai dažnai ir tikrai vertėjo įsigyti
Šiandien MB užsiminė, kad norėtų i Depesh Mode koncertą, gal reiktų padovanot bilietą Nors anksčiau bilietas kainavo 130Lt, o dabar 169Lt Nepigu...
pries kiekvienas sventes visalaik apziuriu visas vyro turimas atsargas: tiek parfumo, tiek kokiu kojiniu na ir t.t. ko truksta - ta ir padovanoju (pvz. didziausia maisa kojiniu ir pan. - aisku, gal ir nelabai originalu, bet uztat labai praktiska ) Galvojau irgi apie kokio nors zurnalo prenumerata, bet jis nera nei zvejys uzkietejes, nei medziotojas nu ir t.t. Kazkaip ktiems galiu patart ka jam padovanot: ar tai gera irankiu deze, ar gera odini dirza, o vat kai paciai reikia, tai tos idejos ir isgaruoja
Sekmes su pirkinukais
Sekmes su pirkinukais
As esu dovanojus barzdaskute - tai itin geras ir naudojamas daigtelis BRAUN - pernai seniuose 120 Lt kainavo. Tik beda, kad ji skuta tik pakrauta - per laida neina. tai buna cirku skutasi, puse veido nuskuta ir issikrauna bet siaip labai dziaugias.
Esu viskoiu brangiu losjonu pripirkus - tai liko neivertinti. Apatiniai gal labiau tiko valentino dienai.
Maniskis buvo uzsiziurejes pries metus toki rysku originalu megztini internete, bet jais nebeprekiauja, tai bandysiu rast bobute, kuri numgeztu iki kaledu. ir pridesiu kokia nors smulkmenele
Esu viskoiu brangiu losjonu pripirkus - tai liko neivertinti. Apatiniai gal labiau tiko valentino dienai.
Maniskis buvo uzsiziurejes pries metus toki rysku originalu megztini internete, bet jais nebeprekiauja, tai bandysiu rast bobute, kuri numgeztu iki kaledu. ir pridesiu kokia nors smulkmenele
QUOTE(Jorky @ 2008 12 08, 01:37)
Alias labai įdomus ir užvedantis žaidimas.
Superinis zaidimas, tik baltoj dezutej lengvesni zodziai nei raudonoj, turekit tai galvoj. Manau verta pradet nuo baltos.
Kur Vilniuje galima nupirkti odinę piniginę vyrišką ir kiek maždaug kainuoja?
As tai pora apatiniu dovanosiu Gal dar ka is Lietuvos parvesiu.